Gość frencia Napisano Grudzień 2, 2018 Jak w temacie, poproszę o opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DanielTuki Napisano Grudzień 2, 2018 Wynajmowałem tam domek ze znajomymi latem - było fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rozii Napisano Grudzień 19, 2018 Bardzo fajne miejsce! Byłam tam na weselu i była ZACHWYCONA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MiliS78 Napisano Luty 4, 2019 Fajne miejsce, ładnie i czysto. Cenowo również ok, więc nikt się nie przestraszy, ewentualnie można pozytywnie się zaskoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mirka Napisano Luty 19, 2019 Super miejsce, polecam, bo warto odwiedzić. Jesli chodzi o organizacje tam wesela, czy o same noclegi to warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katlin Napisano Luty 27, 2019 Także polecam, ostatnio trafiłam tam przypadkiem i stwierdziłam, że warto zarezerwowałam sobie na chrzciny, żeby zrobić takie małe przyjęcie, mam nadzieję, że wszystko wypali, bo okolica i całość sa bardzo ładne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ignii Napisano Marzec 29, 2019 Fajne miejsce na spokojny weekendowy wypoczynek. Nie wiem jak przyjęcia czy wesela ale zrobiliśmy sobie z koleżankami wolne i tam pojechałyśmy. Bardzo czysto i miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kroteckaj Napisano Maj 27, 2019 Mi się tu podobało. Całą rodzinką byliśmy tu w zeszłe wakacje i w tym roku też się wybieramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosocka Napisano Czerwiec 25, 2019 super miejsce, byliśmy rok temu na wakacje i w tym roku też planujemy się tu wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wakacyjna Napisano Lipiec 16, 2019 właśnie tam się wybieramy w przyszłym tygodniu, maż to gdzieś wygooglał i jedziemy z dziećmi na kilka dni odpocząć od miasta. Mam nadzieję, że będzie super. Dobrze, że znalazłam pozytywne opinie, bo nigdy tam nie byłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedronkii Napisano Lipiec 30, 2019 ja mam w planach dpiero się tam wybrać, gdzieś jakoś w necie ich znalazłam. zobaczymy, dobrze, że jak na razie nie znalazłam ostatnio żadnych złych opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwiwonaza 0 Napisano Kwiecień 11, 2022 Spokojnie polecam ten zajazd. Byłam tam na weselu i organizowałam małe przyjęcie rodzinne. Potrafią przygotować piękną imprezę. Lokal przestronny ładnie urządzony. Świetna kuchnia i dobra obsługa. Warto się tam wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiakatis 1 Napisano Grudzień 12, 2022 U Georga to idealny zajazd na imprezy. Byłam tam na weselu i sama organizowałam chrzciny. Mają ładną i przestronna salę bankietową. Bardzo miły właściciel który wie jak zorganizować imprezę. Serwują pyszne i urozmaicone jedzenie i mają dobrą obsługę kelnerska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinkmart 0 Napisano 30 Październik Bawiliśmy z żoną na weselu w zajeździe u Georga. Było super. Impreza dopracowana. Elegancki lokal. Pyszne jedzenie sprawna obsługa. Spokojnie można urządzać tam przyjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach