Gość eloska Napisano Grudzień 2, 2018 Organizował ktoś wesele w Pałacu Kobylin??? Będę wdzięczna za opinie i uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaneczkaKKK Napisano Grudzień 2, 2018 Nie organizowałam tam wesela, bo jeszcze mam czas, ale byłam tam na weselu siostry ciotecznej i było super. :) mam nadzieję, że pomogłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mill Napisano Grudzień 19, 2018 Zdecydowanie polecam. Wesele organiozwane w tym roku, trochę na wariackich papierach z naszej strony ale wszystko udało się bez problemu. Jak masz jakieś pytania to pytaj śmiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Okranka Napisano Grudzień 21, 2018 Ja polecam. Super sprawa. Okolica wygląda pięknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pszyszłp.młoda Napisano Grudzień 27, 2018 Piękne miejsce. Rozważamy je jako lokal na nasze wesele pod koniec 2019 roku, więc też chętnie się dowiem więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Frinki Napisano Luty 1, 2019 Ja jestem po organizacji rodzinnego przyjęcia w tym lokalu i zdecydowanie polecam. Śuper lokalizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karlinka Napisano Luty 4, 2019 Wesela nie, ale miałem tam organizowane przyjęcie dla rodziny. Mile wspominam to miejsce, ładne odrestaurowane. Bardzo czysto i przyjemnie jest wewnątrz. Obsługa i jedzenie wyśmienite. Moim zdaniem miejsce godne uwagi, bo bardzo fajnie sie prezentuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina Napisano Luty 19, 2019 Jak najbardziej, dla mnie lokalizacja jest świetna, całość wygląda rewelacyjnie i wydaje mi się, ze to bardzo dobre miejsce na tego typu wydarzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Veronikka Napisano Marzec 29, 2019 Organizowałam wesele w zeszłym roku, wszystko było ok, bardzo fajnie. Zarówno ja z mężem, jak i goście, byliśmy zadowoleni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narzeczeni77 Napisano Maj 24, 2019 My z narzeczonym organizujemy tu wesele, co prawda dopiero w czerwcu wszystko się odbędzie ale jak na razie jest super, bezproblemowo się współpracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narzeczeni77 Napisano Czerwiec 25, 2019 polecam! Było cudownie, świetne wesele, nawet nie sądziłam, że może się az tak dobrze udać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezdecydowana Napisano Lipiec 16, 2019 fajnie widzieć, że są pozytywne opinie. sama niedawno byłam tam oglądać salę i ogólnie zrobić rozeznanie, bo planuję wesele na 1 połowę 2020 roku i powiem tak, że jak na razie to jedna z potencjalnych sal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cecili Napisano Sierpień 27, 2019 A dlaczego nie? Byłam tam raz, co prawda nie na weselu ale z innej okazji i powiem, że byłam oczarowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Luty 15, 2020 Ja byłam już kilka razy w Pałacu Kobylin i za każdym razem wyszłam zadowolona. Moim zdaniem świetne miejsce i to nie tylko na wesela. Ci ludzie wiedzą jak zorganizować imprezę, a do tego maja znakomitą kuchnię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalliiawier 0 Napisano Kwiecień 29, 2020 Byłam tam na weselu i jestem pod wrażeniem. Świetnie się bawiłam. Super jedzenie, świetna obsługa i piękny , klimatyczny pałac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elwira 0 Napisano Czerwiec 8, 2020 Pałac w Kobylinie jest piękny. Wspaniale się tam bawiłam na weselu. Mają świetna obsługę i dobrą kuchnie. Jest bardzo klimatycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaolko 0 Napisano Lipiec 3, 2020 Mnie tez się podobało w Kobylinie. Imprezę zrobili fantastyczną. Pałac ładnie urządzony i świetnie udekorowany na wesele mojej kuzynki. Obsługa ok jedzenie pyszne. Serwowali tez wspaniałe ciasta. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makilonamak@ 0 Napisano Wrzesień 6, 2020 Byłam tam na weselu i jest naprawdę spoko. Perfekcyjne przygotowana impreza z bardzo dobrą kuchnia i odpowiednią obsługą. Sam pałac świetnie przygotowany i urządzony. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antekzako1 0 Napisano Październik 30, 2020 Byłam w Kobylinie na wesele. Bardzo ładny pałac. Obsługa profesjonalna. Jedzonko dobre i ładnie podane. Wszystko świeże i apetyczne. Super muzyka. No i sam lokal ładny i z klimatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwiwonaza 0 Napisano Grudzień 3, 2020 Byłam w Kobylinie na weselu i spokojnie mogę polecić. Maja wyśmienitą kuchnie. Ostatnio zamówiłam dla rodziny u nich obiad na wynos te zbył pyszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamomonika 0 Napisano Luty 5, 2021 Bardzo podoba mi się ten pałac. Jest ładnie położony, okolica cicha i spokojna, mnóstwo zieleni. Bawiłam tam na kilku imprezach. Zawsze miła i sympatycznie. Bardzo dobra obsługa i bardzo dobre jedzenie. Jak najbardziej nadaje się na wesele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igaiguniaw 0 Napisano Maj 4, 2021 Pałac Kobylin jest bardzo ładny. Byłam tam na kilku imprezach. Zawsze perfekcyjnie przygotowana impreza. Ładne wnętrza. Świetna obsługa. Jedzenie bardzo dobrej jakości. Miejsce godne polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolaolaf 0 Napisano Czerwiec 7, 2021 Bardzo podoba mi się pałac Kobylin. Bawiłam tam na weselu kuzynki. Świetnie urządzona impreza. Wszystko idealnie dopracowane. Ładna i przestronna sala bankietowa. Zadbany ogród. Można tam wyprawić piękne wesele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alinkasans 0 Napisano Grudzień 28, 2021 W pałacu Kobylin spokojnie można urządzać wesele. Sama miałam tam wesele i mój brat również organizował imprezę w tym pałacu z okazji zaślubin. Obsługa perfekcyjnie potrafi przygotować salę bankietową, z gustem i elegancją. Serwują pyszne potrawy (mają duży wybór urozmaiconych dań w menu weselnym) Bardzo dobry kontakt z menadżerem który zadba o wszystko, służy rada i ma ciekawe pomysły. Po prostu idealne miejsce na wesele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelinaewsa 0 Napisano Luty 25, 2022 Sami organizowaliśmy wesele w pałacu Kobylin. To dobry wybór. Pałac ładnie urządzony zadbany i dobrze wyposażony. Ładnie przygotowana sala bankietowa, przestronna i z dużą ilością miejsca do tańczenia. Zadbany ogród, cicha i spokojna okolica. A impreza perfekcyjna. Obsługa na wysokim poziomie, jedzonko smaczne, urozmaicone, świeże i dobrej jakości. Spokojnie można tam imprezy organizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikasalowska 0 Napisano Kwiecień 20, 2022 Ostatnio miałam przyjemność bawić się na wesele w tym pałacu. Bardzo ładnie przygotowana impreza. Pięknie urządzony pałac. Świetna obsługa. Eleganckie wnętrza i elegancko zastawione stoły. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Dobra muzyka i sprawna obsługa. Jednym słowem wesele jak należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolabaro 0 Napisano Czerwiec 29, 2022 Pałac Kobylin jest idealny na takie imprezy. Byłam tam na kilku przyjęciach i zawsze wszystko jest w jak najlepszym porządku. Świetna obsługa. Bardzo dobra kuchnia i eleganckie wnętrza. Bardzo mi się tam podoba. Zawsze dobrze się tam bawiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinkmart 0 Napisano Grudzień 15, 2023 Bawiliśmy ostatnio w Pałacu Kobylin na wesele. Jesteśmy z żoną pod wrażeniem. Perfekcyjnie przygotowana impreza. Elegancki pałac z ładnymi wnętrzami i ładną i przestronną sala weselną. Smaczne jedzenie, sprawna obsługa. Dobrze dobrana muzyka. Po prostu super zabawa. Spokojne możemy polecić ten lokal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anielasl 0 Napisano 12 Czerwiec Można spokojnie w tym miejscu organizować przyjęcia. Ładne miejsce ładny ogród> Świetna organizacja i profesjonalna obsługa. Dobre jedzenie. Wesele było super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach