Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarz online

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o konsultacjach lekarskich online ? Słyszałam, że teraz Lux Med też ma taką opcję na Portalu Pacjenta. Ktoś z Was korzystał? Warto ?

Gość MiaS

Ja korzystałam ale na Lekarzobok. Fajna opcja, bardzo wygodna i szybka. Z tego co kojarzę to nawet ludzie z zza granicy też bardzo często z tego korzystają. Moja siostra np. która mieszka w Irlandii miała takie wideo konsultacje z psychiatrą- co ważniejsze może on wystawić receptę. Później taką e-receptę w Polsce realizowałam jej ja i wysyłałam razem z kopią recepty w kopercie. Lei zawsze docierały i nie było żadnego problemu. 

Wideo konsultacje te umawiane przez serwis lekarzObok bardzo polecam, w prosty sposób, bez wychodzenia z domu, można skonsultować się z lekarzem i nawet otrzymać receptę. Przy trójce dzieciaków bardzo wygodna opcja.

Gość Nina Kowalska

Ja takie rzeczy załatwiam przez Portal Pacjenta, do którego mam dostęp dzięki wykupionemu pakietowi w Lux Medzie. Ogólnie super sprawa bo są konsultacje z lekarzem online, można umawiać wizyty przez Portal, odbierać wyniki badań, a nawet zamawiać recepty.