Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge cwiczyc hula hop 2 tygodnie po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

Po cięciu cesarskim? Schudłam już tyle ile miałam przed ciąża ale brzuch jeszcze jest jak w 4 miesiącu i skórka trochę... mój mąż mi dowala co chwile ze gruba jestem i ze inne są lepsze... owijałam brzuch folia ale nie wiem czy pomoże Wiec wpadłam na pomysł Hula hoop

Gość gość
Porozmawiaj o tym z ginekologiem i fizjoterapeuta.

Gość gość
Mam nadzieje ze to prowokacja!!! Kobieto czyś ty oszalała??? Chcesz dostać krwiaków w brzuchu ? To ze rana wyglada na zewnątrz Ok nie znaczy ze w środku już się zagoiło. Tam są jeszcze długo czas głębokie rany. Musisz dać czas ranie na wygojenie bo jak zaczniesz ćwiczyć to mogą się robić krwotoki wewnętrzne i możesz mieć poważne problemy, zrosty, krwawienie przezpochwowe zmiany i inne nieprzyjemne dolegliwości wiec odpuść sobie.

Gość gość
Twoj maz to burak. Powiedz mu ze jest pusty jak dzban. Mam nadzieje ze to prowo.

Gość gość
20:11 nie to niestety nie prowokacja ... mój mąż głupieje wręcz się cieszy ze gorzej wyglądam. A ten body wrapping czyli zawijanie ciała na 40 min dziennie w folie nie zaszkodzi ? Chciałabym zeby choć trochę ujędrnilo

Gość gość
Jestes dwa tygodnie po porodzie, kobieto daj organizmowi czas. Nie daj sie prowokowac przez chlopa.

Gość gość
21:20 nie potrafię już spojrzeć na niego normalnie

Gość gość
Skąd żeś takiego kutafona wzięła? Przecież Ty jeszcze w połogu jesteś. Jeszcze macica się nie obkurczyła do końca. Każda kobieta dwa tygodnie po porodzie ma jeszcze widoczny brzuch. Pozbądź się tego szmaciarza jak najszybciej, bo to jakiś chuj złamany. Skąd Ty go wytrzasnęłaś? Zrobiłaś kasting na największego śmiecia w województwie? Ja też miałam cesarkę i lekarz mi powiedział, że hula hop to tak dopiero jak z pół roku minie. Ale na szczęście mój mąż jest normalnym facetem, a nie k*****m wychowanym na p****lach i nigdy nie komentował mojego wyglądu w ten sposób.

Gość gość
22:07 teraz czuje się strasznie brzydka przez niego a wcxesniej wydawało mi się ze prawie brzucha nie mam. Nawet na jedzenie nie mogę patrzeć z reszta 3 dni temu zemdlałam i walnelam głowa w kafelki chyba z nerwów lub mam anemie

Gość gość
Nie pojmuje po co jeszcze z nim jesteś ? Ja bym się rozwiodła z chamem. Strach pomyśleć co będzie ci gadal za 10 lat.

Gość gość
23:00 jesteśmy pol roku po slubie..

Gość gość
Mam dosyc już wszystkiego nie mam ochoty zyc

Gość gość
Prowo, bylo juz

Gość gość
5:53 nic nie było, nie poradze nic na to ze mam takiego męża.