Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwod wraz z alimentami jak to jest ?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak to jest jak chcialabym zlozyc pozew o rozwod lacznie z alimentami. To jest oddzielny wniosek ? Jak to wyglada ? Ile to trwa ? Powiedzcie i opowiedzcie wlasne doswiadczenia. I jak jest z widzeniami z dziecmi . Szczerze to wolalabym zeby maz zabieral dzieci do siebie.

Gość gość
A i czy to jest tak, ze o alimenty moge wniesc tylko w jakis warunkach ? Gdy np maz nie placi dobrowolnie i musze to udowodnic ? Moj maz stwierdzil ogolnie, ze nie bedzie placic alimentow i zaden sad mu nie przydzieli takich rzeczy, bo on przedstawi, ze ma swoj kredyt.

Gość gość
Piszesz pozew i w pozwie o rozwód piszesz podanie o przyznanie alimentów. Wzory pozwów są do ściągnięcia z internetu. Mąż niech sobie bredzi, co chce. Przyzna, nie przyzna, to się okaże.

Gość gość
A dzieci mozesz tez do domu dziecka oddac, kochajaca mamusiu :-(

Gość gość
Ha ha. Moj tez byl taki cwany a teraz w zębach mi przynosi. Zawsze zapieral sie tym,ze ja "nie pracowalam" tylko on i on juz sie naplacil teraz ja mam placic. Batalia w sadzie byla dluga bo on probował udowodnic ze bylam zla zona i matka,niestety nikt nie zeznawal przeciwko mnie,myslal ze sasiedzi cos zlego na mnie powiedza,ale niestety dla niego,kazdy mowil,ze dzieci grzeczne,w polu robilam tylko ja,w sezonie letnim bralam dzieci na rower i do roboty ,zbieranie jagod,grzybow itp.. No rozpisalam sie,ale pisze to po to zebys nie martwila sie. Sad da Ci alimenty ,on moze miec i milion kredytu

Gość gość
Alimenty dostaniesz. To, że ma kredyt to nic nie zmienia bo ma obowiązek lozyc na dziecko