Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliś

Piękne usta u każdej kobiety

Polecane posty

Gość Eliś

Długo zastanawiałam się nad tym, czy napisać do Was, ale myślę, że powinniście znać to miejsce. Mówię o łódzkiej klinice medycyny estetycznej Novoderm. Pracują tam lekarze z doświadczeniem jak dr Teysler, którzy podchodzą do każdej klientki ze zrozumieniem i otwartą głową. Byłyśmy tam z mamą na powiększaniu ust obie wyszłyśmy zadowolone. Kochane panie, znacie te gabinety osobiście?

Gość marakujkaa
Kiedys zastanawiałam się nad powiększaniem ust, ale jakos nie mam odwagi, koleżanka robiła i efekt jest wooow. Może i ja się odważę ale faktycznie wybór kliniki jest bardzo ważny, i nie słyszałam o tej co wspominasz, ale zapoznam się z ofertą.

Gość Marakujka0
Hej. Niestety ja w tej klinice nie miałam żadnych zabiegów ale słyszałam już o tej klinice dużo pozytywnych opinii. Zabiegi tam są wykonywane na wysokim poziomie, i efekty są zadowalające. Myślę że możesz sie umówić na pierwszą wizytę i sama się przekonasz jak jest

Gość gość
Nam facetom nie podobają się takie rybie usta. 🖐️

Gość gość
Kobiety chyba są ślepe z tymi warami. Widać z kilometra czyli wykonanie c*****e bo efektu nie powinno widać.

Gość gość
Ja mam swoje duze ale zawsze robie brode i policZki w gabinecie medycyny estetycznej mega

Gość Amare_
Ja bym się nie zdecydowała, ale też nie jest mi to potrzebne. Mam średnie pełne usta. Mając wąskie to rzeczywiście ciężko szminkę nałożyć. Ja na permanentny się obawiam pójść z brwiami :(jak nie wyjdzie łuk taki jak mam?

Gość I love You

A ja lubię usta pełne, ale nie za bardzo. 

Gość jaginka

Ja mam małe usta i może bym się skusiła na taki zabieg powiększający. Ale nie wiem co na to mój narzeczony. Ale wyszukam tą klinike i zapoznam się z ich ofertą jak będzie kusząca to czemu nie.