Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladalyscie na tvn o tych dzieciach rzesie mna jak tak mozna

Polecane posty

Gość gość
Powinni pociągnąć do odpowiedzialności mops, asystenta rodziny i szkołę. Nie wspomnę o rodzicach, bo wcale nie zasługują na miano nazywania ich w ten sposób. Zniszczyli tym dzieciom życie, niewielkie szanse są na to, że zapomną o traumie dzieciństwa, że kiedyś będą szczęśliwe, zdrowe i że nie powielą tej historii w swoim dorosłym życiu. A u nas, że to zawsze lepiej jak dzieci wychowują się w "pełnej rodzinie". Szok! Mam nadzieję że ojciec odbierze nagrodė w więzieniu, ale to marna pociecha. Dzieciom to i tak już w niczym nie pomoże. Oby udało się choć jednemu z nich zapomnieć.

Gość gość
Ciezko o tym mowic/pisac a co dopiero byc tymi dziecmi. Jezu.

Gość gość
Jestem zszokowana. Nikt niczego nie zauważył. Przecież nikt w tej rodzinie nie udawał niczego na pokaz, a ile jest rodzin, gdzie w domu gehenna, a na zewnątrz idealny obraz rodziny. Powinni interweniować choćby ze względu na warunki mieszkaniowe (mops itd.) Horror i nie do uwierzenia jest ignorancja ludzi z zewnątrz, którzy znali sytuację (choć pewnie bez szokujący h szczegółów).

Gość gość
To forum to wielka manipulacja. 90% komentarzy skopiowanych jest z konta na Facebook programu Tvn Uwaga. Żenujące

Gość gość
Jeden z komentarzy pod artykułem WP. PL brzmiał mniej więcej tak, że paradoksalnie w tej sytuacji najbardziej ludzki okazał się pies, pozwalający wyjadać resztki z miski. Co się dzieje z ludźmi do ch/ole/ry? Inne komentarze : artykuł ubarwiony, przesadzony itd. Jakby trudno było uwierzyć w tą rzeczywistość. Ja myślę, że było jeszcze gorzej. Dlatego taki ktoś, komu wydaje się, że takie rzeczy nigdy się nie dzieją, nigdy nie zareaguje (wiecie, nie chce przesadzać, wtrącać się itp..)

Gość gość
Asystentowi rodziny pewnie zabiorą premię 100 złotową i może nawet dostanie upomnienie lub naganę. A co dyrektor mops na to? Złożył wypowiedzenie? A kurator? Jak on wytłumaczył swoje zaniedbania?

Gość gość
Nie mam FB.

Gość gość
Horror

Gość gość
być może mops nie reagował bo tam pracownicy zarabiają ok. 2 tys, także dużo więcej ci rodzice dostawali od pracowników mops za leżenie, pieprzenie sie i rozmnażanie. Bo z niewolnika nie ma pracownika, albo źle opłacany pracownik n ie ma motywacji do pracy, ale to dla naszych rządzących przy korycie za ciężkie do zrozumienia.

Gość gość
tu najbardziej winni są pisowce, którzy rozdają za darmo tyle pieniędzy przy tym płacąc pracownikom za pracę jałmużną. Także niech sobie pisowce ci co wprowadzili 1000+ i 500+ pilnują patologii.

Gość gość
Ja powiem tak.po co te krzyki że PiS i PiS i tę 500 plus.Co 10 dzieci urodziło się w przeciągu 3 lat.?Nie także to nie ma nic do rzeczy.Ja osobiście nie rozumiem tej kobiety co się wypowiadają w tv.Chrzestna jednego z dzieci.O Wszystkim wiedziała i nic.Nie reagowala.

Gość gość
Widzieliście wypowiedź tej K... Z mops bo inaczej się jej nazwać nie da.Powinna odpowiedzieć za zaniedbanie.

Gość gość
ja jak bym dorwala ta babke z mopsu- co za babsko. jak to mozliwe ze 3-4 osoby ktore " niby" opikowaly sie rodzina czyli pracownik socjalny oraz asystent rodziny nie widzial co sie dzieje w srodku domu.1 wielki syf. to juz sa podstawy by cos robic reagowac.dzieciaki mialy nauczanie indywidulane ale gdzie w szkole czy w domu? bo jak w domu nie widzieli warunkow w jakim zyja te dzieci. dla mnie to niew mozliwe, nie dowyobrazenia sobie. do tego oosby pracujace w mopsach, gospach- to ludzie bez serca bez empatii. aby odwalic swoje i do domu. a moze nawet tam nie chodzily bo " bały " sie ojca. zawsze mozna wezwac patrol policji.

Gość gość
kuźwa założyły rodzinę, naklepały bachorów i wszyscy mają się nimi opiekować tylko nie rodzice. Po 2-3 ciąży winno się kastrować ojca i matkę małpę też, aby więcej nie klepali tych dzieci. No ale w tym j*****m kraju przecież to zabronione, baba jest stworzona według chrześcijaństwa do rodzenia dzieci i posłuszeństwa mężowi. I o co wam barany chodzi, rodziła i była posłuszna mężowi, a dzieci, niech się same chowają.