Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY! DZIWNY PRZYPADEK

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo dziwny przypadek. Cykle mialam między 23-27 dni. Kochałam się z 24/25 dzień cyklu (z 2/3 listopada). Podczas stosunku poczułam ból jajnika, później tkliwośc sutków i jakoś dziwnie bolał mnie brzuch cały czas. Stosunek był przerywany, do wytrysku nie doszło w ogóle. Kilkadziesiąt godzin później miałam mega delikatne plamienie, właściwie dwa skrzepy krwii. Okres przyszedł dopiero 28 dnia wieczorem i był jakby krótszy i skąpszy. 3 tyodnie później zaczęły mnie boleć sutki przy dotyku, jak przed okresem. Dwa dni później zaczęło mi sie odbijać, odbijało mi sie cały czas, dostałam mdłośc*****ersi zrobiły sie nabrzmiałe. I poczułam nadwrażliwość na zapachy. Czułam sie bardzo źle, nie mogłam spać. Byłam pewna, ze ciąża. Dwa dni przed spodziewaną miesiączką ból w sutkach ustał W dniu spodziewanej miesiączki (wczoraj) poszłam na bętę z krwii, dokładnie 4 tygodnie po stosunku. Dodam, że okresu dostałam, ale znowu skąpy. Beta wyszła >0,1... I... stopniowo zmniejszyły się dolegliwości ciążowe... straciłąm nadrważliwośc na zapachy, odbija mi sie dużo mniej. W sutkach nie mam czucia. Testy z moczu wszystkie negatywne (jeden z drugą białą kreską). Ma ktoś jakiś pomysł o co chodzi? Czy to ciąża?

Gość gośćAmi
Po pierwsze jakiekolwiek obiawy ciazy zaczynaja sie ok tydzien PO ZANIEZDZENIU zarodka (nie mylic z tydzien po stosunku bo plemniki zyja srednio do dni w pocwie wiec do zaplodnienia moze dojsc pozniej). wiec po przozyjeciu optymistycznej wersji ze jajo zostalo zaplodnione w pare godzin po stosunku to obiawy moglas dostac najwczesniej 7 dni po nim. Po druie plamienie/krwawienie po stosuku to czesta przypadlosc. Penis naruszyl jakies naczynko. Po trzecie Pamietaj ze obiawy przed miesiaczkowe sa bardzo podobne do tych ciazowych. Rowniez przy jajeczkowaniu mozna sie zle czuc. Cyba nawet to nie bylo poronienie bo jesli ustaly 'obiawy' dwa dni przed badaniem to beta bylaby wyzsza. W kazdym razie z bety wynika ze w ciazy nie jestes. A to badanie daje 100pro pewnosci. Zrobilas je w odpowiednim czasie wiec mozesz byc pewna.