Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SiostraAnka

Mój brat grozi mojemu ojcu, że go zabije

Polecane posty

Gość SiostraAnka

Mój przyrodni brat jest schizofrenikiem, od jakiegoś czasu ma bardzo ciężkie jazdy, żąda od rodziców ogromnych sum pieniędzy, grozi, że zabije ojczyma (mojego ojca) jeśli nie dadzą mu 200 tysięcy. Wymyśla, że mój ojciec w dzieciństwie go dusił, opisuje sytuacje które nigdy się nie wydarzyły, jednego dnia wszystko jest ok, a za tydzień znowu wymyśla i grozi, zastrasza. Wykańcza naszą matkę, wysyła jej filmy z patologicznymi scenami morderstw. Co zrobić z takim człowiekiem?

Gość SiostraAnka
Dodam, że całe dzieciństwo z nim było koszmarem, ciągle dziwnie się zachowywał, znęcał się psychicznie i niekiedy psychicznie. Gdy miałam kilka miesięcy wypalił mi w policzku dziurę rozgrzaną lampką, wiele rzeczy wyparłam z pamięci bo były zbyt dużą traumą. Najgorsze jest to, że mu wybaczyłam a on dalej wraca ze swoim koszmarem i groźbami. Uczciwie pracuję, mam dobre życie, jest o to okropnie zazdrosny, próbuje zniszczyć moje życie. Do kogo mogę się zgłosić o pomoc? Całe życie byłam przez niego terroryzowana, chcę się uwolnić.

Gość gość
Idź na policję i poproś o rozmowę i wskazówki , facet was pozabija i bedzie tragedia, trzeba go zamknąć w jakimś wariatkowie

Gość gość
idz na policje bo dojdzie do tragedii jeśli tego nie zrobisz. chcesz żeby brat Ci ojca zabił??

Gość gość
jeżeli on jest schizorenikiem i mówi że zabije ojca to tak zrobi. idz na policje póki jeszcze czas

Gość SiostraAnka
Nie wiem czy policja coś w ogóle zrobi, usunęłam wszystkie wiadomości z groźbami, bo nie mogłam na to patrzeć. Teraz wiem, że by się przydały. Może on tak tylko straszy bo jest bardzo chory i zagubiony. Nie wiem jak mu pomóc. Mogę też uciec do innego kraju i zacząć od nowa, zabrać rodziców tam gdzie nas nie znajdzie.