Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ex ułożyła sobie życie bezemnie!

Polecane posty

Gość gość

4 lata temu zostawiłem dziewczynę i wyjechałem za granicę!Wiem ze bardzo ją tym skrzywdzilem ale miałem pomysł na biznes chciałem rozkrecic interes owszem udało mi się zawodowo mam kasę świetnie zarabiam ale nie mam szczęścia w miłości!Teraz wróciłem do kraju i kiedy Ją zobaczyłem zdalem sobie sprawę ze tylko na niej mi w życiu tak naprawdę zależało.Kochała mnie bardzo wiem to bo cierpiała po naszym rozstaniu .Teraz jest żoną moją kumpla .Cholernie mu zazdroszcze, wspólnie byliśmy na andrzejkach i wtedy zdalem sobie sprawę ze była i nadal jest miłością mojego życia.Mój kumpel zarabia marne 4 tys i z tego chce utrzymać rodzinę na poziomie!A ona jest uczciwa i z tych poważnych wiem ze go nie zdradzi i to mnie wkurza chyba najbardziej! Chcę o nią po walczyć wiem ze jest tego warta!

Gość gość
jakie glupie prowo

Gość gośćAmi
zostawiles ja zeby robic pieniadze, ktore jak widac ci szczescia nie daly a teraz chcesz malzenstwo rozbijac... i powiem Ci ze dla niej niejest wazne to ile on zarabia tylko to ze ja kocha i jest przy niej

Gość gość
Walczyć to trzeba było 4 lata temu. Teraz to najwyżej możesz sobie popatrzeć na to jaka jest szczęśliwa z mężem.