Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Nigdzie nie byłam

Polecane posty

Gość gość
to znaczy ze musisz dawac d**y na pierwszej randce xD

gość dziś to znaczy ze musisz dawac d**y na pierwszej randce xD\ x Dlaczego tak uważasz?

Gość gość
A żaden z nich nie nalegał na seks? Ja zawsze unikałam i bałam się takich randek w ciemno, właśnie dlatego, ze gość mógłby w którymś momencie robić podteksty, być nachalny lub zapraszać mnie do siebie :(

Gość gość
bo jestes ku'rwa szmata, taka twoja rola - dawac d**y xD

Gość gość
ty k***o zdechnij w koncu

Gość gość
zaraz, powoli... jak facet "nalega" (czytaj, wspomina) na seks to jest zbokiem? :D powiem tak - ja na takowych nie bylem, ale na ile wiem, to masz 5 minut na wybadanie wiec wrzut o seksie bylby na rzeczy chocby zeby wybadac reakcję (mala szansa ze sie uda, ale zawsze jakas wskazowka - laski sa rozne) a drugiej szansy moze nie byc. :classic_cool: Nie bardzo wiem na ktore pytanie chcesz odpowiedz :> kazda z mozliwosci jest prawdopodobna ..jak rowniez ta, ze dzis faceci po prostu zrobili sie wybredniejsi. W koncu :classic_cool:

zaraz, powoli... jak facet "nalega" (czytaj, wspomina) na seks to jest zbokiem? smiech.gif powiem tak - ja na takowych nie bylem, ale na ile wiem, to masz 5 minut na wybadanie wiec wrzut o seksie bylby na rzeczy chocby zeby wybadac reakcję (mala szansa ze sie uda, ale zawsze jakas wskazowka - laski sa rozne) a drugiej szansy moze nie byc. cool.gif Nie bardzo wiem na ktore pytanie chcesz odpowiedz :> kazda z mozliwosci jest prawdopodobna ..jak rowniez ta, ze dzis faceci po prostu zrobili sie wybredniejsi. W koncu cool.gif x No dla mnie to erotoman jak chce tylko seksu,a nie poznać mnie. Całe szczęście takich nie było. Zastanawiam sie dlaczego dostałam tylko 2 plusy, a dałam 6. Mimo że byłam miła. Upatruje wszystkiego w tym, że jestem za brzydka. CHciałabym, żeby to nie była prawda, żeby chodziło o charakter.

Gość gość
jestes brzydka jak noc, charakter tez masz s******lony xD jedyna twoja funkcja to wor na sperme podludzi xD

gość dziś jestes brzydka jak noc, charakter tez masz s******lony xD jedyna twoja funkcja to wor na sperme podludzi xD x Tobie nie ufam, bo Ty chcesz mnie zranić i sprawić, by mi było smutno. Nie ma w Twoim głosie rzeczowej, uargumentowanej oceny.

Gość gość
no, urodę to juz nie nam oceniac ;) tym bardziej ze nie mamy .. materiałów porównawczych. :> ale tak powaznie.. wszystko moze być. Na takich spotkaniach wszystko rozgrywa sie chyba dosc przypadkowo, mimo wszystko stresowo i ciut pod nerwem... to raz, dwa, no owszem, chodzi tez o nadawanie na podobnych falach - moze tego zabrakło.

Gość gość
PS czemu zmienilas temat :P

Gość gość
ogladam wlasnie galerie z tych szybkich randek xD ja pie'rdole ha ha ha, jakim debilem, desperatem trzeba byc aby dac sie wyru'chac na pieniadze za cos takiego xD

gość dziś no, urodę to juz nie nam oceniac oczko.gif tym bardziej ze nie mamy .. materiałów porównawczych. :> ale tak powaznie.. wszystko moze być. Na takich spotkaniach wszystko rozgrywa sie chyba dosc przypadkowo, mimo wszystko stresowo i ciut pod nerwem... to raz, dwa, no owszem, chodzi tez o nadawanie na podobnych falach - moze tego zabrakło. x Dzięki, że tak piszesz. To dla mnie nadzieja.

Gość gość
Dlaczego edytowalas odpowiedz? Ciekawi mnie to :O

Gość gość
o czym bylo gadane? tak ogolnie - jak mowie, nigdy nie bylem, ale słyszalem ze ludzie niezle głupoty walą :D

Gość TomekJL
gdy szukasz to w końcu ktoś się trafi ważne by nie polecieć na pierwszego lepszego zaliczacza, bo i tak nic z tego nie będzie prócz traumy i niesmaku. znajdziesz fajnego faceta, zobaczysz!

Gość gość
ja bym cie zabral do dobrej restauracji a nie jakis klubach dla Biedaków