Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiemzeprzesadzam

Buisness casual

Polecane posty

Gość Wiemzeprzesadzam

Dostałam niedawno pierwsza prace w dużej korporacji, jestem inżynierem. Zazwyczaj noszę spodnie z materiału i bluzki z materiału. Teraz jak jest coraz chłodniej, nie wiem co na te bluzki zakładać. Marynarka wydaje mi się za elegancka natomiast sweterek moim zdaniem nie bardzo pasuje. Nie mam się do kogo pororownac bo większość kobiet pracuje w innych działach a mężczyźni są bardzo różnie pobierani. Znacie jakieś blogi albo strony z tego typu poradami modowymi? Czuję, że kupiłam ostatnio naprawdę sporo ubrań a ciągle nic do niczego nie pasuje, kompletnie nie sprawia mi przyjemności dobieranie ubrań ale zdaje sobie sprawę ze jednak w jak cie widzą tak cię piszą. Nie lubię tego musu zakładania odpowiednich ubrań, tak jakby to miało wpływ na moja prace czy założę botki czy trampki.

mi się wydaje, że marynarka mogłaby się nadać. żeby nie była taka elegancka to może fason dłuższy i luźniejszy np. z kieszeniami? do tego jakieś cygaretki i koszula albo gładka bluzka, kolory neutralne + granat, czerń