Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pakiet internetu w abonamencie!!

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, może ktoś miał podobną sytuację. Otóż mam w abonamencie pakiet internetu 2gb i w tym miesiącu zdarzyło się, że wifi przestało działać, pilnie potrzebowałam internetu i postanowiłam zwiększyć sobie ten limit do 5gb. Wysłałam jakiegośtam smsa, włączył się pakiet 5gb. W tym momencie wysłałam smsa limit2 - życzenie zmiany limitu na ten właściwy (mój, nie zwiększony) działa od następnego okresu rozliczeniowego, czyli od przyszłego miesiąca (kiedyś sobie tego nie załatwiłam na czas i musiałam dopłacać w kolejnym miesiącu, więc postanowiłam załatwić od razu). I uwaga, limit od razu wskoczył na 2gb! Czyli mam 5gb, ale nie mogę ich wykorzystać. I tutaj zrobiłam błąd, bo kliknęłam "wyłącz usługę 5gb", a kiedy przyszedł kolejny sms czy chcę zwiększyć limit, kliknęłam, że tak. Teraz mam 10gb internetu, przez parę minut limit był 10gb, ale po kilku chwilach wskoczył znowu na 2gb. Mam więc niechciane 10gb zamiast 5, do tego nie mogę z nich korzystać. Tak, wiem, głupio zrobiłam, ale pilnie potrzebowałam internetu, żeby wysłać zadanie na zaliczenie tuż przed deadline'm i nie myślałam trzeźwo. Czy to da się jakoś odkręcić, czy raczej nie ma na co liczyć? Niby internet niewykorzystany w ogóle. Sieć t-mobile.

Gość gość
Pytam tu, bo do salonu będę mogła pójść dopiero bliżej weekendu.

Gość gość
Zadzwoń do BOK i tam Ci pomogą :)

Gość gość
Mamy trzy numery zapisane na jedną osobę, żeby niby było taniej, więc nie jestem osobą decyzyjną i muszę poczekać, aż się z nią spotkam ;) w BOKu z osobą niedecyzyjną nie będą chcieli rozmawiać, kiedyś próbowałam.