Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Joanna Kulig urodzi w USA

Polecane posty

Gość gość

zapłaci za poród równowartość 70 tysięcy PLN. Tak, tak, oczywiście jej zazdroszczę (bo zazdroszczę, kasy, zgadza się). Ale tak poza tym to czekam na jej obrończynie, które pieją zawsze nad talentem tej aktorskiej miernoty, jej naturalną urodą (WTF?) oraz cudownym charakterem (to taka skromna, miła, normalna dziewczyna) :D Sodówka uderzyła do głowy i tyle

Gość gość
A powiedz szczerze- jaki ty masz z tym problem? Jest w Stanach, w zaawansowanej ciąży, stać ją na taki poród, to ma wracać żebyś ty zmieniła zdanie o jej osobie?

Gość gość
Ale w czym problem? To chyba tylko i wyłącznie jej sprawa gdzie, jak urodzi i za ile?

Gość gość
Też wolałabym się chyba w USA urodzić niż tutaj. Sodówka nie ma nic do rzeczy, względy praktyczne.

Gość gość
Ale napisałaś że zapłaci 70 tys za poród i oczekujesz ze ktoś potraktuje to jako krytyke czy jak bo nie rozumiem? Zapłaci to zapłaci i co z tego? Też bym zapłaciła gdybym miała, przynajmniej dziecko miałoby obywatelstwo Polsko amerykańskie, co byłoby ogromnym plusem.

Gość gość
Płaci właśnie za obywatelstwo, jest w tym jakiś sens Jako aktorki jej nie lubię, ale to kwestia gustu

Gość gość
a ja nie wiem po co pchała się do stanów z brzuchem, wiedziała że zaraz rodzi chyba nie? Snobizm i tyle Beznadziejna baba

Gość gość
Snobizm bo chce urodzić w Stanach i chce żeby dziecko miało obywatelstwo? Czy jesteś p*****lnieta czy jak? To ułatwianie mu przyszłości, tak jak ty swoim kupujesz lekcje angielskiego. To w takim razie można o tobie powiedziewc że jesteś snobka. Hipokrytka

Gość gość
HAHAHAHAHaa no i faktycxnie, już się zbiegły obrończynie świętej Joasi :D :D :D RZYG

Gość gość
A ja pytam jeszcze raz: JAKI TY MASZ Z TYM PROBLEM, gdzie urodzi obca dla ciebie baba??

Gość gość
12.43 a taki, że na siłę lansuje się babsko, które jest totalnym beztalenciem aktorskim, promuje się ją jako "miłą i normalną dziewczynę z sąsiedztwa" a w rzeczywistości jest taką samą pustą lalą jak większość Hipokryzja mi przeszkadza, ot co

Gość gość
Ona tam pojechała promować film. Przecież ma szansę na Oskara. Teraz zainteresowała się nią agencja CAA, która współpracuje z Bradem Pitem. Poza tym dostała rolę w amerykańskiej produkcji Hannah. To dlaczego ma tam nie urodzić, skoro jej życie tam się rozkręca? Poza tym jak jej dziecko będzie miało obywatelstwo, sama szybciej też je dostanie, a to tylko pomoże jej karierze. Przecież nie robi nic dziwnego, niezwykłego. Po prostu pracuje. A że teraz etap jej pracy wypadł w Stanach, po co ma w zaawansowanej ciąży latać tam i spowrotem? Autorka zazdrości, że komuś się udało w życiu i ma jakieś możliwości.

Gość gość
Ale ona się nie lansuje na siłę tylko ja lansuja, a konkretnie krytycy po filmie zimna wojna. Zresztą musi sie lansować jeśli chce być nominowana do Oskara, a ma spore szanse wg akademii filmowej. To nie jest obrona, po prostu nie lubie bezsensownej zawiści, krytyki i obrażanie kogoś tylko dlatego że robić coś inaczej niż ty(i stać go na wiecej niż ciebie). Ja nawet tej zimnej wojny nie widziałam znam ją tylko z o mnie się nje martw, gdzie zagrała spoko.

Gość gość
Moja koleżanka musiała się wiele lat starać o amerykański paszport, wyjść za mąż, a jakby jej matka pojechała z brzuchem, to by miała od razu łatwiej w życiu. Twoje argumentu są głupie. Od biedy mogłabyś jej brak patriotyzmu zarzucić, ale nawet nie pomyślisz co gadasz.

Gość gość
12.53 serio wierzycie w te polskie kariery w Hollywood? No bez jaj. Lepsi od niej próbowali. Niestety ale to typowy przykład wykreowanego przez koneksje produktu do szybkiej konsumpcji, za 2-3 lata nikt o niej nie będzie pamiętał A szczerze mówiąc wizualnie jest obleśna, ten przymiotnik najlepiej oddaje jej wygląd

Gość gość
Też nie trawię tej baby, ciekawe kto ją "promuje"

Gość gość
Bo autorka uważa że jeśli ona rodziła w Polsce to każda polka musi rodzic tak jak ona. Wiec dziewczyny które są na końcówce ciąży z całego świata, apel do was, wracacie do Polski rodzic żeby zrobic dobrze jakiej cizi z kafeteri! Inaczej zostaniecie okrzyknięty snobkami!

Gość gość
Każdy rodzi gdzie chce, mamy wolność

Gość gość
gość dziś ale twoja wiara nie ma tu niż do rzeczy, liczą się efekty. A ocenić to można za te 2, 3 lata a nie teraz we wrozke się bawisz. Czemu wy jesteście takie zawistne? Ja p*****le. Czemu polki to takie p***y, zamiast się wspierać i cieszyć że ktoś ma szansę coś osiągnąć, to gnoicie się nawzajem byle ktoś nie osiągnąl więcej od was. Żałosne babsztyle

Gość gość
Niech rodzi gdzie jej się podoba, jej sprawa i ojca dziecka oczywiście Ale co do wyglądu to faktycznie jest paskudna - zobaczcie sobie film Małgorzaty Szumowskiej "Sponsoring", pojawia się tam nago, serio to straszna klucha z wielkimi cycami, bleh

Gość gość
12.56 Tu nie ma co wierzyć. Pożyjemy zobaczymy. Niech próbuje, za to jeszcze ze ktoś próbował, nikomu nic się nie stało. Jak nie sprobuje, to się nie dowie, czy ma jakieś szanse, chociażby na tego Oskara. Dlatego tam jest. I dobrze. Każdy ma prawo próbować coś osiągnąć.

Gość gość
Coś widocznie jednak w sobie ma, że angażują ja do kolejnych produkcji. Nie przepadam za nią, jako za aktorką, ale ma plus za to, że nie pcha w sobie botoksu, nie lata jak głupia po wszystkich ściankach i że doszła do tego, gdzie jest, własną pracą, a nie koneksjami rodziców.

Gość gość
Gdzieś kiedyś czytałam, że jak się ma obywatelstwo, ale w USA nie mieszka, to i tak trzeba płacić jakieś niemałe podatki. Niektórzy wolą zrzec się obywatelstwa. Ale nie interesowałam się, czy to prawda, także może ktoś kto mieszka zweryfikuje :)

Gość gość
Na tym jej praca polega, żeby się lansować i wykorzystać na maksa swoje choćby i 5 sekund sławy jak się trafi. Jakby Ci ktoś zaproponował awans, to też nie odmówisz dlatego, że są tysiące lepszych, zdolniejszych. Guzik Cię to obchodzi, bo to jest Twoja szansa. Wg tej filozofii życiowej, to nic nie rób, połóż się i czekaj na koniec, bo i tak nic spektakularnego Cię nie czeka. Nie martw się, ona na pewno coś ugra na tym "lansowaniu", I więcej zagra i zarobi niż gdyby nic nie działała.

Gość gość
Jakbym miała pieniądze tez bym tak zrobiła, za Kulig i jej gra aktorska nie przepadam, cebulandia to dno.

Gość gość
Autorko, do ciebie idealnie pasuje ten kawał o Polakach w kotle, gdzie diabeł nie musiał ich pilnować. "Lucyfer w piekle przeprowadza inspekcje. Podchodzi do pierwszego kotła, którego pilnuje aż 10 diabłów i pyta: -dlaczego aż 10 diabłów pilnuje tego kotła? -bo w tym kotle gotują się Amerykanie, oni są ambitni i każdy co chwilę usiłuje wyskoczyć Lucyfer idzie dalej i zauważa kocioł, a przy nim 5 diabłów. Podchodzi i pyta: -czy tu tylko 5 diabłów wystarczy? -tak, w kotle gotują się Anglicy, są ambitni, ale przy tym trochę flegmatyczni więc 5 wystarczy Następnie lucyfer podchodzi do kotła przy którym stoi jeden diabeł i zadaje mu pytanie: -czy Ty tu sam wystarczysz, aby przypilnować kotła? -tak bo w kotle gotują się Niemcy, to zdyscyplinowany naród, więc jeden diabeł wystarczy Lucyfer idąc dalej zauważa kocioł, którego nikt nie pilnuje. Chodzi i szuka jakiegoś diabła, który by mu wyjaśnił zaistniałą sytuację, aż w końcu znajduje gdzieś odpoczywającego diabła, więc podchodzi i pyta: -dlaczego nikt nie pilnuje tego kotła? -bo w nim znajdują się Polacy -Czy Ci ludzie nie chcą wydostać się z tego kotła? -ależ chcą, tylko jak już jeden próbuje się wydostać i wspina się na ściankę, to reszta go łapie i ściąga z powrotem na dół.".