Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość24

Sex

Polecane posty

Gość gość24

Jestem z moim mezem 6 lat nawet ponad i 2 po ślubie. Jestem w 3 ciazy . Przez ostatnie lata sex mogliśmy uprawiać nawet codziennie , był namietny czuly , nie mógł mi sie oprzeć. A teraz ... mogę stać nago nawet nie zwróci uwagi na to wogole go to nie rusza , chce sexu oralnego z mojej strony a żeby przyjemność zrobil mi jest problem od 1 ciazy już czyli od 4 lat ale z mężem zawsze było cudownie próbowaliśmy wszystkiego.. od roku tragedia wszystko mechanicznie mąż mnie nie całuje tylko na pożegnanie czy jak wraca z pracy tak to wcale nawet przed seksem no wcale nie dotyka mnie nic tylko Wepcha no i tyle nic pozatym nie rusza mnie to już szybciej ja staralam się ruszyć z inicjatywą ale nie da się no nie da nie będzie mnie nakręcal dotykal całował nic. Szczerze mówiąc wole zabawic się Sama ze sobą niż prosic się go... nawet gdy sam zechce to rozłożyć nogi wyciągnie i wsadzi no katasrtofa ja jak bym o siebie nie dbała no nic go nie rusza. Jestem uważana za atrakcyjna kobiete ale przy nim czuje się brzydka nie atrakcyjna no zero kobiecości... nie wiem co ja mam już robić ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować