Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wrócicie kiedyś do Polski?

Polecane posty

Gość gość

Czy wrócicie kiedyś do Polski?

Gość gość
Wrocilam pol roku temu z dziecmi ale maz jeszcze zostal za granica. Przylatuje do nas sredni co dwa tyg na 10-14 dni. Narazie siedze w domu z dziecmi ale jak przyjdzie taki moment ze bede musiala isc tu do pracy to sobie jakos tego nie wyobrazam....

Gość gość
Nie wiem. Czasem tesknie za rodzina,poza tym nic mnie nie ciagnie do Polski i wracac cie chce. Moj maz w ogole nie ma tego w planach

Gość gość
Ja tez nie mialam ale starsza corka i maz nalegali. Za geanica bylam ciagle w pracy dzieci mnie nie mialy dlatego jak sie urodzila druga corka to maz postanowil i nie bylo dyskusji z reszta wiedzialam ze musze sie dla dzieci bardziej poswiecic. Wybudowalismy dom za miastem i praktycznie na gotowe zjechalam. Narazie znam tylko dwa mauzenstwa w sasiedztwie. Jedna kobieta 3 fakultety pracuje w szkole nie ma pelnego etatu zarabia 1000 zl a druga pracuje w ministerstwie i prowadzi jakies kursy ksiegowosci dla doroslych wyciaga 3 tys do reki. A ja bez wyzszych studiow bo wyjechalam od razu po maturze pracujac na lostnisku bralam miesiecznie po 15 tys. Juz zaluje ze zjechalam ale jak widze jakie dzieci sa tu szczwsliwe... ehh....

Gość gość
Z pewnoscia nigdy nie wroce. Przebywam poza Polska juz od 35 lat, po tylu latach jest to dla mnie obcy kraj, laczy mnie tylko znajomosc jezyka.

Gość gość
Prosty zarobek w internecie bez inwestycji Na początku zarobiasz ok 1500zł w pierwszym tygodniu pracy na prostych czynnościach Kliknij w poniższy link i zapisz się a zobaczysz jakie to proste! http://lukaszpaawowski.getleads.pl/zarobek/