Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucenie palenia i mega zaparcia pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pisałam tu parę miesięcy temu o tym, że chętnie rzuciałabym fajki, ale palę bo dzięki nim nie mam problemu z wypróżnianiem. Wtedy rzucili się tu na mnie że wymyślam, tylko szukam pretekstu by palic itd. Moze teraz ktos doradzi. Od 2 pazdziernika,czyli ponad 2 miesięcy nie palę, od tego czasu ani raz nie wypróżniłam się porządnie. Do tej pory robiłam codziennie, góra raz na 2 dni, teraz raz na tydzien pójde, zrobie małą kupeczke i tyle. Nie pomagają otręby, razowce, jem duzo warzyw owoców i nic. Chodzę zła i wydęta. Nie chce brac srodków na przeczyszczenie, bo uzalezniają i potem dopiero bede miec problem. Mam bole brzucha. Doradzi ktos?

Gość gość
Jogurty maślanki itd zupy przecierowe tez jem. Dosam że jestem szczupła i nie wiem gdzie to wszystko się miesci. Miał ktos taki problem?

Gość gość
Nikt nie mia l takich problemow?

Gość Adrianna_Ada

Używaj czopków na wypróżnienie Eva/qu. Po aplikacji wypróżnisz się po około 10-15 minutach, potem włóż jeszcze jeden czopek, żeby wszystko wyszło. Ja używałam i są OK. Można je często stosować i nie wywołują skutków ubocznych.