Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się ze kiedyś ja strace

Polecane posty

Gość gość

Poznałem dziewczynę pół roku temu. Jest moim ideałem. Zawsze marzyłem o takiej właśnie osobie. Lepiej być nie mogło. Wiem ze podoba się wielu facetom. Jest rozchwytywana ale każdemu daje kosza. Mówi ze mnie bardo lubi. Namiętnie się całuje. Spotyka kiedy moze. Na razie jest wspaniale ale boję się tego ze któregoś dnia mnie zostawi. Ona dobrze wie ze ja kocham ale ona nigdy mi tego nie powiedziała. Unika tez moich rodzicow. Mam wewnętrzne przeczucie ze jest ze mną od tak i to wszystko runie któregoś dnia. Jak z tym walczyć?

Gość gość
przestan tak myslec

Gość gość szaarriikkk
ja tez sie dobrze caluje a jestem starym wilkiem alfa i beta..i co alfabet,zyj,kochaj,zatrac sie...otrzasni sie,zastanow i sam stwierdz czy to bylo to ...To..to Ono

Gość gość
Zrób jej dziecko. Wtedy nikt inny do niej już nie wystartuje.

Gość gość
18:56 typowe zagranie zazdrosnego faceta . Dzieci powinny byc decyzja obu osob , swiadoma decyzja .

Gość gość szzaarriikkk
ja wystartuje,bo lubie dzieci...nawet te glupiodorosle… dam wam soli i pieprzu i troche cukru na Parapet...

Gość gość
Żadnych dzieci! Moje są już prawie dorosłe :)

Gość gość
Jeśli ona daje kosza sępom, którzy próbują ją tobie odbić, nie musisz się martwić o to, że ona ciebie zostawi. Miałem podobną sytuację. Kilku desperatów próbowało odbić mi dziewczynę gdyż była bardzo atrakcyjna. Wszyscy od razu dostali od niej kosza. Dziewczyna została moją żoną.

Gość gość
prawie robi wielka roznice….

Gość gość
Ona ma silną wole i jesli nie bedzie chciała nikogo innego to nikt inny nie ma szans,jesli bedzie chciała odejsc to Jej i tak nie zatrzymasz chocbys zrobił Jej 3 dzieci

Gość gość
19:08 A ty skąd to możesz wiedziec i dlaczego ją piszesz wielka litera? Myślisz że o cienie chodzi? Dzizas.

Gość gość
Mam śliczną koleżankę. Jej chłopak przez 4 lata był w szkole oficerskiej. Gdy on był w szkole oficerskiej ona była wciąż podrywana przez facetów, którzy proponowali jej randki. Mieli nadzieję, że ona jest wolna gdyż na imprezach i dyskotekach pojawiała się bez chłopaka. Była zawsze w towarzystwie przyjaciół. Wszyscy ci, którzy chcieli ją poderwać, dostawali od niej kosza. Mówiła im, że nie jest zainteresowana, że ma chłopaka w wojsku, którego kocha. Gdy chłopak skończył wojskowe studia, wzięli ślub.