Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VixiTixi

Figura do oceny. Czy jestem gruba?

Polecane posty

Gość gość
11 minut temu, Gość żona niemodna napisał:

Nie wiem czy w ogóle widziałam tu jakiegoś fajnego mężczyznę,  z  ciałem robiącym wrażenie. Więc uwagi o fit mogliby sobie darować. 

Bo to nie miejsce na pokazywanie się 😉 , z resztą Twoja uwaga dotyczy też większości pań, nie dbacie o siebie moje drogie, pasiecie się tanią karmą, stąd takie efekty jak na załączonych obrazkach.

Jest zasada "nie chcesz być oceniana/oceniany - nie poddawaj się ocenie" 😉 .

Gość żona niemodna

Bo lepiej pokazać fujarę niż seksownie wyrzezbione ciało. Pen to w końcu mniej intymne. Większość nie jest nawet mini fit. 

Gość gość

Muszę się z Tobą zgodzić w kwestii "penów" 😉 ale wyrzeźbione ciało powinny mieć również panie - takie lubię dużo bardziej niż "kluski".

Gość atleta

napisz do mnie kamill@autograf.pl mozemy sie zabawic wirtualnie do orgazmu powiem ci jak i gdzie mam cialo atletycznej budowy i duza pale

Gość żona niemodna

To o rzeźbie powiedz matce dwójki dzieci w przedziale wiekowym 2-5. Pracującej. Albo cały dzień na szmacie i w garach. Za dużo Insta, za mało realizmu. Widać młody jeszcze jesteś.

Gość Co to k..jest....

Masz bardzo ładną figurę ale niestety obwisły biust... zainwestuj w dobry stanik. A tak to wszystko super 😉

Gość Gość

Moje dziecko właśnie osikało mi legginsy, kapcie, wykładzinę i kanapę 😴 Muszę jeszcze ugotować zupę dla malca i drugie dla męża i starszego dziecka 😴 jak zaśnie muszę posprzątać dom 😴 potem wraca starsze ze szkoły i wstaje młodsze, wszyscy chcą żreć 😴 Kiedy młodsze znów demoluje dom ja odrabiam lekcję ze starszym 😴 potem wraca mąż, który chce żreć i jest zmęczony pracą 😴 Potem mamy wieczór, kąpanie, wszyscy znów chcą żreć, usypianie, sprzątanie i noc 😴 nie mam czasu i siły na seks, ale będę nocami się rzeźbić, w przerwie na pobudki na piciu, potwór, siku, kupa 😴

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

bosman, Ty chyba bzykasz wszystko, co na drzewo nie uciecze (albo chciałbyś). Figura taka barokowa, rubensowska, zero-fit.

Prawie wszystko :) hehhehe

a tak serio to co Wy od niej chcecie? Cyc jest prawidłowy (mieści się z męską dłoń), brzuszek cacy, reszta też...  Nie znacie się i tyle.

Gość gość
35 minut temu, Gość żona niemodna napisał:

To o rzeźbie powiedz matce dwójki dzieci w przedziale wiekowym 2-5. Pracującej. Albo cały dzień na szmacie i w garach. Za dużo Insta, za mało realizmu. Widać młody jeszcze jesteś.

Rzeczywiście szczeniak ze mnie 48-letni 😉 . Wymagasz greckich bogów a sama się zapuściłaś? Hellooołłł...

Mam żonę 46l, która pracuje (nie jeździ na szmacie ale świadomie nie taki model życia i "kariery" wybrała, jeśli Ty wybrałaś to cóż... Powstaje pytanie "dlaczego?" Nie, nie, nie odzieczyliśmy spadku z hameryki tylko wszystko "tymy ręcyma"), mamy dorosłe dzieci a figurki może jej niejedna małolata pozazdrościć (rozmiar XS). Oboje jesteśmy siebie świadomi a "..., gary i  dzieci" to wymówka leniwych, nie trzeba biegać na siłownię żeby o siebie zadbać, zapodaj taką Chodakowską na jutubie i ćwicz w domu jak moje Kochanie właśnie bo też zwykle brak nam czasu. Najlepiej zacznij już dziś.

Gość gość
4 minuty temu, bboossmmaann napisał:

Prawie wszystko 🙂 hehhehe

a tak serio to co Wy od niej chcecie? Cyc jest prawidłowy (mieści się z męską dłoń), brzuszek cacy, reszta też...  Nie znacie się i tyle.

sam pisałeś gdzieś, że wolisz chude a ona taka nie jest 😉 ....

Gość żona niemodna
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Rzeczywiście szczeniak ze mnie 48-letni 😉 . Wymagasz greckich bogów a sama się zapuściłaś? Hellooołłł...

Mam żonę 46l, która pracuje (nie jeździ na szmacie ale świadomie nie taki model życia i "kariery" wybrała, jeśli Ty wybrałaś to cóż... Powstaje pytanie "dlaczego?" Nie, nie, nie odzieczyliśmy spadku z hameryki tylko wszystko "tymy ręcyma"), mamy dorosłe dzieci a figurki może jej niejedna małolata pozazdrościć (rozmiar XS). Oboje jesteśmy siebie świadomi a "..., gary i  dzieci" to wymówka leniwych, nie trzeba biegać na siłownię żeby o siebie zadbać, zapodaj taką Chodakowską na jutubie i ćwicz w domu jak moje Kochanie właśnie bo też zwykle brak nam czasu. Najlepiej zacznij już dziś.

Mam 34 lata, wzrost 169 cm i ważę 57 kg, staruszku. 

Gość żona niemodna
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Moje dziecko właśnie osikało mi legginsy, kapcie, wykładzinę i kanapę 😴 Muszę jeszcze ugotować zupę dla malca i drugie dla męża i starszego dziecka 😴 jak zaśnie muszę posprzątać dom 😴 potem wraca starsze ze szkoły i wstaje młodsze, wszyscy chcą żreć 😴 Kiedy młodsze znów demoluje dom ja odrabiam lekcję ze starszym 😴 potem wraca mąż, który chce żreć i jest zmęczony pracą 😴 Potem mamy wieczór, kąpanie, wszyscy znów chcą żreć, usypianie, sprzątanie i noc 😴 nie mam czasu i siły na seks, ale będę nocami się rzeźbić, w przerwie na pobudki na piciu, potwór, siku, kupa 😴

Powiedz to mężowi tej starszej pani z rozmiarem xs. Dzięki Chodakowskiej ma kaloryfer nie tylko na ścianie. 

Gość gość
5 minut temu, Gość żona niemodna napisał:

Mam 34 lata, wzrost 169 cm i ważę 57 kg, staruszku. 

No to chyba nienajgorzej wyglądasz młoda damo 😉 więc po co ta 'spina'?

17 minut temu, Gość gość napisał:

sam pisałeś gdzieś, że wolisz chude a ona taka nie jest

Dla mnie jest chuda bo osobiście mam 2x grubszą :-)

Gość żona niemodna

Bo nie podoba mi się twoje podejście do tematu. Jak u co niektórych beczek piwa. Babeczka nie jest wieszakiem, ale wygląda seksownie. Poza tym, że to pewnie foty z neta więc już bez spiny. 

Gość żona niemodna
3 minuty temu, bboossmmaann napisał:

Dla mnie jest chuda bo osobiście mam 2x grubszą 🙂

Ile waży twoja żona?

Gość gość
13 minut temu, Gość żona niemodna napisał:

Powiedz to mężowi tej starszej pani z rozmiarem xs. Dzięki Chodakowskiej ma kaloryfer nie tylko na ścianie. 

nie bój, nie bój Grażyna, te 12 latek różnicy zleci Ci jak z bicza strzelił i nawet kaloryfer Ci się nie ostanie, jeno ... i gary... Pczaj, nic się nie zmieni... Żal.pl

Pretensje żeśta se życie zmarnowały? Do kogo? Do innych? Puknijcie się w kiepełę.

Bosman, rzeczywiście ze szczupłą laską o wiele więcej da się wycudować 😉

Gość żona niemodna
2 minuty temu, Gość gość napisał:

nie bój, nie bój Grażyna, te 12 latek różnicy zleci Ci jak z bicza strzelił i nawet kaloryfer Ci się nie ostanie, jeno ... i gary... Pczaj, nic się nie zmieni... Żal.pl

Pretensje żeśta se życie zmarnowały? Do kogo? Do innych? Puknijcie się w kiepełę.

Bosman, rzeczywiście ze szczupłą laską o wiele więcej da się wycudować 😉

Pracuję zawodowo, Januszu. Za 12 lat los i tak będzie dla mnie łaskawszy. 

15 minut temu, Gość żona niemodna napisał:

Ile waży twoja żona?

92,5

6 minut temu, Gość gość napisał:

Bosman, rzeczywiście ze szczupłą laską o wiele więcej da się wycudować

Wiem...

Gość żona niemodna

92,5 to dużo jej. Zmobilizuj ją do diety, nie tyle dla wyglądu co dla zdrowia. Najlepiej współtowarzysząc.  Nie będziesz musiał ją zdradzać, króliku.

1 minutę temu, Gość żona niemodna napisał:

92,5 to dużo jej. Zmobilizuj ją do diety, nie tyle dla wyglądu co dla zdrowia. Najlepiej współtowarzysząc.  Nie będziesz musiał ją zdradzać, króliku.

Postaram się... no ale... gdy już schudnie i wyjdzie na to że z grubszą jednak było lepiej? To co wtedy? Hurt w cukierni?  No i ona nie schudnie nigdy do przedziału 50-55 więc...

Gość żona niemodna

Bosman jak u ciebie z wyglądem?

Gość gość

To idź do agencji i wynajmij chudą "agentkę", profesjonalnie to nie zdrada 😉 

Gość gość
27 minut temu, Gość żona niemodna napisał:

Za 12 lat los i tak będzie dla mnie łaskawszy. 

Daj mi numer do swojej wróżki 😉

Gość żona niemodna

Lepiej mieć 46 niż prawie 60 Januszku. 

Gość gość

Grażyna, o czym Ty pitolisz, z arytmetyką u Ciebie kiepściutko. 

46 minut temu, Gość żona niemodna napisał:

Bosman jak u ciebie z wyglądem?

Nie chcę się chwalić. Mam 40, wyglądam na 30-32. Dobre zdrowie, kondycha i dbanie o siebie. Panie mówią: ciacho. Już się przyzwyczaiłem i nie reaguję. Nie mam problemu z karoserią... Iść na bok = nie ma problemu, nawet w pracy 3 chętne na już od już na zaraz. Problem tylko w tym, że 99% kobiet nie w moim guście.

Gość gość
16 minut temu, bboossmmaann napisał:

Nie chcę się chwalić. Mam 40, wyglądam na 30-32. Dobre zdrowie, kondycha i dbanie o siebie. Panie mówią: ciacho. Już się przyzwyczaiłem i nie reaguję. Nie mam problemu z karoserią... Iść na bok = nie ma problemu, nawet w pracy 3 chętne na już od już na zaraz. Problem tylko w tym, że 99% kobiet nie w moim guście.

a jaki jest twój gust?

Gość gość

Kira Knightley 😉 

Gość Michal
12 minut temu, Gość gość napisał:

Kira Knightley 😉 

Ma ladna buzie , ale za chuda jak dla mnie , zero pupy , biust = plaski