Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia

Uciążliwa współpracownica

Polecane posty

Gość Asia

Od dwóch miesięcy pracuje ze mną nowa dziewczyna, nazwijmy ją K. K jest zupełnie nieudolna, nie potrafi zrobić podstawowych rzeczy i ciągle prosi mnie, a raczej wymaga ode mnie pomocy. Sama często nie wyrabiam się z własnymi obowiązkami, bo gonią nas terminy, nie mam czasu żeby jeszcze użerać się z jej częścią. Według mnie zupełnie nie nadaje się na to stanowisko i powinna zwyczajnie zrezygnować, ponieważ tylko rozwala sprawnie do tej pory funkcjonujący system. Co zrobić, żeby się ode mnie odczepiła?

Gość Gosc

Pogadaj z przelozonym ale pewnie jestes cipa to sie mecz 🎉

Gość Alteanahi

Jak sama napisałaś - to nowa osoba - nie oczekuj, że przyszła z wiedzą jaką Ty nabyłaś również przez nauczenie się od kogoś innego. Daj jej szansę. Jeśli Ty ją dobrze wyszkolisz, to będzie świadczyło o Twojej determinacji i perfekcjonizmie. W życiu spotykamy różne osoby i nie zawsze będziemy z nich zadowoleni na samym początku, ale jak poznasz kogoś bardziej, to kto wie, może to będzie Twoja dobra koleżanka. Nie skreślaj kogoś, bo jest zielony - ucz go i sama też poproś o jej pomoc gdy Ty się nie wyrabiasz :)