Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatek

Nigdy nie podobam się komuś kto podoba się mi

Polecane posty

Gość Kwiatek

Jak w temacie - mam powodzenie u facetów ale nigdy u tych u których bym chciała. I nie ważne czy facet jest super przystojny czy wogole nie przystojny (nie wygląd u facetów mnie pociąga), nigdy jeszcze nie trafiłam na jednoczesne zainteresowanie tej osoby którą ja jestem zainteresowana. Dlaczego tak jest? :(((

Gość gość

Widocznie nie masz tego czegoś co wzbudza zainteresowanie u tych którzy interesują Ciebie.

Gość Kwiatek
5 minut temu, Pksiężyc napisał:

Jak okazujesz zainteresowanie facetowi. 

Raczej nie wprost. Jeżeli to mój kolega to jestem miła, uśmiecham się, zagadam czasem na fejsie albo trochę mu dokuczam xd jeżeli znam sie tylko z widzenia to nie robię kompletnie nic prócz stwarzania szansy na rozmowę sam na sam. Jedne facet który mi się podoba to nawet się na mnie gapi ciagle ale podejść nie podejdzie

To sama już napisałaś odpowiedż,  musi coś łączyć aby za iskrzyło,   tak pogadacie powiecie nara do rana i tyle.

Gość Gość

Życje :D złośliwość życia jest nawet zabawna 

Gość gość
27 minut temu, Gość Kwiatek napisał:

Raczej nie wprost. Jeżeli to mój kolega to jestem miła, uśmiecham się, zagadam czasem na fejsie albo trochę mu dokuczam xd jeżeli znam sie tylko z widzenia to nie robię kompletnie nic prócz stwarzania szansy na rozmowę sam na sam. Jedne facet który mi się podoba to nawet się na mnie gapi ciagle ale podejść nie podejdzie

No to ty podejdź do niego.

Gość Gośću

Samym uśmiechaniem się ani byciem miłą nikogo uwagi nie zwrócisz. Trzeba sobą coś zaprezentować żeby zrobić na kimś wrazenie. Jeżeli widzisz że np koledzy rozmawiają na jakiś temat, zabierz głos wbij się jakoś do rozmowy dodaj cos od siebie. A u nieznajomych, improwizuj wpadnij na niego przypadkiem zapytaj sie od drogę no i skomplementuj przy okazji coś u niego tak z dupy jeżeli mu się podobasz rozmowa pójdzie. Uśmiechu to z 80% nawet nie dostrzeże. 

Gość kacha

olej śmierdziucha, na nich to tylko działa, to masochiści 🙂

Gość gość

kacha lecz się