Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy szpital jej pomoze?

Polecane posty

Gość gość

Witam.

Moja Kobieta zdecydowała sie poddac leczeniu na głęboką depresje w oddziale psychiatrycznym.

Ktoś ma doświadczenia w tym temacie? Czy takie leczenie daje skutek.

Wspieram ja ile moge, co prawda wyrzadzila mi wiele zlego ale chce zeby z tego wyszla, moze wtedy ulozy sie miedzy nami.

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Czy takie leczenie daje skutek.

Jeśli jest tutaj jasnowidz, może udzieli odpowiedzi 😜 Każdy na leczenie reaguje inaczej, zależnie od organizmu, metod i leków... jeśli prawidłowo ustalą źródło problemu, na pewno uda się zaradzić. Niemniej, depresja jest przypadłością nawrotową, bierz to pod uwagę decydując się na trwały związek. Powodzenia.

Gość PO4miesiacach mam spokoj

Hey! Znam problem ja mam sezonowa, ale teraz to już sobie sposób znalazłam w sumie taki po prababci ( parzyc konopie) wiec herbate z kwiatów, albo dla leniwych to olej CBD - https://konopiafarmacja.pl/produkty-konopne/95-olej-cbd-5-essenz-15-ml.html

cyt. bloga Paliny bo ciężko mi to opisać : „Od 20 lat choruje na dwubiegunowa depresję dość ciężkiej postaci (CHAD). Nie wiem jakim cudem żyję, ponieważ to nie było życie. Na co dzień towarzyszyła mi śmierć, a w przerwach maniakalne wariactwo. Tony psychotropów, szpitale, tzw. dobrzy lekarze i nic- 20 lat katastrofy! Kilka tygodni temu kupiłam CBD – olej z konopi. Następnego dnia poczułam dziwną ulgę w głowie i w duszy. Mija kolejny tydzień, a ja czuje się normalnie, po prostu zwyczajnie dobrze – odczuwam zadowolenie i spokój , tak jak to było kiedy byłam młoda. Dziękuje wszystkim , którzy nagłośnili sprawę med. marihuany w Polsce. Dziękuje , że walczycie o legalizacje!!!!! Szkoda tylko, że niektórzy ludzie, w tym również dzieci, tego nie doczekały! Popierajmy, walczmy- WARTO”

Gość gość oczywiscie

twoja kobieta powinna przede wszystkim zerwać z tobą, bo jej depresja na pewno jest jakoś spowodowana przez ciebie.