Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia887

święta w Polsce

Polecane posty

Gość madzia887

Witam serdecznie, może tutaj ktoś mi pomoże. Otóż mam problem, mieszkam od kilkunastu lat za granicą i dopiero teraz pierwszy raz wroce na swięta do Polski... i stad mam pytanie, gdzie moge zamówić prezent zeby dotarl w okreslona porę? Myślałam o jakichs kwiatach bo moja mama bardzo lubi ale nie bede miała czasu jezdzic po kwiaciarniach zreszta przed swietami i z walizkami to nie ma jak. Chce jej zrobić niespodzianke i zależy mi, żeby kwiaty przyszły na kilka godzin przed moim przylotem... Jest taka opcja? Może mi ktoś coś polecić? Dodam że wracam do Warszawy, jesli to coś zmienia

Gość Marzena

Cześć Madziu, miałam podobny problem co Ty niedawno, tyle że z imieninami mojego taty :) znalazłam ciekawą kwiaciarnię, tu masz link https://www.cudoo.pl/ i akurat to jest super, że możesz powiedzieć konkretnie jaką przesyłkę i na kiedy chcesz :) co ciekawe i może Cię zainteresuje to fakt, że do kwiatów można dodać zdjęcie lub filmik - to na pewno będzie niespodzianka dla Twojej mamy :)

Gość iza661

ostatnio koleżanka też mi poleciła CUDOO właśnie haha ;) nie spodziewałam się, że i tutaj o tym usłyszę :) ale faktycznie, kwiaciarnia godna polecenia. akurat w moim przypadku zamówienie przyszło na czas i siostra też zachwycona, że takie piękne kwiaty :D także jeśli jeszcze się zastanawiasz to to jest dobry wybór :)

Gość Kkx

Co tam kwiaty, wódkę kup to wszyscy się ucieszą. Kwiaty zwiędną a wódeczkę miło wypić w towarzystwie.

Gość madzia887

dziękuję za odpowiedzi! mama akurat wódeczki nie pije hehe ale z ofert tej kwiaciarni na pewno skorzystam. Możecie mi jeszcze doradzić który bukiet najlepiej wybrać? Wszystkie są ładne, ale nie wiem który się bedzie najplepiej prezentował...

Gość iza661

to zależy jakie kwiaty lubi twoja mama :) moja siostra uwielbia irysy, więc zamówiłam jej bukiet EYERIS. wyglądał naprawdę super z tego co widziałam na zdjęciach a i ona była nim zachwycona :)

Gość bbbbbbbb

Kup mamie jakiś ładny szal, czy porządne skórzane rękawiczki, a nie reklamujesz kwiaciarnie :/  słabe to.