Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka prawda

Piekne kobiety wcale nie maja tak latwo...

Polecane posty

Gość taka prawda

Dlaczego tyle ludzi mysli,ze jak kobieta jest piekna to ma zaraz zycie uslane rozami ?

Gość adfvg

Brzydkie mają jeszcze gorzej, życie ogólnie jest przekichane dla wszystkich, jedynie dopóki jesteś piękna to możesz liczyć na profity  u facetów.

Gość fhgjjffkkk

Piekna kobieta bedzie miala taryfe ulgowa u mezczyzn,ale za to bardzo trudno jej bedzie znalezc szczera przyjaciolke bo baby beda z zazdrosci caly czas szpile wbijac.Ja od kiedy jestem nastolatka praktycznie nie mam kolezanek (i nie nie dlatego,bo mam  wredny charakter) za to mam wielu kolegow i w ogole z facetami nigdy nie mialam zadnych problemow.Z kolei wszystkie kobiety,z jakimi chcialam sie zaprzyjaznic okazaly sie falszywe i patrzyly tylko jakby tu podkopac moje poczucie wlasnej wartosci.Tak wiec kazdy medal ma dwie strony.Brzydkiej kobiecie latwiej bedzie znalezc kolezanke,bo inne kobiety nie beda jej traktowac jak konkurencji.

Gość asdfg

Ta i myślisz że dla tych brzydkich inne kobiety nie są wredne?

Szczerze wolałabyś być brzydka?

Gość jgjjjhgh
Przed chwilą, Gość asdfg napisał:

Ta i myślisz że dla tych brzydkich inne kobiety nie są wredne?

Szczerze wolałabyś być brzydka?

Nie wiem.Z tego co zaobserwowalam,to wlasnie te brzydkie sa ze soba solidarne a jak nagonka to zawsze na ta ladna.

Gość ...
34 minuty temu, Gość fhgjjffkkk napisał:

Piekna kobieta bedzie miala taryfe ulgowa u mezczyzn,ale za to bardzo trudno jej bedzie znalezc szczera przyjaciolke bo baby beda z zazdrosci caly czas szpile wbijac.

Mi się wydaje, że to nie zależy od wyglądu, a charakteru. Naprawdę ładne kobiety są też niestety często bardzo próżne, wywyższające się i w ogóle uważają się za lepsze. Dlatego też mogą być nielubiane przez inne, mniej urodziwe dziewczyny. Ale sam wygląda niewiele tutaj znaczy. 

Ktoś mądrze napisał.

Być może piękne kobiety wcale tak łatwo nie mają, z różnych względów, ale czy te nieatrakcyjne mają lepiej?

No właśnie.

Warto docenić co się ma.

Gość jkkkkkkkkk
9 minut temu, Gość ... napisał:

Mi się wydaje, że to nie zależy od wyglądu, a charakteru. Naprawdę ładne kobiety są też niestety często bardzo próżne, wywyższające się i w ogóle uważają się za lepsze. Dlatego też mogą być nielubiane przez inne, mniej urodziwe dziewczyny. Ale sam wygląda niewiele tutaj znaczy. 

Nie do konca sie z tym zgodze.Jak kobieta jest zbyt atrakcyjna (ze tak to okresle) to nawet bycie zyczliwym nie pomoze.Moja ciocia za mlodu byla bardzo piekna kobieta i byla zawsze parszywa owca w gronie innych kobiet,mimo,ze byla osoba do rany przyloz.

Gość mmmmmmmmm

.

Gość Hyyyy

Znam kilka pięknych kobiet (jedna jest moją przyjaciółką) od ktorych bije niesamowita aura. One są tak bardzo życzliwe, pozytywne, uśmiechnięte, że wszystkim jest aż miło z nimi przebywać.  Nie zauważyłam, aby byly jakieś zazdrosne kwoki. Takie ro mogà być zawsze, niezależnie od urody. Moja przyjaciólka ma serce ze złota, jest wspaniał kobietką i tylko mogę się od niej uczyć tej pozytywności bo ja jestem wiecznie negatywna. Znam też piękne i niemiłe. Bez kija nie podchodz...więc co z tego, że ładna jak nie da rady z nią pogadać itp. 

Gość gość

Nie zawsze tak jest, ze osoby brzydsze nie lubią pięknych. Mam przyjaciółkę- przyjaźnimy się od 15 lat. Ona- piękna kobieta, szczupła, długonoga blondynka o delikatnej urodzie, inteligentna w dodatku- kobieta jak z obrazka. Ja natomiast zupełne przeciwieństwo-  zupełnie nieatrakcyjna twarz- wielki nos, małe oczy, bardzo rzadkie włosy, w dodatku odstające uszy, problemy z tarczycą- przez co 6 kg nadwagi. Jesteśmy świetnymi przyjaciółkami- nigdy jej nie zazdrościłam powodzenia- a ma spore powodzenie, raczej cieszę się, ze wszystko jej się układa, ze ostatnio poznała miłość swego zycia, zaręczyła się 🙂

Gość yyy

https://www.youtube.com/results?search_query=http+youtube

Gość Harly

Wszystko zależy od charakteru a często uroda wpływa na charakter. Piękne osoby już od dziecka sa faworyzowane w rodzinach i innych grupach. Nabierają przekonania, ze są wyjątkowe i wszystko im się należy. Gdy pojawia się w zasięgu ktoś atrakcyjniejszy , ciekawszy z charyzmą to piękne mają nie lada problem, ze już nie skupiają całej uwagi na sobie. Wtedy włącza im się tryb rozwydrzenie i gwiazdorstwo i się popisuja w najlepsze najczęściej złośliwościa i zazdrością. Nie raz to obserwowałam.

Gość bo niby z jakiej pary
5 godzin temu, Gość adfvg napisał:

Brzydkie mają jeszcze gorzej, życie ogólnie jest przekichane dla wszystkich, jedynie dopóki jesteś piękna to możesz liczyć na profity  u facetów.

czemu masz mieć "profity"? 

Gość śnieg i chlapa
5 godzin temu, Gość fhgjjffkkk napisał:

Piekna kobieta bedzie miala taryfe ulgowa u mezczyzn,ale za to bardzo trudno jej bedzie znalezc szczera przyjaciolke bo baby beda z zazdrosci caly czas szpile wbijac.Ja od kiedy jestem nastolatka praktycznie nie mam kolezanek (i nie nie dlatego,bo mam  wredny charakter) za to mam wielu kolegow i w ogole z facetami nigdy nie mialam zadnych problemow.Z kolei wszystkie kobiety,z jakimi chcialam sie zaprzyjaznic okazaly sie falszywe i patrzyly tylko jakby tu podkopac moje poczucie wlasnej wartosci.Tak wiec kazdy medal ma dwie strony.Brzydkiej kobiecie latwiej bedzie znalezc kolezanke,bo inne kobiety nie beda jej traktowac jak konkurencji.

największy wróg każdej w miare ładnej kobiety to inne kobiety, mówie to jako facet. Macie przesrane. Przystojny facet może mieć kumpli ale ładna kobieta koleżanek nigdy mieć nie będzie, bo baby to wścibskie istoty

Gość Podsumowując

Jak masz gorzej to masz lepiej

Gość Chciwość

Nawet o litość jesteście zazdrosne.

Gość mucha by padła

tępe i egoistyczne stworzenia

Gość gzfffffff
Dnia 7.12.2018 o 04:31, Gość śnieg i chlapa napisał:

największy wróg każdej w miare ładnej kobiety to inne kobiety, mówie to jako facet. Macie przesrane. Przystojny facet może mieć kumpli ale ładna kobieta koleżanek nigdy mieć nie będzie, bo baby to wścibskie istoty

Niestety ale 100% prawda.

Gość niestety

A te osoby,ktore pisza,ze maja piekne kolezanki,ktore sa ogolnie lubiane - na pewno sa bardzo sympatyczne i ladne - ale widocznie nie az tak ladne,zeby wzbudzac w innych zawisc.

Gość Gość

Każdy wyróżniający się z tłumu ma ciężko, to atawizm, zwierzęta zabijają albinosa spośród siebie, kieruje nimi prawdopodobnie strach, ludźmi zazdrość.

Gość degrad

piekne kobiety maja zle u kobiet i mezczyzn, bo kazdy normalny patrzy na nie jak na pasozytówe słodzi im wielu "facetow", ale ci co im nie słodzą, poprostu mają odrazu wyrobione zdanie o pieknych paniusiach - pasożyt, prostytutka.

Gość mumiozjk
11 minut temu, Gość degrad napisał:

piekne kobiety maja zle u kobiet i mezczyzn, bo kazdy normalny patrzy na nie jak na pasozytówe słodzi im wielu "facetow", ale ci co im nie słodzą, poprostu mają odrazu wyrobione zdanie o pieknych paniusiach - pasożyt, prostytutka.

No i to jest wlasnie krzywdzace i niesprawiedliwe,ze juz na samym wstepie sa tak oceniane.Ale tak robia przewaznie osoby,ktore same maja kompleksy i przynosi im to chwilowa ulge,jak moga cos negatywnego o takiej pieknej kobiecie powiedziec.

Gość mmmmmmmmmiiiiiii

up