Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasa kasa kasa

Pieniadze to wszystko i daja szczescie

Polecane posty

Gość kasa kasa kasa

Moj kumpel ostatnio zrobil sie zamozny, wczesneij jak byl biedny to sie z niego smiali, teraz go podziwiaja laski same podrywaja a wczesniej drwily i obgadywaly go za plecami, wysmeiwaly go, a teraz mowia jaki on obrotny, i jak ma kase jest szczesliwy zyje tak ze 95% spoleczenstwa moze pomyslec ze to fantazja, zaluje ze nie skupilem sie na karierze mialbym kase i mlode kobiety ktora sam e sie do mnie pchaja

To prawda, że dają szczęście. Są tacy co mówią np "że bogaci też chorują" (jakby biedni nie chorowali). Ale spróbuj chorować mając kasę i nie mając kasy. Albo nawet umierać. Masz kasę - będziesz leżał spokojnie naćpany morfiną w eleganckim hospicjum. Nie masz kasy - będziesz wył z bólu w domu opieki. A laski, które gardzą tym samym gościem kiedy nie ma kasy, a łaszą się kiedy ma kasę, są chuja warte. Kijem bym takiej nie ruszył

Gość Hh78ij

Ja nie lece nawet na milonera bo mnie skrzywdzil chociaz jestem biedna i mogłabym sobie poprawic byt ale nie chce zyc z kims kto przysporzyl mi wiele cierpienia..mozecie nie wierzyc ale On bardziej zabiega o mnie niz ja o Niego

Gość serio

gosc zarabia milion rocznie?

Gość Hh78ij

Moze i w miesiąc..dla mnie nieistotne..grunt ze nie jest mezczyzną za jakiego Go miałam

Gość gość

zgadzam się że sa bardzo ważne i wiele ułatwiają ale niestety tej miłości się nie kupi ile by się miało pieniędzy, oczywiście nie to że biedni wszyscy mają miłośc, oby go do cna nie zaslepiły tylko i pogratulować jemu sukcesu!

Gość Gość
9 minut temu, Gość Hh78ij napisał:

Ja nie lece nawet na milonera bo mnie skrzywdzil chociaz jestem biedna i mogłabym sobie poprawic byt ale nie chce zyc z kims kto przysporzyl mi wiele cierpienia..mozecie nie wierzyc ale On bardziej zabiega o mnie niz ja o Niego

Nie o ciebie zabiega a o prestiż wynikający z bliskiej znajomości z tobą, który  jego kasę pięknie by wyprał.

Gość iiiiiii

biedni jeszcze rzadziej zaznaja milosci niz bogaci, milosc to towar deficytowy, ale jak masz kase latwiej ci jej poszukac, jak masz glowe na karku, a czym towj milionej sie zajmuje ze zarabia az 1mln w miesiac