Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drapiącasię85

Swędzenie brzucha i całego ciała nie ciąża

Polecane posty

Gość drapiącasię85

Dziewczyny nie jestem w ciąży, a od kilku dni swędzi mnie okropnie brzuch cały, po bokach też, nogi z tyłu lekko powyżej kolan, ogólnie całe ciało ale najbardziej brzuch. Morfologię miałam robioną rok temu i wszystko w normie, alergi nie mam chyba, nic nie zmieniałam w diecie. Co to może być? Nie biorę żadnych leków. Swędzi okropnie nie do wytrzymania. Hormony jakieś czy coś?? 😞

Gość Monika

zacznij od najprostszego> wysuszona skora,kapiele,za odtre mysdlo, centralne ogrzewanie i uzyj balsamu. Jak pomoze to zmien mydlo na delikatniejsze i duzo pij w okresie grzewczym. Zmienialas proszek albo ply n do plukania pomysl.. wyklucz swierzb *to moglas przywlec z hotelu albo basenu/chloowana woda tez wysusza* a hormony na koncu glownie prolaktyna.

Gość anonim

Ale że od ogrzewania??

Gość Gość

Swędzieć może od wątroby, albo przytyłaś i skóra się nie chce rozciągnąć. Musisz nawilżać. 

Gość Monika

tak centralne ogrzewanie wysusza skore. Poloz mokry recznik na kaloryferze to wyschnie to samo dzieje sie ze skora w zime. A tak nawiasem to mozesz ten recznik polozyc nawilzysz powietrze i skore jesli to od tego. Sucha skora swedzi, krem nivea i duuuzo wody pic.

Gość Monika

racja przy chorobach watroby tez ale lepiej wyeliminowac najprostsze przyczyna na poczatek bo i przy grzybicy swedzi i przy cukrzycy...po co straszyc haha

Gość Panienka

Ja miałam tak, jak umyli tramwaje. Wsiadlam do jednego i było "czuć czystością". Po chwili cała zaczęłam się drapac i trwało to parę dni. Może to być również na tle nerwowym

Gość Gość

Wątroba?