Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta

Do kobiet. Ile razy w swoim życiu zdradziłaś?

Polecane posty

Gość Marta

partnera, partnerów...

Gość Yyyyy

Uuu nie pytaj,,,,tak jak faceci tak i kobiety ,,,,

Gość gość

kobieta nigdy prawdy nie powie bo to wbrew jej naturze , wymyśli od razu tysiące kłamstw pomimo że w sobie będzie tłumaczyć że zdrada to męża wina i to było jej np. potrzebne - więc skoro to takie było dobre , pozytywne więc czego się wstydzicie ????????? czego się boicie ???? dlaczego nie chcecie się tym pochwalić ??? czyżby przewrotność uczciwości tu istniała. Czyżby kochanek był waszym wstydem, grzechem ( to jest grzech i to jeden z 10 przykazań - śmiertelny ) , jak się czujecie zdradzając męża i kochanka bo nie chcecie się przyznać do niego  ????? . Ech jek się ludzie upodjają , tracą do siebie szacunek, godnośc i w imie czego ? to naprawdę jest smutne

Gość nigdy

Nigdy !

Gość gość

raz ale i tak ten związek chylił się ku upadkowi i się rozstaliśmy niedługo, poza tym zżerało mnie poczucie winy, chociaż i tak już go nie kochałam. Nie warto byc z kimś kogo się nie kocha, a zdrady kochając kogoś to sobie nie wyobrażam zupełnie.

Gość gosc
46 minut temu, Gość gość napisał:

kobieta nigdy prawdy nie powie bo to wbrew jej naturze , wymyśli od razu tysiące kłamstw pomimo że w sobie będzie tłumaczyć że zdrada to męża wina i to było jej np. potrzebne - więc skoro to takie było dobre , pozytywne więc czego się wstydzicie ????????? czego się boicie ???? dlaczego nie chcecie się tym pochwalić ??? czyżby przewrotność uczciwości tu istniała. Czyżby kochanek był waszym wstydem, grzechem ( to jest grzech i to jeden z 10 przykazań - śmiertelny ) , jak się czujecie zdradzając męża i kochanka bo nie chcecie się przyznać do niego  ????? . Ech jek się ludzie upodjają , tracą do siebie szacunek, godnośc i w imie czego ? to naprawdę jest smutne

to jest 100% zachowanie facetow, tak robia faceci

Gość Gość Yrk

RAZ. Swoją pierwszą dziewczyne - Ale jej się należało.

Gość gość

Nie zdradziłam. Nie należało się nikomu.

Gość gość

nigdy

Gość gość

Nigdy! Ale za każdym razem gdy myślę o M. to on jest goły i mu stoi, ja z resztą też, to się zalicza do zdrady? Ja nie robię tego specjalnie, myśli mam neutralne np. na zakupach w markecie myślę że szkoda że go tu nie ma ze mną, no i od razu mam go przed oczami gołego ze wzwodem a sama się pochylam do nizszej pułki wypinając goły tyłek. Jeżeli to się nie dzieje naprawdę i nawet nie myślę o tym specjalnie, to jest zdrada czy nie? E.