Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzna w związku musi być bardzo stanowczy i pewny siebie

Polecane posty

Gość gość

inaczej kobieta po jakimś czasie przestanie go szanować i wejdzie mu na głowę - chcąc zastąpić faceta i swoje wyobrażenie o nim

Gość Gość

A teraz pierdne publicznie dla podkreślenia wagi tego co powiedzialem:classic_huh:

Gość nbb

tak, masz rację.

jeżeli dasz z siebie zrobić kapciarza, to kobieta przestanie cię traktować jak mężczyznę, a zacznie jak przyjaciela.

Gość Hu88ij

Przede wszystkim lojalny wierny zdecydowany i uczciwy bez nałogów..męski i opiekunczy to zadna kobieta nie zrobi z niego kapciarza

Gość gość

kobiety są uzależnione od drani 

Gość gosc

faceci sa uzaleznieni od prostytutek

Gość Sgjr7
2 godziny temu, Gość gość napisał:

inaczej kobieta po jakimś czasie przestanie go szanować i wejdzie mu na głowę - chcąc zastąpić faceta i swoje wyobrażenie o nim

Prawda ale dla mnie musi być cierpliwy, ciepły i troskliwy. 

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

faceci sa uzaleznieni od prostytutek

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

A teraz pierdne publicznie dla podkreślenia wagi tego co powiedzialem:classic_huh:

Hihi 🙂

Gość Gość

😆pryk

2 godziny temu, Gość gość napisał:

mężczyzna w związku musi być bardzo stanowczy i pewny siebie

Nic nowego.

Czy mu kobieta wejdzie na głowę, jeśli nie będzie miał tych cech to zależy od jej charakteru, 😄 ale na pewno każda kobieta w życiu będzie oczekiwała od mężczyzny by potrafił być decyzyjny, by wiedział czego chce i potrafił radzić sobie z problemami, które zawsze się jakieś pojawiają.

Musi utrzymać równowagę 🙂  jeżeli temat bez sensu to i odpowiedż bez sensu dla ròwnowagi 🙂 zaniżanie się do poziomu rozmowy? 

Gość goscgosc

faceci sa uzaleznieni od kobiet, ktore daja emocje, adrenaline

Gość zołza ładna

Jak by próbował mną rządzic to go oleje i poszukam takiego co bedzie mnie słuchał a ze jestem ładna i wygadana nie jeden mi ulegnie

Gość apic

Jeden rodzaj dziwek to oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami.

Gość Merh5s8
22 minuty temu, Gość apic napisał:

Jeden rodzaj dziwek to oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami.

Znowu kopiujesz czyjeś teksty. Wielki  artysta. 

Gość Adam29

Sam jestem raczej typem złego chłopca, uszczypliwym dla kobiet, robiącym wszystko po swojemu, lubiącym przewodzić, stanowczym, decyzyjnym, i wiecie co?  Nigdy nie miałem zbytniego powodzenia. Facet niestety musi być trochę takim miłym pantoflem który zrobi tak jak kobieta każe. Jak były młodsze to faktycznie niektóre wolały badboyów ale ja sam wtedy byłem jeszcze nieśmiały. Dopiero teraz ujawnił się mój prawdziwy charakter i widzę że nie jest to do końca to, czego oczekują kobiety w moim wieku.

Gość ghość

stracisz szacunek jak warkniesz