Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokosanka

Pomocy czyżby ciąża?

Polecane posty

Gość Kokosanka

Witam wszystkie Koleżanki. 

Z mężem staramy się o dzidzie od około roku , cykle mam regularne 29 dni  ostatnia @ była 5.11 jak zwykle trwała 6 dni w tym miesiącu przyszła @bez żadnego bólu 03.12 miałam 2 dni  krwawienia żywa krwią zazwyczaj mój okres jest obfity i towarzyszą mu skrzepy tym razem nie było ich po 2 dniach krwawienia dostałam brązowego ( czekoladowego) plamienie która utrzymywalo się 4 dni , czasami pobolaly mnie piersi jakieś skurcze . Ostatnio słabiej sie czułam mialam podwyzszaoną temp. Która utrzymuje sie do dziś. Dzis zrobilam test i wyszedł negatywny , nie wiem czy nie jest zrobiony za wcześnie.  Czy któraś z Was miała taką sytuację że test wychodził negatywny a jednak ciąża była???

Gość Gość

Testy robione w i po terminie miesiączki są zazwyczaj wiarygodne. Negatywne przy ciąży wychodzić mogą te robione przed terminem miesiączki. 

Zgłoś sie do ginekologia, na ciążę to raczej nie wygląda. Ale warto to sprawdzić moze to byc duzo innych rzeczy.

Zakłada sie ze jeden cykl w roku inny niz pozostałe( krótszy, opóźniony, bolesy lub mniej niz zazwyczaj) jest dopuszczalny i normalny