Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurwww

Wkurwiają mnie szczęśliwe pary

Polecane posty

Gość Wkurwww

Bierze mnie straszna wściekłość kiedy widzę jak u mnie w grupie na studiach zaczynają robić się pary. Wkurwia mnie jak faceci zabiegają o inne laski, a mi to nawet cześć nie powiedzą. Łażą sobie razem na obiadki, spacerki. Czasem rozmawiam z tymi parkami i widzę jak te laski patrzą na mnie z wyższością i pogardą. Głupie szmaty 

Gość to tylko iluzja

plusem jest to że te parki to tylko iluzja. 

Może za bardzo się pindżysz i wydajesz się zarozumiała lub niedostępna, dlatego cie olewają, bo po prostu się ciebie boją, lub jesteś nie miła.

Gość gość

to lamusy na pokaz, normalny człowiek zachowuje się naturalnie a takich lamusów bez szkoły jest zatrzęsienie

Gość gość
1 minutę temu, Gość to tylko iluzja napisał:

plusem jest to że te parki to tylko iluzja. 

Może za bardzo się pindżysz i wydajesz się zarozumiała lub niedostępna, dlatego cie olewają, bo po prostu się ciebie boją, lub jesteś nie miła.

weź nie p*dol, nie znam autora ale ty chyba jesteś jednym z tych lamusów, no comment... śmieszy mnie taż jak te dzieciuchy w związki się bawią...

Gość Wkurwww

Najlepiej się czuję jak staram się przymilać do ich facetów, a one są mega wkurwione. Zawsze zaczynają obmacywać albo całować swojego chłopaka 😉