Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z miasta

Prezent dla dwulatki

Polecane posty

Gość dziewczyna z miasta

Mam w rodzinie dwulatkę, której chcialabym zrobic prezent pod choinkę. Niestety nie za bardzo mam pomysl co by to mogło być. Jedyne co wiem to to, że zabawka powinna byc edukaacyjna i z materiałów naturalnych (plastik odpada)- tak sobie zycza jej rodzice. Moglibyscie mi pomóc wymyslec co dac dziecku, ktore juz prawie wszystko ma? Z gory dzieki za pomoc.

Gość gość

Domek Skip Hop, odkryłam jakiś czas temu chyba na blogu Sroki, sprezentowane 3 dzieciakom, wszystkie bardzo polubiły. Podobne  w stylu ma też chyba Janod, ogólnie takie drewniane puzzle to fajna rzecz dla dzieciaków w tym wieku.

Gość gosc

krzyzowki i olowek? :D

Gość dziewczyna z miasta

krzyżówki będą za rok 🙂

Gość Gość

HABA, JANOD, GOKI, ClassicWorld i inne drewniane. Jest tego mnóstwo. Sprawdź w necie.

Gość gthfhbgb

ja proponuje drewniana ukladanke, np. chłopca , dziewczynke trzeba zlozyc rece nogi brzuch, glowe i tak od szkieletu po dziewczynke w ubraniu. możesz kupic kilka takich lamigłowek drewnianych, klocki lego zawsze się sprawdza, ciastolina zawsze się sprawdzi. hulajnoga, lalka gadajaca ale to tak do 200zł wydatek, ja mam taka lalke vtech rosnie z dzieckiem corka bardzo ja lubila, lozeczko dla lalki , zestaw doktora zawsze się sprawdza, osobiście nie polecam zabawek plastikowych z dzwiekami, to za duże dziecko na takie coś.