Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kitsune

Czy zostawi męża dla mnie?

Polecane posty

Gość Kitsune

Poznaliśmy się 6 miesięcy temu. Ona pochodzi z Ukrainy, zarabia nieźle, ale ma męża tyrana, który sam siedzi w domu (niby coś tam pracuje...) i tylko jej rozkazuje. Relacje miedzy nimi nie są najlepsze, kłótnie itp. Ona do niego nie czuje miłości, jest z nim tylko z dobroci i boi się odejść... w sumie to nie miałaby nic, skoro on całą kasę jej zabiera. 

Rozmawiamy ze sobą codziennie, lub widujemy się na skype (też prawie codziennie) Na początku traktowałem to jako znajomość przez internet... wiecie, koleżanka... ale z czasem narodziła się tak wielka więź miedzy nami, że ciężko to opisać. Dziś ją zapytałem co by zrobiła jakbym do niej przyjechał, spotkać się... Jak można się domyślić, powiedziała same miłe rzeczy. I że chciałaby bardzo zobaczyć czy nasze uczucia, są tak samo silne w "realu" jak przez internet... dała mi do zrozumienia, że mam szanse aby być z nią.  Uczucia sobie wyznaliśmy wiele razy, łączy nas bardzo, bardzo dużo. Ja jestem przekonany, że to ta jedyna. Wiemy o sobie chyba wszystko, ja jej wierze na 100%, ona mi również, ale wciąż się boi i waha. Dlatego myślę, że muszę do niej pojechać jeśli chcę aby coś z tego było.

Nie będę zgrywał chojraka, że się nie boje czy coś, czuje strach wewnątrz... ale wiem, że bardzo tego pragnę i chcę aby była przy mnie.

Ja mam 28 lat, mam dobra stała prace, dom, auto. Ona 20 latka, jej mąż również 20... wiem... wiem... dla mnie to było równie chore/szok jak się dowiedziałem, że jest mężatka od 2 lat w wieku 20 lat... Dlatego tak fatalnie, jej się układa. Wiele razy mówiła, że nie rozumieją się nawzajem z mężem i że to była pomyłka, ale boi się odejść od niego, bo nie będzie miała nic, albo on zniszczy jej życie...

Wiem, wiem... zaraz napiszecie, że jest tyle fajnych naszych dziewczyn itd. tylko, że ja wiem o tym, ale moja "Ukrainka" była pierwsza, a teraz nie chce jej stracić.

W sumie nie wiem czemu to wszystko napisałem... fajnie by było poznać wasze opinie, co o tym sądzicie. 😉

Gość roz wódka a roz piwo

To jedz,pogadaj z Nią,porwij,przeleć i zyjcie sobie szczesliwie a nam nie truj dupy..mąz jak naleśnik-pierwszy zawsze nieudany😛

Gość jmjbn

ile ona ma lat?

Gość Kitsune
8 minut temu, Gość jmjbn napisał:

ile ona ma lat?

20 lat

Gość Kitsune
11 minut temu, Gość roz wódka a roz piwo napisał:

To jedz,pogadaj z Nią,porwij,przeleć i zyjcie sobie szczesliwie a nam nie truj dupy..mąz jak naleśnik-pierwszy zawsze nieudany😛

haha, dziękuję za te słowa. Chyba tak w końcu zrobię. 😄