Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muchomor na talerzu

Kobiety nie potrafią kochać bez zysku

Polecane posty

Gość muchomor na talerzu

muszą mieć "profity"

Gość Gość

Nikt nie kocha za darmo. Pojmij ten fakt i skończ pierdziec. Gdyby miłość była bezinteresowna jak w tanim romansie to każdy kochalby każdego nie patrząc na nic. Kolejny prawik z bólem sflaczalego dupska... 

Gość za nic
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Nikt nie kocha za darmo. Pojmij ten fakt i skończ pierdziec. Gdyby miłość była bezinteresowna jak w tanim romansie to każdy kochalby każdego nie patrząc na nic. Kolejny prawik z bólem sflaczalego dupska... 

to byłoby piękne, kochanie ZA NIC, dawniej tak było, ale teraz to syf i sraczka, co za hoojowe czasy

Gość blb

no i co ci tak zaszkodzilo, ze az za obrazanie sie bierzesz? nie pasuje, ze ludzie z wiekiem staja sie coraz bardziej swiadomi i coraz mniej znajdujesz frajerow gotowych uwierzyc w romantyczno-platoniczna milosc? rany, rany, no straszna krzywda ci sie stala...

nie histeryzuj.

Gość Gość

Dawniej tak było? To weź może historia się zainteresuj bo jesteś miedoinformowany. Jeśli liczysz że któraś się nad tobą zlituje i pokocha za samo jestestwo pasozyta narzekajacego to chyba masz coś z głową. 

Gość Eenigma

Ja wiele lat kochałam obu facetów bezinteresownie-jeden biedny drugi bogaty ukrywający ten fakt tak ze nie miałam pojęcia kim jest..obaj bardzo mnie skrzywdzili,chorowałam przez Nich chociaz byłam wierna i lojalna wiec przestan pitolic ze nie ma bezinteresownej milosci..jest tylko nie zawsze jest doceniana,dzisiaj na mezczyzn patrze juz zupełnie inaczej,juz nie tak naiwnie

Gość Aoooo

Dwa razy byłem kochany za nic

Gość niebiesko zielone
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dawniej tak było? To weź może historia się zainteresuj bo jesteś miedoinformowany. Jeśli liczysz że któraś się nad tobą zlituje i pokocha za samo jestestwo pasozyta narzekajacego to chyba masz coś z głową. 

jesteś zwykłą materialistyczną kurwą, czyli nic ciekawego

Gość gramofon gra dalej
7 godzin temu, Gość Eenigma napisał:

Ja wiele lat kochałam obu facetów bezinteresownie-jeden biedny drugi bogaty ukrywający ten fakt tak ze nie miałam pojęcia kim jest..obaj bardzo mnie skrzywdzili,chorowałam przez Nich chociaz byłam wierna i lojalna wiec przestan pitolic ze nie ma bezinteresownej milosci..jest tylko nie zawsze jest doceniana,dzisiaj na mezczyzn patrze juz zupełnie inaczej,juz nie tak naiwnie

przez dwóch debili stracisz szanse na prawdziwe uczucie bo stałaś się zimną suką

Gość Gość
20 minut temu, Gość gramofon gra dalej napisał:

przez dwóch debili stracisz szanse na prawdziwe uczucie bo stałaś się zimną suką

Zajmij się gorąca suka i pilnuj by tylko tobie dawała,  z zimną daj sobie spokój,  za mało w tobie ciepła by ją rozgrzać i mądrości by ją do siebie zachęcić.

Gość Marry88

Moze stała sie zimna ale skąd wiesz że suka?znasz Ją zeby sie wypowiadac?

Gość nat

Mężczyźni  nie potrafią kochać bez zysku