Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaa

Brak powodzenia

Polecane posty

Gość smutnaa
Przed chwilą, Gość gość napisał:

może jest delikatnego usposobienie jak ja, i bardziej introwertyczna ot co, taką skorupkę się powoli z reguły otwiera

I zapewne za wielu nie chce jej otwierać.

Gość atlantyk szeroki
1 minutę temu, Gość smutnaa napisał:

Czy może jestem po prostu brzydka?

każdy ma inny gust, tak jak tobie nie każdy się podoba tak i odwrotnie, takie życie i nie ma co pękać z tego powodu

Gość gość
1 minutę temu, Gość smutnaa napisał:

I zapewne za wielu nie chce jej otwierać.

dokładnie, są znajomości ale ja potrzebuję żeby ktoś mnie chciał odkrywac i to z wyczuciem...ehh musi mieć podobną wrażliwość po prostu bo ja zawsze kopię głębiej, powierzchownością nigdy się nie nasycam 

Gość smutnaa
1 minutę temu, Gość atlantyk szeroki napisał:

każdy ma inny gust, tak jak tobie nie każdy się podoba tak i odwrotnie, takie życie i nie ma co pękać z tego powodu

Tylko istnieją osoby w miarę ładne i okropnie brzydkie...

Gość atlantyk szeroki
4 minuty temu, Gość gość napisał:

może jest delikatnego usposobienie jak ja, i bardziej introwertyczna ot co, taką skorupkę się powoli z reguły otwiera

więc dla ciebie by ktoś pasował kto ma cierpliwość tą skorupe powoli otwierać, raczej ktoś troche starszy bo młodzi to narwańcy

Gość smutnaa
1 minutę temu, Gość atlantyk szeroki napisał:

więc dla ciebie by ktoś pasował kto ma cierpliwość tą skorupe powoli otwierać, raczej ktoś troche starszy bo młodzi to narwańcy

I starsi nie chcą, zresztą normalne że nieśmiałe osoby niby mają trudniej

Gość atlantyk szeroki
4 minuty temu, Gość gość napisał:

dokładnie, są znajomości ale ja potrzebuję żeby ktoś mnie chciał odkrywac i to z wyczuciem...ehh musi mieć podobną wrażliwość po prostu bo ja zawsze kopię głębiej, powierzchownością nigdy się nie nasycam 

musisz trafić podobny typ, problem taki że ten typ cie nie zagada bo też czeka na odkrycje, więc jak to chcesz rozwiązać?

Gość gość
3 minuty temu, Gość atlantyk szeroki napisał:

tak strzelam do 4 lat starszy byłoby super 🙂 z młodszymi się dogaduję ale tu potrzeba trochę więcej finezji 🙂

Gość smutnaa

a czy znasz kogoś kto niby jest  ładny a sam?

Gość atlantyk szeroki
4 minuty temu, Gość smutnaa napisał:

Tylko istnieją osoby w miarę ładne i okropnie brzydkie...

większość jest średnia, chyba nie straszysz wyglądem raczej

Gość gość
4 minuty temu, Gość atlantyk szeroki napisał:

musisz trafić podobny typ, problem taki że ten typ cie nie zagada bo też czeka na odkrycje, więc jak to chcesz rozwiązać?

dobry tip, dzięki, ja na mężczyzn też trochę stereotypowo czasem spoglądam bo przyzwyczaiłam się juz że za bardzo nie lubią sie odkrywać, ale skoro twierdzisz ze moja perełka by tez chciała być odkrywana to przyjmę do wiadomości 🙂

Gość atlantyk szeroki
Przed chwilą, Gość smutnaa napisał:

a czy znasz kogoś kto niby jest  ładny a sam?

mam w miare przystojnego znajomego który jest sam, ale on też nieśmiały i nie wie jak zagadać, ty raczej nie zagadujesz tylko czekasz aż jakiś ciebie zauważy i zagada

Gość smutnaa

większość jest średnia, chyba nie straszysz wyglądem raczej

Chyba nie, zawsze się sobie podobałam. Niby nawet faceci się oglądali, no i dużo osób mi to mówi, tylko co z tego jak to nie ma pokrycia w rzeczywistości.

Gość atlantyk szeroki
1 minutę temu, Gość gość napisał:

dobry tip, dzięki, ja na mężczyzn też trochę stereotypowo czasem spoglądam bo przyzwyczaiłam się juz że za bardzo nie lubią sie odkrywać, ale skoro twierdzisz ze moja perełka by tez chciała być odkrywana to przyjmę do wiadomości 🙂

teraz faceci mają wieksze kompleksy niż kobiety, więc do ciebie należy inicjatywa aby takiego odkryć, bo on się nie odważy do ciebie zagadać

Gość atlantyk szeroki
Przed chwilą, Gość smutnaa napisał:

Chyba nie, zawsze się sobie podobałam. Niby nawet faceci się oglądali, no i dużo osób mi to mówi, tylko co z tego jak to nie ma pokrycia w rzeczywistości.

może troche skromniej wyglądaj na codzień bo odstraszasz facetów urodą, nie zagadują bo mają kompleksy a do ładnej dziewczyny podejść się boją, bo pomyślą że albo kogoś ma, albo da im kosza, więc nawet nie próbują, rozumiesz, tym sposobem ich odstraszasz 

Gość atlantyk szeroki

każdy spokojny facet pomyśli że ładna dziewczyna MUSI kogoś już mieć, no bo jak to, więc tym sposobem zostajesz pomijana, rozumiesz, ewentualnie tylko jacyś debile się odważą zagadać a ty takich nie chcesz przecież

Gość smutnaa
2 minuty temu, Gość atlantyk szeroki napisał:

może troche skromniej wyglądaj na codzień bo odstraszasz facetów urodą, nie zagadują bo mają kompleksy a do ładnej dziewczyny podejść się boją, bo pomyślą że albo kogoś ma, albo da im kosza, więc nawet nie próbują, rozumiesz, tym sposobem ich odstraszasz 

Z tym odstraszaniem bym nie przesadzała. Do bardzo pięknych zawsze zagadują. A to że ktoś mi tak mówi , może być z grzeczności. Ale zawsze się sobie podobałam, tylko ostatnio jakoś nie.

Gość gość

po tym co napisałeś to można się załamać, mi też mówią że ładna, co z tego jak czuję się pomijana ... skąd takie tragiczne myślenie u chłopaków, bo to raczej nie męzczyźni, załamka, czasem to jak trędowata się czuję a nei gryzę i uwielbiam w gruncie rzeczy rozmowy ... to jest jakieś dziwne błędne koło

Gość gość

i praktycznie przestałam się malować, styl raczej wygodny i luźny, spoglądają bardzo często ale raczej jak na obrazek na ścianie, śmieszne to i straszne zarazem

Gość smutnaa
1 minutę temu, Gość gość napisał:

po tym co napisałeś to można się załamać, mi też mówią że ładna, co z tego jak czuję się pomijana ... skąd takie tragiczne myślenie u chłopaków, bo to raczej nie męzczyźni, załamka, czasem to jak trędowata się czuję a nei gryzę i uwielbiam w gruncie rzeczy rozmowy ... to jest jakieś dziwne błędne koło

Tylko nie wiadomo ile w tym prawdy.

Gość Gość

Kurwa co za stypa i zamul. Ile jeszcze kobiet będzie przeżywac brak powodzenia na kafe? 😣muzulmanki chodzą w burkach i ich nie widać w ogóle a jakos żyją. Dla was powodzenie to zaczepianie na ulicach codziennie i oglądanie się przez facetów z oczami kameleona? Blaganie was o numer telefonu? Co to jest to powodzenie za którym tak placzecie? 

Gość smutnaa
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Kurwa co za stypa i zamul. Ile jeszcze kobiet będzie przeżywac brak powodzenia na kafe? 😣muzulmanki chodzą w burkach i ich nie widać w ogóle a jakos żyją. Dla was powodzenie to zaczepianie na ulicach codziennie i oglądanie się przez facetów z oczami kameleona? Blaganie was o numer telefonu? Co to jest to powodzenie za którym tak placzecie? 

To żeby nie być samej. Tyle i tylko tyle.

Gość gość
4 minuty temu, Gość smutnaa napisał:

Tylko nie wiadomo ile w tym prawdy.

po prostu czasem czuję się jak nie człowiek i nie jestem shrekiem żeby trzeba było uciekać 🙂

Gość Gość

Jebiesz na kilometr desperacja a od takich ludzi się ucieka bo obcowanie z nimi nieuchronnie prowadzi do śmierci. Co to w ogóle za podejście żeby nie być samej? To idź i zula poproś żeby z tobą był. Na pewno będzie wniebowziety a ty szczęśliwa że ktoś jest. Dzizas. 

Gość Gość

Jebiesz na kilometr desperacja a od takich ludzi się ucieka bo obcowanie z nimi nieuchronnie prowadzi do śmierci. Co to w ogóle za podejście żeby nie być samą ? To idź i zula poproś żeby z tobą był. Na pewno będzie wniebowziety a ty szczęśliwa że ktoś jest. Dzizas. 

Gość smutna
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jebiesz na kilometr desperacja a od takich ludzi się ucieka bo obcowanie z nimi nieuchronnie prowadzi do śmierci. Co to w ogóle za podejście żeby nie być samą ? To idź i zula poproś żeby z tobą był. Na pewno będzie wniebowziety a ty szczęśliwa że ktoś jest. Dzizas. 

Być może tak. Jejku, każdy chce być z kimś, założyć rodzinę, to normalna potrzeba człowieka. Żula nikt nie chce, chyba wiadomo.

Gość Gość

No A zul nie ma potrzeb? Sądzę że to nie jest żadna potrzeba wyższego rzędu tylko wpajane od małego przekonanie że bez rodziny i chłopa kobieta jest przegrana i gówno warta. Kto chce na siłę założyć rodzinę ten znajdzie kandydata niejednego nawet gdy wygląda jak fiona. Patrz: życje. 

Gość smutna
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

No A zul nie ma potrzeb? Sądzę że to nie jest żadna potrzeba wyższego rzędu tylko wpajane od małego przekonanie że bez rodziny i chłopa kobieta jest przegrana i gówno warta. Kto chce na siłę założyć rodzinę ten znajdzie kandydata niejednego nawet gdy wygląda jak fiona. Patrz: życje. 

Raczej to jest biologiczna potrzeba, po prostu chęć przekazania genów. Gdyby tak było łatwo, to nie byłoby wielu samotnych ludzi, prawda?

Gość Gość

Wielu? Samotni na pewno nie przeważaja nad ludźmi w związkach. Zresztą wyjdź kobieto z matrixa którym jesteś karmiona to może uzyskasz nowa perspektywę... Pa. 

Gość smutna
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wielu? Samotni na pewno nie przeważaja nad ludźmi w związkach. Zresztą wyjdź kobieto z matrixa którym jesteś karmiona to może uzyskasz nowa perspektywę... Pa. 

Każdy zna takich kilku, nie chcesz nie musisz wierzyć mi.