Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym świadczy biegunka i gorączka u mężczyzny podczas spóżniającej się miesiączki partnerki?

Polecane posty

Gość gość

Która ustępuje u mężczyzny natychmiast po pojawieniu się miesiączki u partnerki?

Gość gość
37 minut temu, smutnajaa napisał:

O niedojrzałości mężczyzny i strachu przed zostaniem ojcem.

I co można zrobić w takiej sytuacji?

Czy taki facet jest skreślony dla każdej kobiety?

Przed chwilą, Gość gość napisał:

I co można zrobić w takiej sytuacji?

Czy taki facet jest skreślony dla każdej kobiety?

Zależy jak kobieta podchodzi do tego związku i w jakim są wieku. Jeśli jest na takim etapie, że chciałaby założyć rodzinę to raczej taki facet większych szans nie ma. Jeżeli mają po 19 lat to jest oczywiste, że ma prawo się bać lub czuć się nie gotowy.

Gość gość

A jeśli oboje są już w okolicach 30stki ale kobiecie zależy na facecie i ona liczy, że on dojrzeje do roli ojca w ciągu 2-3 lat choć on tak nie uważa?

3 minuty temu, Gość gość napisał:

A jeśli oboje są już w okolicach 30stki ale kobiecie zależy na facecie i ona liczy, że on dojrzeje do roli ojca w ciągu 2-3 lat choć on tak nie uważa?

To prędzej czy później ten związek się rozpadnie ponieważ mają inny pomysł na życie. Powiedzmy, że taki konflikt interesów.

Możliwe, że się nie rozpadnie, ale któraś strona będzie nieszczęśliwa bo nie tak wyobrażała sobie życie.

12 minut temu, Gość gość napisał:

A jeśli oboje są już w okolicach 30stki ale kobiecie zależy na facecie i ona liczy, że on dojrzeje do roli ojca w ciągu 2-3 lat 

😂😂😂 smutnajaa niczym ostoja cierpliwości - serio szacuneczek 😂

Przed chwilą, Skromna Ja napisał:

😂😂😂 smutnajaa niczym ostoja cierpliwości - serio szacuneczek 😂

😂

Skromna Ja ciekawa jestem czy on też by tak cierpliwie czekał aż ona dojrzeje do....  seksu :)

jak dla mnie to provo, 30 - latka nie zadaje takich głupich pytań 😂 ale Twój stoicyzm podczas szczegółowego objaśniania tematu autorce mnie rozbawił mega i przyznam szacuneczek bo mnie nie chciałoby się tłumaczyć rzeczy oczywistych, na głupotę reaguję nieco odmiennie 😎 

2 minuty temu, Skromna Ja napisał:

jak dla mnie to provo, 30 - latka nie zadaje takich głupich pytań 😂 ale Twój stoicyzm podczas szczegółowego objaśniania tematu autorce mnie rozbawił mega i przyznam szacuneczek bo mnie nie chciałoby się tłumaczyć rzeczy oczywistych, na głupotę reaguję nieco odmiennie 😎 

Nudzi mi się w pracy. Zawsze to jakieś zajęcie (nawet jeśli to provo). Najlepsze jest to, że po przeczytaniu pytania myślałam, że to kobieta. Później jednak zwątpiłam. Pytania bardziej pasują mi do infantylnego faceta.

Gość gość
3 minuty temu, smutnajaa napisał:

Nudzi mi się w pracy. Zawsze to jakieś zajęcie (nawet jeśli to provo). Najlepsze jest to, że po przeczytaniu pytania myślałam, że to kobieta. Później jednak zwątpiłam. Pytania bardziej pasują mi do infantylnego faceta.

Tak, jestem facetem.

Jeśli chodzi o cierpliwość w czekaniu na seks, to też moja partnerka musi się wykazywać cierpliwością, bo z powodu mojego lęku przed ciążą, ja boję się uprawiać seks przez większość miesiąca, nawet w prezerwatywie. I mimo, że też pragnę seksu to przez ten cały stres, seks nie sprawia mi przyjemności.

Ale co do twoich odpowiedzi, to właśnie też wydaje mi się, że albo ten związek się rozpadnie albo któreś z nas będzie nieszczęśliwe...