Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Pytanie do osob zajetych kariera, jak radzicie sobie z seksem

Polecane posty

Gość gosc

jak nie macie nikogo na stale? ja generalnie, wolalbym miec stala dziewczyne, ale nie mam na to czasu, po imprach tez za bardzo nie chodze, 3 tyg temu mialem jedna przygode na imprezie, ale tak to przez 3 miesiace nic ! myslalem zeby skorzystac z uslug profesjonalistek ale to drogo, najchetniej poznalbym kogos do seks ukladu, tylko nie wiem jak to zrobic... jak wy sobie radzicie dziewczyny?

Gość gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

jak nie macie nikogo na stale? ja generalnie, wolalbym miec stala dziewczyne, ale nie mam na to czasu, po imprach tez za bardzo nie chodze, 3 tyg temu mialem jedna przygode na imprezie, ale tak to przez 3 miesiace nic ! myslalem zeby skorzystac z uslug profesjonalistek ale to drogo, najchetniej poznalbym kogos do seks ukladu, tylko nie wiem jak to zrobic... jak wy sobie radzicie dziewczyny?

to poznaj kogoś do tego seks układu i nie zawracaj normalnym ludziom głowy, żegnam

Gość gość

normalnej nie znajdziesz na taki układ, szukaj jakiejs samotnej mamuski może albo innych desperatek, albo do burdello zaiwaniaj kreaturo

Gość Gosc

czyli normalne kobiety nie uprawiają seksu aha