Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaamma

Małe piersi. Kompleks

Polecane posty

Gość Kaaamma

Z charakteru czuję się w 100% kobieta. Jestem bardzo pogodna, wrażliwa, emaptyczna osoba. Mężczyźni mnie lubią, nigdy nie zdarzyło mi się usłyszec jakiegoś niemiłego słowa na mój temat. Jednak czasami jak patrzę na siebie to płakać mi się chce. Jestem prawie, że całkiem płaska. Mam małe i asymetryczne piersi. Na jedną to nawet miseczka A jest za duża. 😞 Mam przez to też problem z kupowaniem biustonosza, bo wszystkie są za duże na tę pierś. Jestem szczupla, dbam o siebie, ale nie mam kobiecych kształtów. Ubieram się też w taki sposób, że wyglądam dobrze. Nie byłam nigdy jakoś przewrażliwiona na punkcie wygladu, bo zostałam tak wychowana, że to co wewnątrz jest najważniejsze. Jednak przebywając z koleżankami bardziej hojnie obdarzonymi, albo idąc na zakupy, czy czasami po prostu gdy idę na randkę, to dostaje dola. Nigdy też nie byłam bliżej z żadnym chłopakiem, boję się że pomimo że ja siebie nawet zaakceptuje siebie, to dla niego to może byc przeszkoda. Małe piersi, niezbyt szerokie biodra. Pupa też mała, ale zaczęłam nad nia pracować 🙂 podswiadomie mimo to boję się bardzo zbliżyć do kogoś i unikam tego. Nie wiem jak mężczyźni do tego podchodzą, wiem że wygląd jest ważny, widzę jak zerkają na ładne piersi, czytając jakieś inne fora często widzę, że małe są spoko, ale ja nie mam prawie nic, nawet nie ma co do ręki zabrać. Eh, czasami łapie przez to dola... Nie chodzę w jakichś push upach, ale majac nawet zwykły biustonosz wyglądam jakbym coś tam miala. Ostatnio jak tak myślałam o swoich piersiach, to później zaczęłam myśleć ogólnie o całym ciele i doszłam do wniosku, że wszystko bym pozmieniała... Zaczynam nie lubić swojego ciała i nie wiem co ja mam z tym zrobić, a najgorzej z biustem, eh. Co mam zrobić, zeby czuć się z sobą dobrze? 

Gość dowartościowacz

Ale zrzędzisz. Jakbym Ci je wypieścił to od razu pozbyłabyś cię kompleksów. :P

Gość gość
46 minut temu, Gość Kaaamma napisał:

Z charakteru czuję się w 100% kobieta. Jestem bardzo pogodna, wrażliwa, emaptyczna osoba. Mężczyźni mnie lubią, nigdy nie zdarzyło mi się usłyszec jakiegoś niemiłego słowa na mój temat. Jednak czasami jak patrzę na siebie to płakać mi się chce. Jestem prawie, że całkiem płaska. Mam małe i asymetryczne piersi. Na jedną to nawet miseczka A jest za duża. 😞 Mam przez to też problem z kupowaniem biustonosza, bo wszystkie są za duże na tę pierś. Jestem szczupla, dbam o siebie, ale nie mam kobiecych kształtów. Ubieram się też w taki sposób, że wyglądam dobrze. Nie byłam nigdy jakoś przewrażliwiona na punkcie wygladu, bo zostałam tak wychowana, że to co wewnątrz jest najważniejsze. Jednak przebywając z koleżankami bardziej hojnie obdarzonymi, albo idąc na zakupy, czy czasami po prostu gdy idę na randkę, to dostaje dola. Nigdy też nie byłam bliżej z żadnym chłopakiem, boję się że pomimo że ja siebie nawet zaakceptuje siebie, to dla niego to może byc przeszkoda. Małe piersi, niezbyt szerokie biodra. Pupa też mała, ale zaczęłam nad nia pracować 🙂 podswiadomie mimo to boję się bardzo zbliżyć do kogoś i unikam tego. Nie wiem jak mężczyźni do tego podchodzą, wiem że wygląd jest ważny, widzę jak zerkają na ładne piersi, czytając jakieś inne fora często widzę, że małe są spoko, ale ja nie mam prawie nic, nawet nie ma co do ręki zabrać. Eh, czasami łapie przez to dola... Nie chodzę w jakichś push upach, ale majac nawet zwykły biustonosz wyglądam jakbym coś tam miala. Ostatnio jak tak myślałam o swoich piersiach, to później zaczęłam myśleć ogólnie o całym ciele i doszłam do wniosku, że wszystko bym pozmieniała... Zaczynam nie lubić swojego ciała i nie wiem co ja mam z tym zrobić, a najgorzej z biustem, eh. Co mam zrobić, zeby czuć się z sobą dobrze? 

A jaką masz cipcię dziewico studentko?

Gość gość

Autorko tematu nie martw się studentko bo faceci mają kompleks małego siusiaka.

Gość gość

Przytyj to nabierzesz kobiecych kształtów

Gość fhhfjf

A po ćwiczysz dupe chcesz mieć kaczą dupe?

Gość Luki 21

Nie przejmuj się tym Kamaaa ! Nie wiem czy to co napiszę w jakiś sposób Ci pomoże ale spróbóje😉 

Jestem młodym facetem( mam 21 lat) ja nie zwracam uwagi w pierwszej kolejności  na wygląd a na to jaki ktoś jest w środku, charakter jest najważniejszy, a wygląd to druga sprawa, jest ważny ale bez przesady.

Dam Ci przykład; moja była dziewczyna była chojnie obdarzona przez naturę, bardzo duże piersi i konkretny tyłek. Hmmm niby fajnie ale co z tego jak rozumu jej brakowało( delikatnie mówiąc) 

Dlatego ja bym chciał poznać jakąś fajną dziewczyne, taką która ma coś w głowie a piersi i tyłek są do zaakceptowania !!!! Pamiętaj o tym i postaraj się nie zadręczać 😊

Gość Kaaamma

Zapomnialas dodaćże byłam zakonnicą :)

Gość Luki 21

Nie gadaj, a czemu już nie jesteś? (oczywiście jeśli można wiedzieć)

Gość Kaaamma

Dziekuje za odpowiedź 🙂 a to z tą zakonnica to jest podszyw...

Gość Kaaamma
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Przytyj to nabierzesz kobiecych kształtów

Raczej nie, takie geny... Mogę iść ile chce, co najwyżej uda mi zgrubną, a tego bym nie chciala, bo nogi swoje akurat lubię;) 

Gość Kaaamma
16 minut temu, Gość Kaaamma napisał:

Raczej nie, takie geny... Mogę iść ile chce, co najwyżej uda mi zgrubną, a tego bym nie chciala, bo nogi swoje akurat lubię;) 

Jeść* 

Gość Wyrozumiały

Oj tam oj tam 🙄 przestań oglądać reklamy z nienaturalnie "ładnymi" modelkami wypełnionionymi silikonem i twój problem zniknie. Każda kobieta jest piękna, trzeba tylko znaleźć kogoś kto to piękno potrafi dostrzec. Tak wiem, strasznie banalnie to brzmi, ale jednak to prawda. Polub siebie taką jaką jesteś albo dalej się dołuj. Wbrew pozorom są jeszcze na tym świecie normalni faceci którzy widzą coś więcej niż tylko zewnętrzne walory. 

Gość prawi 124

niektórych podnieca anomalia ..  Niedoskonalosc sylwetki u kobiety sprawia , ze ona jest lepsza w łózku , bardziej sie stara.

poza tym wazniejsza jest jedrnosc niz wielkosc narzadów. Niektore panny maja wielkie doje , ale zylaste i malo apetyczne.

Najlepiej jakbys wkeila zdjecie w samych stringach topless  to bym ocenił czy sie nadajesz .

Gość prawi 124

male piersi to jest pikuś , wazniejszy jest caloksztalt .