Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfa

sex z gejem lub bi. ..która miała takie doświadczenie

Polecane posty

Gość nimfa

Jak w tytule drogie  panie. ..

Czy potrafią zaspokoić kobietę. .seksualnie , czy warto się wiązać z takim facetem?

Gość ...

Byłam w 3 letnim związku z facetem który okazał się być ukrytym gejem.

Seks był słaby. No ale czego się spodziewać po seksie z facetem, którego kobiety nie kręcą, no nie?

A co do biseksualistów to większość i tak kończy z facetami z jakiegoś powodu...

Gość nimfa

Powiedział mi że  miał doświadczenie w seksie z panem.. Jestem tolerancyjna..sama miałam kilku partnerów - przelotne związki i chyba jestem uzależniona od seksu -jest dla mnie ważny. Chciałabym stworzyć wreszcie coś trwalszego i boję się nie zaspokojenia ...i że  nic z tego przez to nie wypali..

Gość gość

Większość facetów bi to krypto-geje. Nie warto nawet sobie głowy zaprzątać takimi.

Gość kjhgf
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Większość facetów bi to krypto-geje. Nie warto nawet sobie głowy zaprzątać takimi.

a większość kobiet bi to kryptolesby good luck with that

Gość gość

to, ze kiedys obciagal sobie z drugim facetem czy wyroochał jakiegoś to jeszcze nie znaczy, ze jest bi

mógł po prostu zrobić to z ciekawości, lub dla jaj po pijaku itd. 

ale mówił ci, ze jest bi? 

Gość ddd
Przed chwilą, Gość gość napisał:

to, ze kiedys obciagal sobie z drugim facetem czy wyroochał jakiegoś to jeszcze nie znaczy, ze jest bi

mógł po prostu zrobić to z ciekawości, lub dla jaj po pijaku itd. 

ale mówił ci, ze jest bi? 

jeżeli facet ciągnął chuja innemu, albo baba lizała cipę innej to są biseksualni.

heteroseksualnego człowieka obrzydza myśli o seksie z kimś z własną płcią.

Gość gość
1 minutę temu, Gość kjhgf napisał:

a większość kobiet bi to kryptolesby good luck with that

W tym sęk, że kobieca seksualność mocno różni się od tego męskiej, tumanie. Faceci bi najczęściej są prawie homo. Kobiety częściej są 50/50.

Gość gość

od tej męskiej*

Gość nimfa

Nie określał się. ..powiedział o takim doświadczeniu tylko.

Gość ddefd
3 minuty temu, Gość gość napisał:

W tym sęk, że kobieca seksualność mocno różni się od tego męskiej, tumanie. Faceci bi najczęściej są prawie homo. Kobiety częściej są 50/50.

sratatata....

stygmatyzujesz facetów bi bo tak ci wygodnie

gdyby baby bi były 50/50 to lesbijki nie byłyby do nich tak negatywnie nastawione, a nie jest tajemnicą, że wiele lesbijek odmawia umawiania się z biseksualnymi kobietami, ze względu na ich niestabilność emocjonalną i seksualną.

Gość gość

4 minuty temu, Gość ddd napisał:

jeżeli facet ciągnął chuja innemu, albo baba lizała cipę innej to są biseksualni.

heteroseksualnego człowieka obrzydza myśli o seksie z kimś z własną płcią.

ludzie różne rzeczy robią z ciekawości czy dla eksperymentu

nie muszą czuć wcale pożądania, aby czegoś spróbować

różne też akcje heterycy odwalają po alkoholu czy dragach

Gość dfghj

Jestem facetem biseksualnym mam przyjaciółki lesbijki i napiszę ci jedno.

Dużo lesbijek uważa biseksualistki za kobiety nienadające się do związków, ze względu na ich niestabilność. One same nie wiedzą czy chcą być z kobietą czy z facetem.

W przypadku facetów bi takich problemów nie ma, dużo gejów jest w stałych związkach z facetami bi i nie odrzucają biseksualnych, tak jak odrzucają was często lesbijki.

Więc głupia babo zanim zaczniesz nas stygmatyzować popatrz najpierw na środowisko biseksualnych kobiet.

Gość Gość

Czyżby jakiś bi, którego boli prawda? Nawet badania na ten temat potwierdzają to co piszę.  I co ma związek do pożądania? Mogą czuć pożądanie podobne do kobiet i facetów, ale wolą  ślub z facetem dla ewentualnego dziecka, wygody, kasy itd. I dlatego też, ze łatwiej życ w takim związku niż w tym lesbijskim. Poza tym wiele "bi" to tak naprawdę to zawiedzione hetero z urazem do facetów.

Gość gość

tutaj są 2 osoby, ślepaku

wielu gejów własnie nie chce bi, więc nie kłam 😄 

i skończ pierdolić bzdury, bo 1/4 portalów gejowskich to są "bi", którzy nie potrafią żyć bez kootasa w doopie czy w ryju i zdradzają swoje żony/partnerki...

kobiety bi nie zdradzają swoich facetów z kobietami, a u facetów bi  - będących w związku z kobietą lub po ślubie -umawianie się na seks przez czaty czy portale gejowskie to częsta sytuacja niestety...

wiem dobrze (i pewnie lepiej niz ty), bo od lat śledzę to środowisko

owszem, faceci bi nie szukają kobiety jak są w związku z drugim facetem, ale jak są w związku z kobietą - to o dziwo 80% będzie predzej czy pózniej zacznie ją zdradzac z facetami

mówię, że to krypto-geje są w większości i tyle

więc niech autorka się na to przygotuje skoro chce się związać z takim facetem 😄 

i ta osoba wyżej ma racje, ze wiekszośc facetow jest albo blizej homo albo hetero

"czysty" facet bi to baaardzo rzadko występuje w przyrodzie zjawisko, o ile w ogóle 😄

PS. jestem facetem 🖐️

Gość humor

"kobiety bi nie zdradzają swoich facetów z kobietami"....

buahahahaha 😄 żeś mnie rozbawił...

Gość gość 29

Spotykalam sie z facetem bi. kilka miesiecy. Od razu powiedzial, jaki jest. Bardzo podobal mi sie z wygladu, byl inny od wiekszosci hetero a to mnie pociaga.i to tez przewazylo szale.

Seks byl dobry, gdyby nie pewne problemy, mozliwe ze nadal bysmy sie widywali.