Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta

Badanie wzroku

Polecane posty

Gość Aneta

W jakim punkcie w Warszawie najlepiej przebadać wzrok? 

Gość Mielnik

Idź najlepiej do świata oka na Dominika Merliniego - napewno będziesz zadowolona. Przeprowadzają tam profesjonalne badania.

Gość Natalia

Również polecam świat oka - miałam robione tam badania i odrazu miałam dobrane soczewki do wady wzroku 🙂

Gość Ola

Uważam że centrum okulistyczne na Merliniego jest odpowiednim miejscem jeżeli nie chcesz długo czekać w kolejkach 🙂 Wykwalifikowany personel pomoże Ci i doradzi 🙂

Gość Amanda

W tym roku przyjechałem do Warszawy na studia i też muszę sie wybrać do okulisty a jak mówicie świat oka to nawet fajnie bo mam blisko. To już wiem gdzie się wybrać.

Gość Stańczak

Również polecam świat oka - miałam robione tam badania i odrazu miałam dobrane soczewki do wady wzroku 🙂

Gość enkki

Zależy gdzie mieszkasz ;)

Ja mogę polecić badanie w Medicover Optyk. Zbadasz wzrok i od razu dobierzesz okulary korekcyjne.

Tutaj jest lista salonów: https://sireneeyewear.com/medicover/

Gość Worniak

Żeby przebadać wzrok to nie jest potrzebny jakiś wybitny specjalista

Gość Stańczak

Również chodzę do Centrum Okulistycznego Świat Oka... poszedłem tam bo miałem problem.. zaćma mnie dopadła... a teraz mieszkam już w innym miejscu ale również tam jeżdżę bo jestem bardzo zadowolony z ich usług więc po co szukać kogoś innego.

Ja na Merliniego się odstałam ze względu na to że chciałam trochę popróbować estetyki okulistycznej a te centrum ma bardzo szeroki zakres usług w tej dziedzinie ale również byłam na badaniach kontrolnych wzroku i ze wszystkich ich usług jestem bardzo zadowolona więc polecam jak najbardziej 😉