Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID222222222

jestescie bez serca, liczy sie tylko kasa???????? wiem ze tak(dla was dziewczyny)

Polecane posty

Gość DAWID222222222

MAM SILNE LEKI, MAZE O RODZINIE(WIEM CISNIE CIE STRASZNA BEKE Z TEGO POWODU) BO PRZECIEZ MAZYC MOZNA TYLKO O DOBRYM AUCIE ,WAKACJACH, KUUUURWY!!! ZADNA DZIEWCZYNA MI NIE CHCE DAC SZANSY, DOBRZE WIECIE ZE MI NA WYGLADZIE NIE ZALEZY TYLKO NA UCZUCIU, PIENIADZE I PRACE MOZNA ZALATWIC BARDZO SZYBKO, NIE PRACUJE BO NIE WIDZE SENSU  W ZYCIU. NAPRAWDE ZADNA DZIEWCZYNA SIE DO MNIE NIE ODEZWIE???? NIE DA MI SZANSY????? PIERDOLONE KANIBALEEE, PATRZYCIE JAK CIERPIE I MACIE UCIECHE Z TEGO, WIECIE KTO PISZE, NIEDLUGO SIE ZABIJE PRZEZ WASZA OBOJETNOSC ALE PRZECIEZ NA TO CZEKACIE

Co takiego? Emocje, uczucia i miłość oraz szacunek do drugiej osoby są najważniejsze.

Dlaczego żadna dziewczyna nie chce Ci dać szansy? Napisz mi, proszę.

Gość DAWID222222222

MYSLICIE ZE JAK NIE PATRZE TO TO ZE BEKE ZE MNIE CISNIECIE, NIE DOTRZE DO MNIE??? BŁAD, ALE TO JEST FRAJER, MAZY O RODZINIE, PIERDOLONY NIE DOJEB, PRZECIEZ ZECZY SA NAJWAZNIEHJSZE!!! IDIOTKI, WY NIE MYSLICIE WOGOLE O PRZYSZLOSCI,WPADA CIE Z PRZYPADKOWYMI NIEDOJEBKAMI(PRAWDZIWYMI NIEDOJEBKAMI) I CALE ZYCIE ZJEBANE, TAK ROBI 90PRO Z WAS, A MI NIGDY SZANSY NIE DACIE, POKAZALBYM NA CO MNIE STAC,ALE WY SIE TRZYMACIE Z DALEKA ODEMNIE,DZIEKUJE, PEWNIE JESZCZE W TYM ROKU SIE PRZEZ WAS ZABIJE ,ALE PRZECIEZ, JEBAC FRAJERA, NIE BEDZIEMY SIE PRZEJMOWAC, WRECZ PRZECIWNIE CZAKACIE NA TO

Gość DAWID222222222

Berutiel- BOJE SIE NAWET ODEZWAC, BO TYLE DZIEWCZYN MNIE JUZ WYSMIALO ZE STRACILEM WIARE WE WSZYSTKO,MAM WRAZENIE ZE WOGOLE NIE PASUJE DO TEGO SWIATA,SIEDZE TYLKO W POKOJU,    I MAM OCHOTE SIE ZABIC, WSZYSCY MNIE ZA CHOREGO MAJA

Gość Berutiel

A co chcesz pokazać kobiecie, która chciałaby być z Tobą na zawsze?

Gość DAWID222222222

NIE ODZYWAM SIE JUZ DO NIKOGO OD DAWNA, BO WIEM ZA KOGO MNIE MAJA

1 minutę temu, Gość DAWID222222222 napisał:

Berutiel- BOJE SIE NAWET ODEZWAC, BO TYLE DZIEWCZYN MNIE JUZ WYSMIALO ZE STRACILEM WIARE WE WSZYSTKO,MAM WRAZENIE ZE WOGOLE NIE PASUJE DO TEGO SWIATA,SIEDZE TYLKO W POKOJU,    I MAM OCHOTE SIE ZABIC, WSZYSCY MNIE ZA CHOREGO MAJA

Dlaczego za chorego? Co Im przeszkadza?

Gość DAWID222222222

NIC NIE CHCE POKAZAC, CHCE SOBIE ULOYC ZYCIE, ZROBIL BYM WSZYSTJKO ZEBY JA USZCZESLIWIC,ZALATWIL BYM DOBRA PRACE,ITP,ALE NIKT SIE NIE ODEZWIE, NIE MAM OCHOTY ZYC

Przed chwilą, Gość DAWID222222222 napisał:

NIC NIE CHCE POKAZAC, CHCE SOBIE ULOYC ZYCIE, ZROBIL BYM WSZYSTJKO ZEBY JA USZCZESLIWIC,ZALATWIL BYM DOBRA PRACE,ITP,ALE NIKT SIE NIE ODEZWIE, NIE MAM OCHOTY ZYC

komu byś załatwił dobrą pracę?

Kogo chcesz uszczęśliwić i jak?

Gość DAWID222222222

CHODZI O T ZE W TEJ CHWILI JESTEM KOMPLETNYM ZEREM I NIKT NAWET NA POWAZNIE O MNIE NIE POMYSLI, NIE MAM PRACY,PALE CIAGLE ZIOLO I MAM DOLA

CHODZI O T ZE W TEJ CHWILI JESTEM KOMPLETNYM ZEREM I NIKT NAWET NA POWAZNIE O MNIE NIE POMYSLI, NIE MAM PRACY,PALE CIAGLE ZIOLO I MAM DOLA

Nie bądź tak surowy wobec siebie.

Co Cię interesuje? Masz jakieś hobby?

Gość DAWID222222222

WYSTARCZY ZE SIE ODEZWE DO JAKIEJS DZIEWCZYNY A ODRAZU MA MYSLI ZE JESTEM FRAJEREM CIPKA ITP.

Gość Gość Y
2 minuty temu, Berutiel napisał:

komu byś załatwił dobrą pracę?

Kogo chcesz uszczęśliwić i jak?

Haha, jakiś wariat? 

WYSTARCZY ZE SIE ODEZWE DO JAKIEJS DZIEWCZYNY A ODRAZU MA MYSLI ZE JESTEM FRAJEREM CIPKA ITP.

A jak zaczynasz rozmowę z nią?

Gość DAWID222222222

DO TEGO WSZYSTKIEGO JESTEM BARDZO NIE SMIALY,A DZIEWCZYNY MYSLA ZE JEST TAK Z JAKIEGOS POWODU(POSZLA FAMA ZE MI NIE STAJE) MAM SIE OCHOTE ZABIC PRZEZ TE KURWYYYYY, CZY NA TYM ZJEBANYM SWIECIE NIE MA JUZ NORMALNEJ DZIEWCZYNY????? CHYBA NIE, WSZYSCY PATRZA NA ZYSSSSSSK,PIERDOLE WAS

Gość DAWID222222222

KAPLETNIE ZWARIOWALEM PRZEZ TYCH LUDZI, WYWOLALI WE MNIE TAK SILNE LEKI ZE BOJE SIE WYPOWIEDZIEC JEDNO SLOWO DO KOGOKOLWIEK, ZOSTALO MI TYLKO SMOBOJSTWO, WYSMIEWAJA SIE CIAGLE ZE MNIE

Gość Gość Y

DO TEGO WSZYSTKIEGO JESTEM BARDZO NIE SMIALY,A DZIEWCZYNY MYSLA ZE JEST TAK Z JAKIEGOS POWODU(POSZLA FAMA ZE MI NIE STAJE) MAM SIE OCHOTE ZABIC PRZEZ TE KURWYYYYY, CZY NA TYM ZJEBANYM SWIECIE NIE MA JUZ NORMALNEJ DZIEWCZYNY????? CHYBA NIE, WSZYSCY PATRZA NA ZYSSSSSSK,PIERDOLE WAS

A to jednak ci staje, pierdilic taką rzeszę to niezły wynik 🙂

Jest trochę normalnych dziewczyn.

Jakie cechy charakteru, osobowści Cię interesują u kobiety? Jakie ma mieć wnętrze?

Gość DAWID222222222

MAM WRAZENIE ZE JESTEM JEDZYNY NA SWIECIE Z MOIM MAZENIEM, CHYBA NAPRAWDE TU NIE PASUJE

Gość brewka

wyrazne objawy schizofrenii przesladowczej. poszukaj pomocy u psychologa.

2 minuty temu, Gość DAWID222222222 napisał:

KAPLETNIE ZWARIOWALEM PRZEZ TYCH LUDZI, WYWOLALI WE MNIE TAK SILNE LEKI ZE BOJE SIE WYPOWIEDZIEC JEDNO SLOWO DO KOGOKOLWIEK, ZOSTALO MI TYLKO SMOBOJSTWO, WYSMIEWAJA SIE CIAGLE ZE MNIE

Co mówią o Tobie?

Lęki mozna leczyć, tylko trzeba wpierw znaleźć bardzo dobrego i emaptycznego terapeutę.

MAM WRAZENIE ZE JESTEM JEDZYNY NA SWIECIE Z MOIM MAZENIEM, CHYBA NAPRAWDE TU NIE PASUJE

nieprawda.

Gość DAWID222222222

JEST MI TO OBOJETNE, MOGE SPRUBOWAC Z KAZDA DZIEWCZYNA, JESLI COS ZAISKRZY TO ......., ALE NIKT MI NIGDY JUZ SZANSY NIE DA BO ZA DUZA FAMA NA MNIE POSZLA,A JA WPADLEM W SILNE LEKI, A ONI UWAZAJA ZE TO JEST POWOD DO WYSMIEWANIA SIE ZE MNIE

Gość DAWID222222222

WALI MNIE TO CHCE UMZEC PRZEZ TE KURWY BEZ SERCA, WIEC PO HUJ MI LECZENIE

Gość dghfgh

troche podobnie jak sprawa tego 20letniego 'pedofila', zrobił czynnosc seksualną z osobą co miała rok czy 2 lata za mało i potem go gnebily jakies tłumy - zabił sie.

Gość DAWID222222222

WSZYSTKIE DZIEWCZYNY W OKOLICY O TYM WIEDZA,A ZADNA NAWET ZAKUMPLOWAC SIE NIE CHCE, BAAA, NAWET ODEZWAC, A JA SIE BOJE I TEZ SIE NIE ODEZWE, CALY CZAS SIE WYSMIEWQAJA TYLKO ZE MNIE

Gość dghfgh

a przecież co z tego że ssała mu 13 czy 14ka, matki np dają cykci ssac i to dzieciom 😕

Leczenie po to, by zdjąć z Ciebie te lęki, by Ciebie uwolnić od takiego myślenia, że jesteś niby do niczego, że wszyscy się z Ciebie śmieją.

Gość DAWID222222222

dghfgh-SUPER JESZCZE DO PEDOFILA MNIE TERAZ POROWNUJECIE, NO ZAJEBISCIE