Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID222222222

jestescie bez serca, liczy sie tylko kasa???????? wiem ze tak(dla was dziewczyny)

Polecane posty

Gość Udowodnij

Dobra Dawid 222222....udowodnij mi . O czy teraz mysle ?;

Gość DAWID222222222

NAPRAWDE SAME KURWY SA W TEJ TOKARNI???? ZADNA MI NIE POMOZE???? PIERDOLE WAS

Gość DAWID222222222

Gość Udowodnij- NIE WIEM O CZYM TERAZ MYSLISZ, POKAZ MI TWOJE ZDJ

Gość gosc
1 minutę temu, Gość DAWID222222222 napisał:

Gość Udowodnij- NIE WIEM O CZYM TERAZ MYSLISZ, POKAZ MI TWOJE ZDJ

e tam , sciemniasz 

Gość DAWID222222222

NARAZIE JESTEM ,,KOTEM'' WIEC TAKIM PRZE HUJEM JESZCZE NIE JESTEM

Gość DAWID222222222

OK TO SCIEMNIAM

Gość DAWID222222222

MAM PIERDOLONY METLIK W GLOWIE, NIE SLYSZE WAS Z OSOBNA TYLKO NA RAZ, I IMION  NIE ZNAM, ALE JAK KTOS O TYM NA GLOS POWIE TO ,,ON JEST CHORY PSYCHICZNIE'''  WLASNIE DLATEGO WSZYSCY TACY LUDZIE SIEDZA CICHO, NIE BEDA SIE TLUMACZYC PRZED FRAJERAMI, TYLKO JA TAKI GLUPI JESTEM

Gość DAWID222222222

,,KTO POCZUJE ZAPACH ,WYJEBIEMY GO ZA BURTE'' CZEMU MNIE SKRESLILYSCIE KURWY Z TOKARNI??? TYLKO PIENIAZKI W GLOWIE MACIE??

Gość DAWID222222222

BEDE ROZPOWSZECHNIAL WSZYSTKIE WASZE BRUDNE MYSLI, TAKIE KURWY JESTESCIE ??? OK, TEZ SIE POMALU KURWĄ ZACZYNAM ROBIĆ, WSZYSTKO PRZEZ WAS DZIEWCZYNY

Gość DAWID222222222

LADNY ROZPIERDOL W GLOWACH MACIE, SLUCHAC SIE WAS NIE DA SKURWYSYNY, CO 2 TO PRAWDZIWA DZIFKA

Gość DAWID222222222

JAK JA MAM ZNALEZC DOBRĄ DZIEWCZYNE???? POWIEDZCIE MI CZY WSZEDZIE SA TAKIE KURWISKA JAK W TOKARNI W MALOPOLSCE???? PRZEZ TGE KURWY SIE ZACZYNAM ROBIC SKURWYSYNEM!!!

Gość DAWID222222222

JAK SLUSZA ZE CHLOPAK CHCE PRAWDZIWEJ MILOSCI TO SIE WYSMIEWAJA Z NIEGO, KURWIA SIE Z KOLEZKAMI ZA KASE........ TO SA PRAWDZIWE KURWY, CZY WSZEDZIE TAK JEST???

Gość DAWID222222222

JESTEM KAPLETNIE ZNISZCZONY PRZEZ TE KURWY DO OKOLA, A NIESTETY NIE MOGE WYLACZYC TEGO ,,FILTRA''W GLOWIE, TO SA ZWYKLE SZMATY, BYLEM O KROK OD WYJSCIA Z MOICH LEKOW,ALE TE KURWY MNIE NISZCZĄ

Gość gosc
14 minut temu, Gość DAWID222222222 napisał:

LADNY ROZPIERDOL W GLOWACH MACIE, SLUCHAC SIE WAS NIE DA SKURWYSYNY, CO 2 TO PRAWDZIWA DZIFKA

No , nie ma to jak byc dzifka w sypialni i dama w zyciu . Moje motto 😘 [czesc]

Gość DAWID222222222

I ZA WINKLEM W PRACY, I ZA KRZAKAMI,I W MERCEDESIE KOLEGO, KASA PRZECIEZ Z NIEBA NIE SPADA DZIFKI SZMATY PIERDOLONE

Gość DAWID222222222

ZNISZCZYLYSCIE MNIE!!!, SORRY SZMATY ALE TO JEST CALA PRAWDA, WIEM CO ROBICIE ZA PREZETY HEH

Gość DAWID222222222

DZIEWCZYNY Z TOKARNI TO SA SAME WIESNIARY,KTORE SZUKAJĄ ,,LEPSZEGO'' ZYCIA ,ZA DUPE, JESTESCIE PIERDOLONYMI KURWAMI,WYGLADA NA TO ZE NIE MA TU ANI JEDNEJ SPOKO DZIEWCZYNY, BO JAK BY BYLA TO BY MI POMOGŁA,BO OD DAWNA PROSZE

Gość DAWID222222222

CALY CZAS SIE TAK STRASZNIE ZE MNIE WYSMIEWACIE, CZEMU TAK ROBICIE??? BO STARAM SIE BYC DOBRYM UCZCIWYM CZLOWIEKIEM??? WIEM ZE DLA TAKICH SMIERDZĄCYCH DZIWEK JAK WY JEST TO NIE DO POMYSLENIA, WIEC TERAZ WAM MOWIE NIE WSZYSCY MUSZA BYC TAKIMI DUPKAMI I KURWAMI JAK 95 PRO POPULACJI, NIEKTUZY CHCA OPZEC ZWIAZEK NA SZCZEROSCI, ALE TO JEST SMIESZNE, TRZEBA GO ZA TO GNEBIĆ!!!

Gość DAWID222222222

MYSLICIE SMIERDZACE KURWY,ZE JAK NIE WIDZE TO TO DO MNIE NIE DOTRZE, BRUDASY Z HIVEM, PIERDOLONE KURWISKA Z TOKARNI I OKOLIC, GDZIE INDZIEJ JEST PEWNIE TAK SAMO

Gość DAWID222222222

,,ON POWINIEN DO JAKIEGOS OSRODKA JECHAC'' SMIERDZACE KURWY!!! BO CO???? BO NIE JESTEM DZIFKĄ JAK WY????

Gość DAWID222222222

NIKT REKI NIE PODA

Gość DAWID222222222

,,BEDZIE SIE DO JAKICHS ZJEBOW DOSTOSOWYWAL'' A CO DO SCIERW SIE MAM DOSTOSOWAC??? W ZYCIU!!! TYLKO SZCZEROŚĆ I UCZCIWE ZYCIE DLA UCZCIWYCH LUDZI KTORYCH JEST TAK NIEWIELU!!!!!! PIERDOLONE DZIFKI, WIEKSZOSC JEST KURWAMI TO MY TEZ MUSIMY!!! PIZDY ,A WY ZYJCIE KLAMSTWAMI I KLUTNIAMI 

Gość DAWID222222222

TO ZE WASZE MAMY SA JEBANYMI KURWAMI,NIE ZNACZY ZE MUSICIE ISC W ICH SLADY, ALE NIESTETY WSZYSTKIE ISZIECIE, TCHOZE JEBANE!!!!

Gość DAWID222222222

PIERDOLONE SCIERWA, NIC NIE WARTE KURWY Z POKOLENIA NA POKOLENIE

Gość DAWID222222222

ZRYJ CIE SIE NA WZAJEM, JA PIERDOLE TEN CYRK, WOLE ZYC W ODOSOBNIENIU NIZ Z TAKIMI KŁAMCAMI!!!!!

Gość Tajemny458

Ile masz lat ? Sam jestem wysoko wrażliwym człowiekiem, ale nie mam tak zrytej bani.  Nie chcę cię obrażać, ale wydajesz się trochę naiwny, ze względu na to, że chyba brak ci świadomości, jak ten świat wygląda. Tzn. Chodzi mi o to, że miłość z reguły, to się w filmach spotyka. Wychowanie, propagandowe treści mieszają ludziom w głowach, a potem oni myślą, że to wszystko, co widzą, co sobie przeczytają, to prawda.  Sam mam 27 lat, i nigdy nie miałem dziewczyny. Tylko mi to nie przeszkadza, aż tak bardzo. Mam swoje własne życie, zainteresowania, pasje, którym się poświęcam. Poszukaj sobie jakiegoś celu, albo rozwijaj się w jakiejś dziedzinie i nie myśl tak o dziewczynach. Szkoda na to czasu. Ja jestem z natury bardziej samotnikiem,  i lubię samotność.  Nie wiem jak tam jest u ciebie. A co do dziewczyn, to w szkole mnie też kiedyś wyśmiewały, ale to było w okresie jak miałem z 13-16 lat.  Z czasem o tym zapomniałem.  

Gość generally

dobra synek, nabroiles co twoje a teraz wyhoduj sobie w koncu jakies jaja, morda w kubel, zewrzyj poslady i do szkoly/roboty.

zrobiles sie zalosny z ta swoja slepa agresja, a wszystko co zle bierze sie z twojego zjepanego jak wybuch metanu charakterku, wszystko zlego co cie spotyka to albo twoja projekcja zlych mysli i zachowan na rzeczywistosc, albo zwykle i latwe do przewidzenia konsekwencje gowniarskiego zachowania ktoremu dajesz upust. i wystarczy juz tego, teraz twoje zachowanie juz tylko i wylacznie moze ludzi zdegustowac.

idz pokazywac jaka z ciebie patalogia gdzie indziej, wszystkim czytelniczkom i czytelnikom tutaj juz dowiodles jej ponad wszelka watpliwosc.

ps. w rzyci mam jaka masz te twoja matke, mozna jej wspolczuc tylko takiego niedorozwoja jak ty, ale od cudzych, synku, lepiej sie odpierdol, albo ktos, kiedys, znajdzie cie i bedziesz mogl byc wdzieczny jesli tylko na wozku wyladujesz po takim spotkaniu, ryju zakazany.

i jak jeszcze raz zuzyjesz klawiature w tak ohydny sposob jak do tej pory, to zaczne ci tego bardzo szczerze zyczyc.

Gość Niezabijajsieczlowieku

Hej. Jestem dziewczyna, jednak zawsze lepiej dogadywalam sie z chlopakami. Nie w takim sensie jak tu wypisujesz(zadnego kurwienia), tylko bardziej jak dobry kumpel. Moze jestem tez troche poryta bo czasem za duzo wnikam i analizuje wiele rzeczy co nie jest dobre bo w nadmiarze czesto to przytlacza. Jak by nie bylo jestem dobrym obserwatorem i widze co sie na tym swiecie dzieje i tez nie moge pojac czemu dziewczyny tak czesto są takie tempe i płytkie. Jednak jakich bys nie miał doświadczen nie powinno się wrzucać wszystkich do jednego worka. Istnieją też na świecie normalne dziewczyny, tylko mysle ze trudniej jest Ci je spotkać bo część pewnie podobnie jak Ty jest nieśmiałych i siedzą w domu i myslą ze faceci to chuje bo jedyni faceci z którymi mialy styczność takimi sie okazali. Jesli chodzi o leki, dobrze ze sie leczysz, jednak na Twoim miejscu niełączyłabym tego z marihuaną. Osobiscie sama w trudnych chwilach tez popalalam, jednak wiem jak antydepresanty ryją łeb. Moja mama miała depresję bo mój ojciec jest jebanym materialistą i okazało się że jest gejem co przed nią ukrywał, dlatego się powiesiła. Też nie widziała nadziei i moim zdaniem antydepresanty pogorszyly sytuacje zamiast pomoc. Jednak nie powinno sie ich odstawiac z dnia na dzien bo po dluzszym leczeniu skutek jest jak zejscie po narkotykach i pojawiaja sie mysli samobojcze. Moglabym tu duzo wiecej napisac bo to temat rzeka, ale widze jedno ze ewidentnie pptrzebujesz pomocy i jeszcze jej szukasz tylko moze bardziej skup sie na radach i w koncu cos zrob. Ja tez nie mualam latwo w zyciu ale na nerwy jak Cie rozpierdala dobry jest wysilek fizyczny, jak nie sex czy praca to jak najbardziej sport. Zapisz sie na jakas silownie, pojdz pobiegac albo cwicz sobie w domu z jakąś apką. Jak boerzesz leki, ogranicz jaranie bo nie wiadomo czy to nie pogarsza sprawy. Zapisz sie do psychologa. To ze sie zapiszesz i porozmawiasz nie znsczy ze jestes swirem ale uwierz ze czesto pomaga nawet samo wyrzucenie z siebie tego co Ci lezy. A specjalista powinien znalezc jak najlepsze rozwiazanie i zasiać w Twojej glowie jakąś pozytywną myśl dzieki której może choć trochę zmienisz swój stosunek do tego porytego świata 😉

Gość Catch22

Stary niedlugo nikt nie bedzie ci wspólczul. Gdzie ty szukasz tych wymażonych dziewczyn? W psychiatryku? A moze ty masz pociąg do takich?