Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID222222222

jestescie bez serca, liczy sie tylko kasa???????? wiem ze tak(dla was dziewczyny)

Polecane posty

Gość dghfgh

nie martw sie, baby to nie anioly wiekszosc ma takie przezycia jak ty.

Gość DAWID222222222

SORRY,ALE TO ZE SIE ZE MNIE SMIEJA,NIE JEST PARANOJĄ!!!! WIEC CO KMAM LECZZYĆ????

Przed chwilą, Gość DAWID222222222 napisał:

SORRY,ALE TO ZE SIE ZE MNIE SMIEJA,NIE JEST PARANOJĄ!!!! WIEC CO KMAM LECZZYĆ????

swoje lęki.

Gość hihi...
4 minuty temu, Berutiel napisał:

swoje lęki.

a może tobie podukczać a potem stwierdzic żebys sie leczyła na lęki 😄

Gość DAWID222222222

WIEM CO MYSLICIE,JESTEM CHORY(NIE DACIE MI NIGDY SZANSY)BO PRZECIEZ JESTEM CHORY, A MOZE TO WY JESTESCIE BEZ SERCA????? ZADNA DZIEWCZYNA NIE MA OCHOTY SIE DO MNIE ODEZWAC,PALMA MI CALYCZAS PRZEZ NIE ODBIJA, CALY CZAS SIE BOJE ZE ZOSTANE SAM NA ZAWSZE,A NAJBARDZIEJ MI ZALEZY NA MILOSCI

Gość Berutiel
1 minutę temu, Gość hihi... napisał:

a może tobie podukczać a potem stwierdzic żebys sie leczyła na lęki 😄

Lepiej mnie nie prowokuj, bo zarobisz w zęby.

Gość Berutiel
Przed chwilą, Gość DAWID222222222 napisał:

WIEM CO MYSLICIE,JESTEM CHORY(NIE DACIE MI NIGDY SZANSY)BO PRZECIEZ JESTEM CHORY, A MOZE TO WY JESTESCIE BEZ SERCA????? ZADNA DZIEWCZYNA NIE MA OCHOTY SIE DO MNIE ODEZWAC,PALMA MI CALYCZAS PRZEZ NIE ODBIJA, CALY CZAS SIE BOJE ZE ZOSTANE SAM NA ZAWSZE,A NAJBARDZIEJ MI ZALEZY NA MILOSCI

jeszcze ja jestem, jako koleżanka z kafeterii.

Gość DAWID222222222

Gość hihi...- JAK KTOS KOGO DOBRZE ZNAM I SZANUJE POWIE MI ZE POWINIENEM SIE LECZYC TO ODRAZU PUJDE, ALE PRZECIEZ NIKOGO NIGDY NIE POZNAM,BO JESTEM CHORYM PSYCHIOLEM,WEDLUG WSZYSTKICH DZIEWCZYN,ZROBIE WSZYSTKO DLA DZIEWCZYNY DOSLOWNIE WSZYSTKO,ALE CO Z TEGO SKORO ZADNA MNIE NIE CHCE, WSZYSTKIE WIEDZA O CZYM MAZE,A MIMO TO SIE WYSMIEWAJĄ I OMIJAJA MNIE SZEROKIM LUKIEM

Gość Gość Y
2 minuty temu, Gość Berutiel napisał:

jeszcze ja jestem, jako koleżanka z kafeterii.

No i ja 🙂

Gość DAWID222222222

WEDLUG WSZYSTKIECH DZIEWCZYN JESTEM CHORYM PSYCHOLEM, I POWIENIENEM SIE ZABIC I ZECZYWISCIE TYLKO TO MI SOSTALO, BO ZADNA MNIE NIE TRAKTUJE POWAZNIE

Gość DAWID222222222

SIEDZE PRZEZ NIE 24H NA DOBE I MYSLE O SAMOBUJSTWIE, A ONE SIE DO TEGO WYSMIEWAJA ZE MNIE

Gość Berutiel
3 minuty temu, Gość DAWID222222222 napisał:

WEDLUG WSZYSTKIECH DZIEWCZYN JESTEM CHORYM PSYCHOLEM, I POWIENIENEM SIE ZABIC I ZECZYWISCIE TYLKO TO MI SOSTALO, BO ZADNA MNIE NIE TRAKTUJE POWAZNIE

Ja traktuję poważnie takich mężczyzn, jak Ty.

Gość DAWID222222222

I CALY CZAS JAKIES KLAMSTWA NA MOJ TEMAT WYMYSLAHJA, ZE MI NIE STOI ZE MAM MALEGO...... ALE KURWY Z WAS

Gość brewka

idzze ty na terapie i tyle. wylewanie zalow i frustracji publicznie NIGDY NIKOMU w niczym NIE POMOGLO. a skoro masz co wylewac - inaczej bys tego nie robil - to tylko znaczy ze terapia jak najbardziej dla ciebie wskazana. inaczej tak usilnie zwracajac na siebie uwage zwrocisz ja, owszem. ale bedziesz tego zalowal do konca zycia, ze zrobiles to w tak durny sposob.

1 minutę temu, Gość DAWID222222222 napisał:

I CALY CZAS JAKIES KLAMSTWA NA MOJ TEMAT WYMYSLAHJA, ZE MI NIE STOI ZE MAM MALEGO...... ALE KURWY Z WAS

Mówią tak, bo sami mają takie problemy. Należy im powiedzieć w twarze: "SPIERDalajcie" i mieć ich zdanie głęboko w nosie.

Gość DAWID222222222

W SUMIE TO PRZESTAJE MNIE DZIWIC ZE WASZE  CHLOPY PO JAKIMS CZASIE ZACZYNAJA WAS TRAKTOWAC JAK OSTATBIE KURWY, NIE MA CIE NIC W SOBIE, TRAKTUJA WAS TAK JAK NA TO ZASLUGUJECIE, A LE CALY CZQAS MAM NADZIEJE ZE GDZIES JEST JESZCZE NORMALNA NIE ,,ZJEDZONA'' DZIEWCZYNA

Gość DAWID222222222

TAKA KTOREJ ZALEZY NA CHLOPAKU ANIE NA KASIE, WLASNIE TAKA DZIEWCZYNBA DOSTANIE ODE MNIE KASE I WSZYSTKO CO SOBIE WYMAZY, DLA TAKIEJ IE BEDE STARAL CALYM SOBA, ALE CZY TAKA GDZIES JESZCZE JEST???? BO NA OKOLE SAME ,,WYZARTE'' KURWY

2 minuty temu, Gość DAWID222222222 napisał:

TAKA KTOREJ ZALEZY NA CHLOPAKU ANIE NA KASIE, WLASNIE TAKA DZIEWCZYNBA DOSTANIE ODE MNIE KASE I WSZYSTKO CO SOBIE WYMAZY, DLA TAKIEJ IE BEDE STARAL CALYM SOBA, ALE CZY TAKA GDZIES JESZCZE JEST???? BO NA OKOLE SAME ,,WYZARTE'' KURWY

Aha. A ja, kim jestem?

Gość DAWID222222222

CIEKAWE JAK MAM UWIEZYC ,SKORO SAME KURWISZONY NA OKOLO, CZEKAJA KIEDY SIE ZABIJE,OSMIESZE, WŁASNIE SIE OSMIESZYLEM MOZECIE JUZ CISNĄĆ!!!! AAA PRZECIEZ JUZ CISNIECIE BEKE. TAKIE TO SMIESZNE ZE NAJBARDZIEJ MAZE O PRAWDZIWEJ MIŁOŚCIE?????? WIEM WIEM TO UCZUCIE WAM NIGDY ZNANE NIE BEDZIE, BO KOCHACIE TYLKO KASE

Gość DAWID222222222

Berutiel- NIE WIEM, WIEKSZOSC TAKICH LUDZI JEST W TEJ CHWILI NA SWIECIE, ALE NA SZCZESCIE NIE WSZYSCY

Berutiel- NIE WIEM, WIEKSZOSC TAKICH LUDZI JEST W TEJ CHWILI NA SWIECIE, ALE NA SZCZESCIE NIE WSZYSCY

Jakich?

Gość DAWID222222222

WIDZE WIDZE, WIDZE WSZYSTKO, SAME KURWY

Gość DAWID222222222

TAKICH KTORZY KOCHAJA SIE W ZECZACH, LUBIA SIE WYSMIEWAC, I ZLOZECZYC LUDZIĄ, W LUDZIACH NIE WIDZA PRAWIE NIC, ZECZY SA NAJWAZNIEJZE I DOBROBYT80 PRO POPULACJI, WLASNA MATKE BY SPRZEDALI ZA LEPSZE ZYCIE, JEST TAK DOSLOWNIE

Czyli mnie tu nie ma?

A masz kontakt z jakąś teraz kobietą/koleżanką/znajomą/przyjaciółką?

TAKICH KTORZY KOCHAJA SIE W ZECZACH, LUBIA SIE WYSMIEWAC, I ZLOZECZYC LUDZIĄ, W LUDZIACH NIE WIDZA PRAWIE NIC, ZECZY SA NAJWAZNIEJZE I DOBROBYT80 PRO POPULACJI, WLASNA MATKE BY SPRZEDALI ZA LEPSZE ZYCIE, JEST TAK DOSLOWNIE

Czy podobałaby Ci się kobieta delikatna, o szlachetnym sercu, wrażliwa, empatyczna, wesoła, z poczuciem humoru, rodzinna, jednająca ludzi, budująca ognisko rodzinne, ale z poranionym trochę sercem, przez trudne dzieciństwo?

Gość DAWID222222222

21 WIEK, TECHNOLOGIA,TELEWIZJA, SZTUCZNE ZYCIA- LUDZIE KURWY, W DUPACH SIE DO KURWY POPRZEWRACAŁO, PRAWIE CALEJ POPULACJI, NAJLEPSZE JEST TO ZE DLA NICH TO JEST NORMALNE I WSZYSCY SIE DO KURWAMI ROBIĄ

Gość DAWID222222222

Berutiel-KOBIETA MAZENIE, SERCE MOZNA ,,LECZYC'', TEZ JESTEM NA MAKSA PORYTY, ALE CHCE PRACOWAC NAD SOBA CALE ZYCIUE

Berutiel-KOBIETA MAZENIE, SERCE MOZNA ,,LECZYC'', TEZ JESTEM NA MAKSA PORYTY, ALE CHCE PRACOWAC NAD SOBA CALE ZYCIUE

No to, już znasz mnie. To był opis mojej osoby.

Gość DAWID222222222

ALE NIE DAM RADY,NIE MAM SILY, BO WSZYSTKIE DZIEWCZYNY MNIE SKRESLILY JUZ DAWNO, A NA TYM MI NAJBARDZIEJ ZALEZY,NIE MAM  PO CO ZYC