Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID222222222

jestescie bez serca, liczy sie tylko kasa???????? wiem ze tak(dla was dziewczyny)

Polecane posty

15 minut temu, Gość DAWID222222222 napisał:

ALE NIE DAM RADY,NIE MAM SILY, BO WSZYSTKIE DZIEWCZYNY MNIE SKRESLILY JUZ DAWNO, A NA TYM MI NAJBARDZIEJ ZALEZY,NIE MAM  PO CO ZYC

Idź do okulisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość DAWID222222222

ZROBIL BYM WSZYSTKO CO BY CHCIALA,ALE WSZYSTKIE MAJA WYJEBANE NA MNIE I SIE WYSMIEWAJA, CIESZY ICH TO ZE TAK STRASZNIE CIERPIE PRZEZ NIE- POGANKI INACZEJ SIE TEGO NAZWAC WNIE DA, MYSLA ZE MI TYLKO NA SEKSIE ZALEZY, A CZEMU TAK MYSLA???? MO MAJĄ NAJEBANE W GŁOWACH I SA ,,ZEZARTE'''     , NIE ODZYWAM SIE BO SIE BARDZO WSTYDZE A TE MYSLA ZE MAM PROBLEM Z PENISEM- TO DUUUUUZO MOWI O NICH , WSZYSTKIE SA KURWAMI(PRAWIE)

Gość DAWID222222222

Berutiel- spoko to ja jestem nienormalny, bo najbardziej na swiecie zalezy mi na milosci, chooory zjeb, przeciez mazyc mozna o kasie !!!!!!! a jak ktos jest uczuciowy i chce zyc w zgodzie z soba to jest chory psychicznie i trzeba sie z dala trzymac

1 minutę temu, Gość DAWID222222222 napisał:

ZROBIL BYM WSZYSTKO CO BY CHCIALA,ALE WSZYSTKIE MAJA WYJEBANE NA MNIE I SIE WYSMIEWAJA, CIESZY ICH TO ZE TAK STRASZNIE CIERPIE PRZEZ NIE- POGANKI INACZEJ SIE TEGO NAZWAC WNIE DA, MYSLA ZE MI TYLKO NA SEKSIE ZALEZY, A CZEMU TAK MYSLA???? MO MAJĄ NAJEBANE W GŁOWACH I SA ,,ZEZARTE'''     , NIE ODZYWAM SIE BO SIE BARDZO WSTYDZE A TE MYSLA ZE MAM PROBLEM Z PENISEM- TO DUUUUUZO MOWI O NICH , WSZYSTKIE SA KURWAMI(PRAWIE)

jak zrobisz pierwszy krok, czyli pójdziesz na terapię leczyć swoje lęki, to potem po jakimś czasie poznasz odpowiednią dziewczynę, tę jedyną. Tylko wpierw trzeba się wziąć za siebie.

Gość DAWID222222222

jest pelno takich chlopakow jak ja ,ale udaja cale zycie zimnych drani!!! ciekawe czemu tak jeste???? moze dlatego ze wszystkie dziewczyny sie wysmiewaja z takich chlopakow a gonia za prawdziwymi draniami!!!! suuuuuper jestescie, tacy ludzie sie cale zycie musza ukrywac bo sa ,,lamusami'''

Gość DAWID222222222

Berutiel-nie znajde, bo nie moge sie przed nikim odslonic, nie potrzebowal bym terapi gdyby nie ludzie w okol mnie

Gość Gość
3 minuty temu, Gość DAWID222222222 napisał:

Spotykasz sie z tymi, ktore tobie odpowiadaja, masz co lubisz:/

To "prawie" robi różnicę.

Gość DAWID222222222

nie bede przerabial swojego mozgó tabletkami, tylko dlatego ze jestem ,,zbyt''wrazliwy, wedlug wszystkich ludzi, a ukrywac sie juz nie mam zamiaru wiecej

Gość Gość Y
3 minuty temu, Gość DAWID222222222 napisał:

jest pelno takich chlopakow jak ja ,ale udaja cale zycie zimnych drani!!! ciekawe czemu tak jeste???? moze dlatego ze wszystkie dziewczyny sie wysmiewaja z takich chlopakow a gonia za prawdziwymi draniami!!!! suuuuuper jestescie, tacy ludzie sie cale zycie musza ukrywac bo sa ,,lamusami'''

Ja z nikogo się nie śmieje 

6 minut temu, Gość DAWID222222222 napisał:

Berutiel-nie znajde, bo nie moge sie przed nikim odslonic, nie potrzebowal bym terapi gdyby nie ludzie w okol mnie

Pozbądź się słonia, by móc się odsłonić.

Gość DAWID222222222

wystarczy poobserwowac ludzi po 50siadzce-mózgi pozamykane, chcecie tak zyc??? bo ja nie bardzo, kazdy jest inny,a wszyscy sie do normy upodabniaja. wiem wiem teraz to dopiero beka ze mnie bedzie, bo wy nic nie jestescie w stanie zrozumiec

wystarczy poobserwowac ludzi po 50siadzce-mózgi pozamykane, chcecie tak zyc??? bo ja nie bardzo, kazdy jest inny,a wszyscy sie do normy upodabniaja. wiem wiem teraz to dopiero beka ze mnie bedzie, bo wy nic nie jestescie w stanie zrozumiec

Dzięki temu, że jesteś spoko gościem, to bądź dumny z tego, i miej w dupie całą resztę ludzi, którzy uważają inaczej.

Gość DAWID222222222

jedyne co z tego zrozumiecie to to ze jestem bardzo chory- nic do kurwy nedzy nie jestescie w stanie zrozumiec!!! zlozeczyc i wysmiewac sie,do tego pierwsi jestescie

Gość DAWID222222222

Berutiel-nie da sie tak, bo nie mam prawie nikogo, prawie wszyscy jestescie durniami(holota) ludzie ktorych swiadomosc jest na baaaaardzo niskim poziomie rozwoju, i u wiekszosci tak juz zostaje do konca zycia

Gość DAWID222222222

ciekawe co bedzie po smierci z takimi skurwielami!!!!! spowiedz was nie uratuje

Gość DAWID222222222

NERWICA!!!-to mam przez tych skurwieli wszystkich

Gość DAWID222222222

jak ja mam byc normalny,jak skazuje cie mnie na smierc, zadna dziewczyna mnie widziec nie chce

Gość gość
1 godzinę temu, Gość DAWID222222222 napisał:

jak ja mam byc normalny,jak skazuje cie mnie na smierc, zadna dziewczyna mnie widziec nie chce

Kłamstwo. Była taka co chciała cię widywać często.

Gość DAWID222222222

JAK TO Z WAMI WOGOLE JEST??? CI KTOZY WAS ŁADNIE OKLAMUJĄ, PUSZCZACIE SIE Z TAKIMI KOLEGAMI, ONI SIE Z WAS WYSMIEWAJĄ ZE KURWAMI JESTESCIE, A TACY CO PRAWDE MOIWA I IM ZALEZY, TAKICH OLEWACIE, CO JEST Z WAMI???? NAPRAWDE WSZYSTKIE TAKIMI KUUURWAMI JESTESCIE??? MYSLALEM ZE TYLKO WIEKSZOSC NO ALE......

Gość DAWID222222222

TERAZ TO SIE JUZ PRZESTAJE DZIWIC CZEMU FACECI WAS ZA TAKIE KURWY MAJĄ, POPROSTU PRAWDE MOWIA, WAS TRZEBA JEBAC, I OSZUKIWAC, WTEDY JESTESCIE SPOKO, CIPYYYY!!! LUBICIE BYC ,,ZDOBYWANE'' NIE MA SIE CO DZIWIC ZE TAK O WAS FACECI MYSLĄ

Gość DAWID222222222

na spotkaniach gdzie sa tylko chlopaki--  JESTESCIE POPROSTU KURWAMI W ICH OCZACH, JA TEZ SIE CHYBA MUSZE ZACZAC ZMIENIAC, BO SOBIE NIGDY NIE ZAMOCZE, UCZCIWOSC NIE POPLACA, ALE KUUURWY Z WAS, WYSMIEWACIE SIE Z PRAWDZIWYCH CHLOPAKOW, KURWICIESIE Z KOLEGAMI SKURWIELKAMI, CO JEST Z WAMI???

Gość gość

na spotkaniach gdzie sa tylko chlopaki--  JESTESCIE POPROSTU KURWAMI W ICH OCZACH, JA TEZ SIE CHYBA MUSZE ZACZAC ZMIENIAC, BO SOBIE NIGDY NIE ZAMOCZE, UCZCIWOSC NIE POPLACA, ALE KUUURWY Z WAS, WYSMIEWACIE SIE Z PRAWDZIWYCH CHLOPAKOW, KURWICIESIE Z KOLEGAMI SKURWIELKAMI, CO JEST Z WAMI???

ja to samo mogę napisać o facetach i co , taki lajf

Gość DAWID222222222

POTEM BECZA ZE DZIECKO ZROBIL I ZOSTAWIL, TO JEST PRZYSZLOSC WIEKSZOSCI Z WAS, JAK CHLOPAKOWI NAPRAWDE ZALEZY TO OLEWACIE, ILE DZIEWCZNY WIE ZE NAJBARDZIEJ MI NA MILOSCI ZALEZY??? ILE???? CO Z TYM ROBICIE???? WYSMIEWACIE SIE, CO POTEM ROBICIE???? DAJE CIE DUPY KUMPLA SKURWYSYNĄ???ZA CO??? ZA PIENIĄŻKI!!!! POTEM BECZYCIE ZE BITE JESTESCIE, ABO SAMOTYNE MAMUSKI KUYRWYYYYY I TYLE!!!

Gość DAWID222222222

NAJLEPSZE JEST TO ZE CI CO WAS ZA KURWY MAJĄ, Z TYMI KLAMCAMI CHODZICIE DO LUZKA, SUUUUPER, NAPRAWDE TAKIE NIEDOROZWINIETE JESTESCIE??? JAK KOMUS NA MILOSCI ZALEZY TO CIPA JEST!!!! SPOKO!!! ZOBACZYMY ZA 10 LAT, BEDZICIE PLAKAC I PO CICHUTKU CHODZIC PO DOMU, BO JAK CZASNIE CIE DZWIJAMI TO OPIERDOL DOSTANIECIE

Gość gość

NAJLEPSZE JEST TO ZE CI CO WAS ZA KURWY MAJĄ, Z TYMI KLAMCAMI CHODZICIE DO LUZKA, SUUUUPER, NAPRAWDE TAKIE NIEDOROZWINIETE JESTESCIE??? JAK KOMUS NA MILOSCI ZALEZY TO CIPA JEST!!!! SPOKO!!! ZOBACZYMY ZA 10 LAT, BEDZICIE PLAKAC I PO CICHUTKU CHODZIC PO DOMU, BO JAK CZASNIE CIE DZWIJAMI TO OPIERDOL DOSTANIECIE

durny widocznie wiek że się wysmiewają, masz rację, no to olej skoro wiesz że jestes mądrzejszy

Gość pozatym

zastanow się tez czy ty jestes taki idealny, bo widac że najbardziej ci doskwiera brak zrozumienia. Żeby był ktoś kto cię naprawde wysłucha może byś trochę zmienił perspektywę, na moje oko brak ci oparcia najbardziej dlatego tak wszystko źle widzisz, choć w wielu kwestiach masz rację, ale za bardzo ciebie to dotyka...  tulę 😉

Gość DAWID222222222

czyli rozumiem,ze mam znalezc dobra prace, zrobic sie skuuurwysynem, wtedy bede mial dziewczyne???? aaa i jeszcze do tego jebanym klamcą????? tylko z takimi chodzicie do luzka, wole umzec niz zrobic sie taka kurwąą!!!

Gość DAWID222222222

takie skurwiele to dla was definicja dobrego faceta!!!!!!!!! suuuuper kurwy jebane!!!!

Gość gość

czyli rozumiem,ze mam znalezc dobra prace, zrobic sie skuuurwysynem, wtedy bede mial dziewczyne???? aaa i jeszcze do tego jebanym klamcą????? tylko z takimi chodzicie do luzka, wole umzec niz zrobic sie taka kurwąą!!!

ciekawe czemu te kur... tylko dostrzegasz, może weż spróbuj się zaprzyjaźnić z jakąś spokojnijsza zwykłą dziewczyną... sam sobie ciśnienie ze wsyztkim robisz, poza tym zwróc uwagę na to że każdy ma problemy