Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID222222222

jestescie bez serca, liczy sie tylko kasa???????? wiem ze tak(dla was dziewczyny)

Polecane posty

Gość DAWID222222222

bo przeciez ludzi ocenia sie po wygladzie i po tym co gadają(kłamią)I PO KASIE, witam w 21 wieku   JEBANE DZIFKIIII

Gość gość
1 minutę temu, Gość DAWID222222222 napisał:

takie skurwiele to dla was definicja dobrego faceta!!!!!!!!! suuuuper kurwy jebane!!!!

żadni sk... mnie nie pociągają, jednego nawet kopnęłam w du... bo zaczął ze mna pogrywać, i tez mam ciężko w znalezieniu faceta, bo grają w jakieś dziwne gierki....serio ochłoń 

Gość Gosc
42 minuty temu, Gość DAWID222222222 napisał:

TERAZ TO SIE JUZ PRZESTAJE DZIWIC CZEMU FACECI WAS ZA TAKIE KURWY MAJĄ, POPROSTU PRAWDE MOWIA, WAS TRZEBA JEBAC, I OSZUKIWAC, WTEDY JESTESCIE SPOKO, CIPYYYY!!! LUBICIE BYC ,,ZDOBYWANE'' NIE MA SIE CO DZIWIC ZE TAK O WAS FACECI MYSLĄ

Hola hola nie każda taka jest widocznie ty na takie trafiasz

Gość Hal hal

Prawik analfabeta i jego ból odbytu podczas napadu. 

Gość DAWID222222222

duuuzo inf.do mnie dociera, nie ladnie , pierdolone kuuurwy, jebia sie z kolegami za kase!!!!! pizdy,same kurwy do okola, skurwysyny maja  jednak dobrze. zobaczom troche hajsu i odrazu majtki sciagają, brudaski pierdolone

Gość DAWID222222222

,,swiat schodzi na psy razem z nim ty'' DZISIEJSZE ,,KOBIETY'' TO SA BEZDUSZNE SCIERWA!!!! WIEM CO MACIE 90PRO Z WAS W GŁOWACH, ZA BILON ZROBICIE WSZYSTKO, A POTEM PRZED SWOIMI FACETAMI UDAJA CNOTKI NIEWYDYMKI, WIDZE WSZYSTKO SZMATY!!!!

Gość DAWID222222222

ILE WAM ZAPLACIC BY ZOBACZYC JAK SIE DLA MNIE SZMACICIE??????? HYBA SIE WEZME NA ZDOBYWANIE KASY ,BO MILOSCI DZIS NIUE ZNAJDE, WSZYSTKIE O MNIE WIEDZA, I CO ROBIA???? SMIEJĄ SIE, !!!! KUUURWY!!!!

Gość DAWID222222222

JAK BYM MIAL MILION ZLOTYCH TO BYSCIE WSZYSTKIE GONILY ZA MNĄ!!!! DZIFKIIIIIII!! SZMATY!!!!!

Gość DAWID222222222

ZADNA SIE NIE ODEZWIE?????? SPOKO

Gość DAWID222222222

WIDZE ZE W TOKARNI I OKOLICACH SAME KURWY ,,ZEZARTE'' PRZEZ CHCIWOSC

Gość DAWID222222222

ZACHOWUJE SIE NORMALNIE, PO ZA TYM, A WY DALEJ NIC!!! WSZYSTKIE O MNIE WIECIE, MIALBYM MILION TO INNA GADKA BY BYLA

Gość Artur

@DAWID222222222

Nie jesteś z tym sam , ja mam podobnie , będąc od 6 lat samotnym nie mogę nikogo znaleźć , a jest gorzej z roku na rok .Mając pieniądze to i tak za mało dla kobiet przynajmniej niektórych , materialistki nie dające nic w zamian , jak ich wychowano , targ próżności robi się coraz większy , pokolenie "mileniasów" to jest porażka współczesnych czasów , egoiści jakich mało . Trzeba się rozwijać , nie ma co patrzyć na kobiety niech dalej żyją mrzonkami , a potem będą lecieć za Tobą bo masz kasę , ale nie zapomina się tego jak ktoś odrzuca , skoro wtedy mnie odrzucono , to nagłe zainteresowanie mną jest trochę podejrzane . Nie martw się będzie taka co twoje pieniądze będą mało obchodzić , bo uważam że najważniejszy jest człowiek a nie majątki i konta jego . 

Gość Pani R.
20 minut temu, Gość DAWID222222222 napisał:

ZADNA SIE NIE ODEZWIE?????? SPOKO

Ja się odezwę. 

Gość DAWID222222222

niedlugo bede wszystkie kurwy palcami wytykał, nie toleruje skurwysynow ani dziwek co horoby roznoszom!!!!

Gość life is brutal
5 minut temu, Gość Artur napisał:

@DAWID222222222

Nie jesteś z tym sam , ja mam podobnie , będąc od 6 lat samotnym nie mogę nikogo znaleźć , a jest gorzej z roku na rok .Mając pieniądze to i tak za mało dla kobiet przynajmniej niektórych , materialistki nie dające nic w zamian , jak ich wychowano , targ próżności robi się coraz większy , pokolenie "mileniasów" to jest porażka współczesnych czasów , egoiści jakich mało . Trzeba się rozwijać , nie ma co patrzyć na kobiety niech dalej żyją mrzonkami , a potem będą lecieć za Tobą bo masz kasę , ale nie zapomina się tego jak ktoś odrzuca , skoro wtedy mnie odrzucono , to nagłe zainteresowanie mną jest trochę podejrzane . Nie martw się będzie taka co twoje pieniądze będą mało obchodzić , bo uważam że najważniejszy jest człowiek a nie majątki i konta jego . 

Pewnie masz po...ny charakter, no ale zawsze lepiej zrzucić na to, że nie masz kasy.

Jakbyś był bogaty ale nadal nie miał kobuety, to byś płakał, że to dlatego, że jesteś brzydki.

A jakbyś miał piękną twarz, pieniądze i nadal był sam, to byś wszystko zrzucił na to , że jesteś za niski.

Weź się za siebie gościu, bo przykro aż się takie coś czyta.

Masakra, jakich wymoczków teraz jest wysyp na kafe.

Gość DAWID222222222

Gość Artur- dobrze gadasz, jebac kurwy,niestety ale 90pro lasek to jebane kurwiszony!!!! za kase zrobiom wszystko!!! takie zycie???? takie kurwy!!!!

Gość DAWID222222222

Gość life is brutal- nalezyz do tych 90pro, dziwek!!! wiec gon sie kurwo

Gość DAWID222222222

i co te pizdy na mnie wymyslają??? ze dlatego sie nie odzywam bo mi kutas nie staje, nawet zdj na instagram dodawaly dzifki jebane z palcem w duł, chcialybyscie zeby mi sie zepsol no nie????? inaczej byscie scierwa jebane takich bajek nie wymyslaly

Gość Domi
1 minutę temu, Gość life is brutal napisał:

Pewnie masz po...ny charakter, no ale zawsze lepiej zrzucić na to, że nie masz kasy.

Jakbyś był bogaty ale nadal nie miał kobuety, to byś płakał, że to dlatego, że jesteś brzydki.

A jakbyś miał piękną twarz, pieniądze i nadal był sam, to byś wszystko zrzucił na to , że jesteś za niski.

Weź się za siebie gościu, bo przykro aż się takie coś czyta.

Masakra, jakich wymoczków teraz jest wysyp na kafe.

Ktoś tu dobrze gada. Zjeba*ego charakteru niczym nie zakryjesz nawet milionami .. ale najlepiej jest się wyżalić i zrzucić wszystko na te wszystkie "kur*y co się jebi* za kasę" znam mnóstwo dziewczyn które są w 200% normalne a pieniądze nie są dla nich na pierwszym miejscu. 

Gość DAWID222222222

kurwy jebane, same farmazony na mnie wymyslają!!!! mam sie przed wami klamcy rozebrac?????, 90 PRO DZIEWCZYN W TOKARNI TO JEBANE SCIERWA, DOBRZE WIEM CO MACIE W GLOWACH, IMPOTENTA ZE MNIE ZROBILY!!! I TERAZ SIE ROZESZLO I WIEKSZOSC LUDZI BIEZE TO NA POWAZNIE, NIE WIE CIE JAK BOLA TAKIE FARMAZONY, JEBANE KURWISKA I TYLE

Gość DAWID222222222

Domi- JESTES JEBANA DZIFKA I TYLE, ZNASZ MNIE OSOBISCIE ZEBY MOWIC ZE MAM ZJEBANY CHARAKTER??? DZIFKO????

Gość Artur
3 minuty temu, Gość DAWID222222222 napisał:

i co te pizdy na mnie wymyslają??? ze dlatego sie nie odzywam bo mi kutas nie staje, nawet zdj na instagram dodawaly dzifki jebane z palcem w duł, chcialybyscie zeby mi sie zepsol no nie????? inaczej byscie scierwa jebane takich bajek nie wymyslaly

To jest niestety problem okropny sam to widzę , feminizm sam szkodzi kobietom niż nam mężczyznom , wierzę że są dobre osoby na tym świecie . skąd kolego pochodzisz ?

Gość DAWID222222222

Z TOKARNI, NAJLEPSZE JEST TO ZE ZADNA DZIEWCZYNA MNIE NIE CHCE POZNAC, A MOWIA ZE ZJEBEM JESTEM, OSZALEC MOZNA, JESTEM CALY ZNISZCZONY PRZEZ TE KURWY CO KASE TYLKO WIDZA, I PRZEZ SKURWYSYNOW

Gość Bhhjk
1 minutę temu, Gość DAWID222222222 napisał:

kurwy jebane, same farmazony na mnie wymyslają!!!! mam sie przed wami klamcy rozebrac?????, 90 PRO DZIEWCZYN W TOKARNI TO JEBANE SCIERWA, DOBRZE WIEM CO MACIE W GLOWACH, IMPOTENTA ZE MNIE ZROBILY!!! I TERAZ SIE ROZESZLO I WIEKSZOSC LUDZI BIEZE TO NA POWAZNIE, NIE WIE CIE JAK BOLA TAKIE FARMAZONY, JEBANE KURWISKA I TYLE

To się wyprowadz jak tak bardzo Ci tam źle a jeżeli nie możesz to zamiast wyżalać się tutaj i obrażać te.dziewczyny w internecie to powiedz im to w twarz albo idź na policję i zgłoś nękanie ...  Zacznij coś z tym robić przecież jesteś facetem 

Gość qwertyuiop

ma Kasperkach mieszkasz czy na Dębonosach?

Gość DAWID222222222

MIALEM MAM SILNE LEKI, A LUDZIE CO ROBILI????? CISNELI BEKE ZE MNIE PRZEZ KILKA LAT!!!!!!!!!! SMIALI SIE TAK STRASZNIE ZE MNIE, ZACZELO SIE W COOPEZE, TO NIE SA LUDZIE TO SA KURWISKA

Gość Domi
4 minuty temu, Gość DAWID222222222 napisał:

Domi- JESTES JEBANA DZIFKA I TYLE, ZNASZ MNIE OSOBISCIE ZEBY MOWIC ZE MAM ZJEBANY CHARAKTER??? DZIFKO????

"Dzifka" hahahah ile Ty masz lat. I nie dla Twojej informacje nie jestem dziwką .. i nie nie znam Cię osobiście ale jak widzę "faceta" który takie brednie wypisuje to od razu czuć że coś z Tobą nie tak .. chcesz poznać normalną dziewczyną jak już ją poznasz to pokaż jej te swoje wypociny ciekawe ile z Tobą będzie 

Gość Artur
7 minut temu, Gość DAWID222222222 napisał:

Z TOKARNI, NAJLEPSZE JEST TO ZE ZADNA DZIEWCZYNA MNIE NIE CHCE POZNAC, A MOWIA ZE ZJEBEM JESTEM, OSZALEC MOZNA, JESTEM CALY ZNISZCZONY PRZEZ TE KURWY CO KASE TYLKO WIDZA, I PRZEZ SKURWYSYNOW

Mój region hehe , cóż region biedny i chcą się wyrwać stąd , jak wiesz nasz region jest jednym z najszybciej wyludniających się w Polsce , nie chcą Ciebie poznać , może rozmowa z Tobą jest schematyczna , poleciłbym ci pewnego człowieka zajmującego się tematyką męską , nie owijający w bawełnę , dla którego cel by faceci znaleźli kobietę na całe życie pracując nad sobą , jego materiały są dostępne na internecie

Pracuj kolego nad sobą , nie przejmuj się opiniami innych , ty jesteś dla siebie wartością , mam podobne dylematy , ale walczę cały czas z tym , zajmij się czymś co pozwoli choć trochę zapomnieć o tym .

Gość DAWID222222222

PIERDOLCIE SIE SZMATY Z TOKARNI I OKOLIC,NIE POMOZE CIE?????? HUJ Z WAMI,KURWCIE SIE DALEJ!!!, PROSZE OD DLUZSZEGO CZASU O POMOC, BO NIE RADZE SOBIE Z LĘKAMI, A WY KURWISZONY SIE NAWET NIE ODEZWIECIE

Gość DAWID222222222

Gość Artur-DZIĘKI, TAKIE SZMATY NIESTETY W TOKARNI MAMY, NIE POMOGĄ, JAK BY KASE ZOBACZYLY TO ODRAZU BY BY SIE DOBRE ZACZELY ROBIC