Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID222222222

jestescie bez serca, liczy sie tylko kasa???????? wiem ze tak(dla was dziewczyny)

Polecane posty

Gość DAWID222222222

JAK USLYSZALY ZE MAZE O MILOSCI, TO ZACZELY SIE TAK STRASZNIE ZE MNIE WYSMIEWAC, I ZACZELY PUSZCZAS PLOTY ZE MI NIE STAJE I PEWNIE DLATEGO SZUKAM MILOSCI, POZDRO KURWY Z TOKARNI

Gość Adam6

Jarasz zioło ?

Gość DAWID222222222

A TERAZ PIERDOLOM ZE MOJ HARAKTER IM NIE ODPOWIADA,A NAWET POZNAC MNIE NIE CHCĄ

Gość Artur
1 minutę temu, Gość DAWID222222222 napisał:

Gość Artur-DZIĘKI, TAKIE SZMATY NIESTETY W TOKARNI MAMY, NIE POMOGĄ, JAK BY KASE ZOBACZYLY TO ODRAZU BY BY SIE DOBRE ZACZELY ROBIC

Nie idziesz na psychoterapię lub do psychologa ? w Kielcach coś znajdziesz przecież daleko nie masz .

Ja widząc że nie radzę sobie postanowiłem że pójdę na psychoterapię i walczę z tematem , nie mam zamiaru siedzieć z założonymi rękami . Pójdź , dobrze ci to zrobi 

Gość DAWID222222222

Adam6- CO TO MA DO ZECZY? PEWNIE ZARAZ POWIESZ ZE PARANOJE MAM

Gość DAWID222222222

BYLEM JUZ U PSYCHOLOGA I PSYCHIATRY, NIE POMOGA MI I TYLE, NIE CHCE SIE ROZPISYWAC O TYM

Gość DAWID222222222

KTOS INNY MOGL BY MI POMOC, NO ALE TO SA JEBANE KURWISZONY I NIE MAJA TAKIEGO ZAMIARU , BO ODDAWNA WIEDZA ZE POTZREBUJE OD NICH POMOCY I WYJEBANE MAJĄ

Gość DAWID222222222

JESTEM Z MALOPOLSKI,KOLO MYSLENIC, DO KIELC MAM DALEKO

Gość Artur
2 minuty temu, Gość DAWID222222222 napisał:

BYLEM JUZ U PSYCHOLOGA I PSYCHIATRY, NIE POMOGA MI I TYLE, NIE CHCE SIE ROZPISYWAC O TYM

Próbuj dalej to nie jest tak że raz ci nie wyszło to mówisz że nie pomaga , miałeś możliwość zmiany terapeuty , może nie był wyrozumiały , ciężko mi określić co się wydarzyło że nie pomógł ci , walcz chłopie dalej , przecież że nie zakończysz swojego życia , to jest bezsensu zabijać się , oby te myśli nie przychodziły ci do głowy

Gość DAWID222222222

CO JESZCZE MAJA TE KURWY W GLOWACH????? NP. JAK ZE MNA ZAJDZIE KTORAS TO BEDZIE MOSIALA CIAZE USUNAC,!!! PIERDOLONE PIZDY, TO MNIE BARDZO BOLI, JEST DUZO TEGO, TO TYLKO JEDEN PRZYKLAD

Gość DAWID222222222

NIE MUSIAL BYM SIE LECZYC,GDYBY LUDZIE MNIE NIE NISZCZYLI, A TERAZ JAK BY SIE ODEZWALA JAKAS DZIEWCZYNA I POMOGLA MI TO BYC MOZE, BYM NIE MUSIAL SIE LECZYC PSYCHIATRYCZNIE

Gość Gość

A czemu dziewczyna? Lekarze są od leczenia zaburzeń. 

Gość Artur
Przed chwilą, Gość DAWID222222222 napisał:

NIE MUSIAL BYM SIE LECZYC,GDYBY LUDZIE MNIE NIE NISZCZYLI, A TERAZ JAK BY SIE ODEZWALA JAKAS DZIEWCZYNA I POMOGLA MI TO BYC MOZE, BYM NIE MUSIAL SIE LECZYC PSYCHIATRYCZNIE

Aż tak ci zaszkodzono ? nie życzę nikomu , nawet wrogowi , jak można tak kogoś traktować , niepojęte dla mnie , nie mieć emapatii , zrozumienia 

Gość DAWID222222222

DALEJ SIE ZE MNIE WYSMIEWAJĄ, WIEC CO MI DA PSYCHOTERAPIA??? TO ZE TEGO NIE WIDZE ,NIE ZNACZY ZE DO MNIE NIE DOTRZE

Gość DAWID222222222

Gość Artur-NIE MIALEM NIKOGO, CALA FABRYKA SIE ZE MNIE WYSMIEWALA, NAWET MOJA MATKA MNIE OBGADYWALA I SMIALA SIE ZE MNIE, WSZYSCY DO OKOLA, KAZDEMU BY ODPIERDOLILO

Gość DAWID222222222

DALEJ SIE TAK STRASZNIE WYSMIEWAJĄ, TYLKO TERAZ STARAJĄ SIE ZEBYM O TYM NIE WIEDZIAL, A I TAK TO DO MNIE DOCIERA, WSZYSCY MNIE OBGADUJA, WIEM WIEM ,BRZMIE JAK TOTALNY PARANOIK,ALE TO NIESTETY PRAWDA

Gość DAWID222222222

DZIEWCZYNY ZASTANAWIAJA SIE CZY WEJDE DO CIPKI, WEJDE MAM SPRAWNEGO HUJA, ALE ONI W TO  Z JAKIEGOS POWODU NIE CHCA UWIEZYC

Gość DAWID222222222

JEST 100000000 TAKICH OBRAZLIWYCH KLAMSTW NA MOJ TEMAT, ROZESZLO SIE ZE JESTEM IMPOTENTEM I TERAZ WSZYSCY LUDZIE TO NA POWAZNIE BIORĄ, WIEM CO MACIE W GLOWACH KURWYY

Gość Gość

Schizofrenie można leczyć. Łagodzić i wyciszyć przynajmniej. 

Gość DAWID222222222

NIE DAWNO ZACZOLEM PRACE W POLWELL W MC I PIERWSZA DZIEWCZYNA KTORA SPOTKALEM,(DALA MI PAPIERY DO WYPWLNIENIA I WG) PIERWSZE JEJ MYSLI- ,,CZEMU OD DO LEKAZA NIE PUJDZIE SKORO MA PROBLEM Z HUJEM.....ITP.....ITD....., NIE MAM ZADNEGO PROBLEMU Z HUJEM, POZA STRESEM(WTEDY MAM PROBLEM Z WYSIKANIEM SIE W MIEJSCU PUBLICZNYM ITP ITD..... NIE LADNIE KUREWKO Z POLLWELL Z BIURA, WIEM  CO O MNIE MYSLICIE, DLATEGO MI ODPIERDALA, 

Gość DAWID222222222

MOGE WAM POTWIERDZIC TOM SCHIZOFRENIE- ZNAM WASZE MYSLI I MOGE WAM MOWIC W TWAZ CO MYSLICIE

Gość DAWID222222222

ALE W TEDY TO BY DOPIERO SENSACJA BYLA, WOLE SIEDZIEC CICHO

Gość DAWID222222222

JAKIM CUDEM PIOSENKAZE KTORZY SA TACY SAMI JAK JA MNIE SLYSZĄ???, W TWAZ WAM NIC NIE POWIEM BO SIE WSTYDZE, MUSIELIBYSCIE MNIE O TO POPROSIC

Gość DAWID222222222

CHCECIE POTWIERDZENIA TEGO ZE SLYSZE WASZE MYSLI????  ZAPYTAJCIE MNIE 

Gość DAWID222222222

WSZYSCY HSP MAJA TAKIE ZDOLNOSCI,TYLKO NIE ZYJA W ZGODZIE ZE SOBĄ I DLATEGO MAJĄ ZBLOKOWANE MOZGI, I Z ROKU NA ROK BEDA SIE BLOKOWAC CORAZ BARDZIEJ

Gość DAWID222222222

PRZECZYTAJCIE SOBIE KSIĄZKE, WYSOKO WRAZLIWI,A POTEM ZACZNIJCIE ZYC W ZGODZIE ZE SOBĄ, TO NIE JEST 1 DO 1 TYLKO PRZECHODZI PRZEZ WSZYSTKIE WASZE (ZASOBY SŁÓW ITP ITD) CHLONIECIE SWIAT PRZEZ WASZE FILTRY

Gość DAWID222222222

UPRZEDZAM ZE W DZISIEJSZYCH CZASACH , BARDZO TRUUUUDNO BYC UCZCIWYM,MIEC DOBRE INTENCJE I ZYC W ZGODZIE ZE SOBĄ

Gość DAWID222222222

WTEDY ZACZNIECIE SIE OTWIERAC, PEWNIE WIECIE ZE CZUJE CIE UCZUCIA INNYCH LUDZI??? TO JEST WLASNIE TA TELEPATIA, JEST TAK ZE WSZYSTKIM NIE TYLKO Z UCZUCIAMI, CZUJE CIE WSZYSTKO LEPIEJ NIZ MNIEJ WRAZLIWI LUDZIE

Gość DAWID222222222

NIE KUMACIE NIC A NIC, DLATEGO SIE NIKOMU NIE CHWALE, ALE SPOKO PSYCHOLODZY TEZ NIC NIE KMINIĄ ,WIEC NIE MA CIE SIE CO PRZEJMOWAC

Gość DAWID222222222

NAWET TERAZ NIEKTORE WASZE MYSLI DO MNIE DOCIERAJĄ, ALE I TAK MI N IE UWIEZYCIE. NO I MAM W MORDE OD KOGOS, MO MIALEM SIEDZIEC CICHO