Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID222222222

jestescie bez serca, liczy sie tylko kasa???????? wiem ze tak(dla was dziewczyny)

Polecane posty

Gość DAWID222222222

szmaaaaaciary pierdolone,nie rozumie cie ze sie wstydze i  mam nerwice, i dlatego sie nie odzywam, zresztom pierdolcie sie,goncie za skurwysynami,a ja sie bede mscil do puki bede na wolnosci kuuurwy

Gość DAWID222222222

ZADNA NIE WIEZY WE MNIE,ZE COS ZE MNIE BEDZIE- WIEC POCO MAM SIE STARAC?????? NO WLASNIE, BEDE GWALCIL I ZABIJAL , DORWE WAS JAK NAJWIECEJ, ZARTY SIE KONCZOM, DLA KOGO MAM SIE STARAC ,ZEBY NORMALNIE ZYC I ZARABIAC HAJS??? DLA KOGO KURWY????

Gość DAWID222222222

,,ON JEST HORY BO MU TAK ZALEZY'''' PIZZZZDY POZABIJAM

Gość won!

spierd.   juz stąd chory na głowe prawiku, widocznie taki jesteś sam jak te twoje pisdy na które tak nadajesz, normalny człowiek widzi życie w wiekszej ilości barw, idz się lecz w koncu i nie zasmiecaj forum...jak tos ci cos z sensem pisze to masz w dupie.

Gość DAWID222222222

naprawde nie duzo mi zostalo zeby seryjnym mordercom zostac i to wszystko przez te jebane poganki co sie nawet przytulic do mnie nie chca, bede zabijal jebane kurwy,trace panowanie po malu

Gość gosc

Ktos sie powinien zainteresowac tym tematem :// To jakis chory i niebezpieczny czlowiek . 

Gość DAWID222222222

KONIEC PIERDOLENIA, ALBO DACIE SIE MI WYZYC SEKSUALNIE ALBO BEDE KURWA ZABIJAL,BO TRACE PANOWANIE NAD MOZGIEM, CHCECIE PRAWDY, TO MACIE

Gość DAWID222222222

DO ZOBACZENIA Z NOZEM W KRZAKACH SZMATY, KONIE C TEMATU

Gość DAWID222222222

TO JUZ ZARTY NIE SA,ALE DOWIE CIE SIE JAK BEDE GWALCIL, A JAK SIE BEDZIECIE WYRYWAC,TO PODERZNE GARDLO A POTEM WYRUCHAM, TO NIE SA NAPADY ZLOSCI,CAQLY CZAS TAKI JESTEM

Gość Niezabijajsieczlowieku

I dalej sie nie doczekam odpowiedzi na moj post. Prowadzisz monolog.

Gość DAWID222222222

jak sie boicie zajsc w ciaze,to w dupe (dla mnie nawet lepiej) a jak nie to bede zabijal!!! wasz wybor

Gość Domi

Hahahahahahha człowiek Ty masz chory łeb. Może powinni Cię zamknąć w zakładzie i to w izolatce ktoś kto ma takie rozdwojenie nie powinien przebywać na wolności bo jest zagrożeniem dla innych normalnych ludzi .. ktoś powinien się tym zająć dopóki nic złego się nie stało 

Gość dawid222222

bez owijania w bawelne ja wiem ze jestescie dzifkami i wy to tez wiecie, bede wam za to placil i kupowal prezenty, dostosuje sie do waszego kurewkowego poziomu, tyle

Gość dawid222222

Domi- ty sie ciagle jebiesz, a ja poszcze, jak bys byla na moim miejscu to tez by ci odpierdalaqlo!!!

Gość rrd

Ile masz lat  autorze ? 

Gość dawid222222

trudno ,jestem wami bardzo rozczarowany bo WSZYSTKIE kurwami jestescie(z malymi wyjadkami) ale zaakceptuje was takie jakie jestescie, i bede sie staral was szanowac, przynajmniej 100 za dupe i do tego prezenciki jak bedzie cie chcialy to powturzyc, naprawde troce panowanie i bede zabijal

Gość dawid222222

i dyskrecja

Gość dawid222222

bo wszystkie sie kurwicie a puzniej cnotki udajecie ,no trudno tacy ludzie mnie otaczaja

Gość dawid222222

100 za jeden raz 10 razy i 1000zl, moze cie sobie latwo dorobic ,a ja wreszcie bede mial po co pracować, pisze wszystko smiertelnie powaznie, nie musimy sie ugadywac,poprostu dam kase po seksie

Gość dawid222222

oprocz tego bede dla was robil co bedzie cie chcialy(jak tylko bede umial)  trudno chcecie takie byc to se badzcie,ja za was nie odpowiadam, zaakceptuje was i tyle innego wyjscia nie mam bo zwariuje, w godzinke mozna zyskac 200zl heh

Gość dawid222222

jestem SMIEEERTELNIE POWAAAZNY, chce sie wyzyc i tyle, a odezwac sie nie umiem, nie wiem juz co mam robic,pelna dyskrecja,naprawde, umiem byc dyskretny, i bede pracowal z usmiechcem na twazy i wszyscy bedziemy zadowoleni

Gość Domi

Hahahahahahhaha śmiech na sali .. człowieku jeśli coś bierzesz to lepiej odstaw albo bierz pół dawki .. idź sobie przewietrzy ten zryty łeb na mrozie może pomoże  zamiast wypluwać to wszystko na forum gdzie są normalni ludzie (tak kobiety też są tu normalne) 

Gość dawid222222

to moze byc wiecej niz 100, bo niektorym nie pasi, slysze glosy heh,bede was szanowal,zaczynam was akceptowac

Gość dawid222222

blagam wezcie to na powaznie, nie wiem juz co robic(wiem ze nie bieze cie na powaznie)

Gość brewka

Albo stad idz, albo jak obiecales sie zabij, bo nawet nie czytam juz tych mizernych wypocin jakie po twoim nicku sie pojawiaja. Psujesz atmosfere, mamejo zaplakana, zwykly gowniarz jestes ktory jesli nie dostaje czego chce to wpada w agresywna histerie. Nawet juz nikomu nie jest ciebie zal. Dorosnij psychiczny dzieciuchu albo skoncz syf robic i potem jeszcze o wlasny syf innych obwiniac.

Gość dawid666

brewka-spierdalaj,nie czytam waszych wypocin,sama nie czytaj jak cie dupa boli, BEDZIECIE WINNE MOJEJ SMIERCI, ,,BOGOWIE'' CI KTORZY MAJA WLADZE NAD NAMI I TYM SWIATEM ,I PO SMIERCI TEZ, NIE BEDA WAM PRZYCHYLNI ,BO PODPISALEM Z NIMI PAKT, BEDZIECIE MIALY PRZEPIERDOLONE, KLATWA SIADZIE WAM NA TYM ,NA CZYM WAM NAJBARDZIEJ ZALEZY,  poprostu sie przez was zabije, BŁAGAM WAS O POMOC

Gość dawid666

SMIEJECIE SIE??? ZOBACZYMY CO BEDZIE [PO MOJEJ SMIERCI, ZOBACZYMY KTO SIE OSTATNI BEDZIE SMIAL

Gość dawid666

,,SZATAN'' MNIE CHYBA LUBI, CALY CZAS GO PROSZE ZEBY SIE WAMI ZAJAL, WTEDY BEDE DO JEGO DYSPOZYCJI, WLASNIE WAS WSZYSTKICH PRZEKLINAM I PROSZE SZATANA O POMOC, CALY SWIAT MNIE POZNAL,ALE ,,TO JEST PRZYPADEK'' SPOOOOKO

Gość dawid666

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA-WLASNIE USLYSZALEM ZE KLAMCOW ,,DOBRO'' NIE BEDZIE CHRONIC, CZY WY CZASEM WSZYSCY NIE TONIE CIE W KLAMSTWACH I W ZAWISCI???