Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID222222222

jestescie bez serca, liczy sie tylko kasa???????? wiem ze tak(dla was dziewczyny)

Polecane posty

Gość dawid666

WLASNIE PRZECHODZE NA TA ,,ZŁĄ'' STRONE- PRZEKLINAM WAS WSZYSTKICH W IMIE LUCYFERA(MOZE SIE ODZEWIE) JESTEM JUZ JEGO(JESKLI MI POMOZE)  ,,JAKIS ULOMNY JEST'' ZOOOOBACZYMY OJ ZOBACZYMY

Gość dawid666

,,WĄDPIE ZEBY WESZEDL DO DUPY'' TO JUZ NIE JEST WASZ PROBLEM TYLKO MOJ, MOWIE ZE NIC MI NIE JEST ZE MAM STALOWEGO KUTASA,ALE Z JAKIEGOS POWODU W TO NIE WIEZYC,WIEC POWTUZE TO JUZ JEST MOJ PROBLEM ,Z WEJSCIEM,CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIOM

Gość dawid666

MAM PROBLEM ZE STRESEM(WTEDY JEST MIEKKI) ALE OD TYLU SIE STRESOWAL NIE BEDE, ZRESZTA TO MOJ PROBLEM NIE WASZ

Gość dawid666

GDYBY NIE WASZA ZAZDROSC I CHCIWOSC W MOJA STRONE(PUSZCZACIE CALY CZAS KLAMSTWA NA MOJ TEMAT)(CZYZBYSCIE MI CZEGOS ZAZDROSCILI??HEH) BO PO CO BYSCIE MIELI TAK MI ROBIC????   zniszczyliscie mnie tym, gdyby nie to ,to nie zeswirowalbym, i nie pisal takich zeczy i nie osmieszal sie,    - znieszczliscie mnie i mysle ze jezeli pan BOG istnieje,to dostaniecie za to wszyscy kare,   BO STARAM SIE BYC DOBRY

Gość dawid666

DOWIEDZIELISCIE SIE ZE MAZE O PRAWDZIWEJ MILOSCI(KTOREJ TAKIE SCIERWA JAK WY NIGDY NIE POCZOJA, BO ZYJECIE BEZDUSZNIE PANIE I PANOWIE PIENIAZKI)-ZACZELISCIE PUSZCZAC PLOTY ZE IMPOTENTEM JESTEM , I SMIALISCIE SIE ZE CIPA JESTEM,  ZAZDROSNIKI, CO? ZAL DUPE SCISKA  ZE MUZYCY MNIE LUBIA I PIOSENKI MI NAGRYWAJĄ???? (CALY CZAS SIE OSZUKUJECIE ZE , SIE ZE MNIE NASMIEWAJĄ)  ZAZDROSC WAS NISZCZY POLACZKI!!

Gość dawid666

,,JEZELI CZEGOS NIE ROZUMIEM TO ZNACZY ZE JEST GLUPIE'' -czas to jest pojecie wzgledne-WSIORY(jak czegos nie rozumie cie to sie wysmiewacie, m.i.i po tym poznaje sie wsiokow, nie potym jak gadają)

Gość dawid666

,,matki zaslaniaja uszy dzieciom jak by zarazala tresc''- zarazacie swoje dzieci negatywnymi emocjami, puzniej wyrastaja na takie same boty jak wy,niszczycie swoje dzieci pierdolone cipy!!!!

Gość dawid666

,,nie bedziemy takiemu debilowi pomagac'' czyszby zazdrosc i zawisc???? aaaa PIERDOLE WAS SZMATY,JESZCZE BYM SIE JAKIMS SYFEM ZARAZIL OD WAS BRUDASKI

Gość dawid666

CZYM SIE ROZNICIE OD DZIWEK????? TYM ZE SIE UKRYWACIE! UPS WYDALO SIE

Gość dawid666

MAM WIEDZE O KTOREJ WAM SIE NIE SNILO,ZRESZTA NIE TYLKO JA ,ALE KOMU MAM O TYM POWIEDZIEC????  BOTOM??? NAWET SLOWA BYSCIE NIE POJELI, ZOSTANIE MI W DUSZY(TEGO TEZ NIE POJMIECIE) WSIÓRY

Gość dawid666

PSYCHOLODZY??? OD KOGO SIE UCZYLISCIE????? CZEMU NIC O HSP NIE WIECIE, CO TO JEST TELEPATIA????? TAKICH ZECZY NIE WIECIE,NIE ZA FAJNIE

Gość dawid666

EMPATIA TO JEST DOSLOWNIE TELEPATIA, WSZYSTKO CZUJEMY EMPATIOM,NIE TYLKO UCZUCIA, JA MAM DO KURWY NEDZY UCZYC PSYCHOLOGÓW???? CO TO KURWA MA BYC???? TO JEST ZATAJONE NIE BEZ POWODU

Gość dawid666

WRAZLIWOSC TO JEST DAR,Z KTÓREGO UMIE KOZYSTAC TYLKO  4PROCENT Z 20

Gość dawid666

I CHUJ Z WAMI BEDE SIE BLAZNIL A JAK SIE BEDZIECIE WYSMIEWAC DO GARDLA BEDE PODZYNAL, CHOCIAZ I TAK NIC Z TEGO NIE LAPIECIE WSIORY ZA GLUPI NA TO JESTESCIE

Gość dawid666

PRAWIE WSZYSCY JESTESCIE ZLYMI LUDZMI I BEDE WAS ZA TO JEBAL, DOBRZE WIEM CO MACIE W GLOWACH, JAK BYS CIE MI POMOGLY TO BYM RAZ DWA WYSZEDL Z TEGO,A TAK TO ROBIE SIE PSYCHOPATOM ,PRZEZ WAS

Gość dawid666

DOBRZE WIEM CO MACIE W GLOWACH I WY TEZ PRZECIEZ TO WIECIE, LUBICIE PIENIAZKI TO WAM PLACIC BEDE, ZA SEX I PRZYTULANIE I ROZMOWE, MOZE BYC????? BO NIE WIEM CO MAM ROBIC,CALY CZAS MAM JESZCZE NADZIEJE ZE MNZE JEDNAK MI URATUJE CIE ZYCIE

Gość AniolStróż
34 minuty temu, Gość dawid666 napisał:

DOBRZE WIEM CO MACIE W GLOWACH I WY TEZ PRZECIEZ TO WIECIE, LUBICIE PIENIAZKI TO WAM PLACIC BEDE, ZA SEX I PRZYTULANIE I ROZMOWE, MOZE BYC????? BO NIE WIEM CO MAM ROBIC,CALY CZAS MAM JESZCZE NADZIEJE ZE MNZE JEDNAK MI URATUJE CIE ZYCIE

Dawidku666 wiesz ze to ci piszesz to objaw ostrej schizofrenii Powinienes byc zamkniety w najblizszym szpitalu psychiatrycznym i tam trzymany az wyzdrowiejesz. Moze znajdziesz tam swoja ksiezniczke.Trzymam kciuki 

Gość dawid666

NIE CHCE CIE SIE DO MNIE ODZYWAC, I ZACHOWUJE CIE SIE PRZY MNIE NIE NATURALNIE(INACZEJ) powiedzcie mi ,czy wy byscie nie zwariowali gdyby wam ludzie takie jaja robili???

Gość dawid666

AniolStróż- nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj, bo to schizofrenia nie jest, MOWISZ ZE JESTES MADZEJSZA OD 2 PSYCHIATRÓW????? SPOKO SPECU

Gość dawid666

PRZYJDZ DO MNIE ,TWAZA W TWAZ, TO UDOWODNIE CI ZE WIEM CO MASZ W GLOWIE, HSP,SUKO

Gość dawid666

to ze mam wrodzona telepatie,jest juz udowodnione naukowo wiesniary pierdolone, wiec wasze opinie sa huja warte

Gość dawid666

ale za glupie jestescie zeby to pojac, mimo ze niektuzy jestescie tacy sami

Gość dawid666

stawia cie mi diagnoze ze jestem schizofrenikiem???? od czasu do czasu wam dyskretnie powiem co pomyslalyscie przy mnie

Gość dawid666

,,to jest nie mozliwe'' wiem ze dla takich prytmitywow nic nie jest mozliwe

Gość dawid666

skad raperzy ktorzy sa 600km z tad wiedza co mysle???? tez maja ta schime???? spooooko

Gość Hmm

Słuchasz rapu? Podaj tytuły, poslucham to moze więcej zrozumię. Ty piszesz strasznie chaotyvznie, raperzy moze lepiej ujeli co myslisz i czujesz

Gość dawid666

co takiego roboe ze powinienem zostac zamkniety w psychiatryku????? stwazam jakies zagrozenie??? dre sie na kogos, wyzywam kogos prosto w twaz????, zachowuje sie normalnie a wy mnie jak schizofrenika traktujecie

Gość dawid666

skoro jestem chory na glowe i sobie wszystko wkrecam,to jakim cudem pul swiata o mnie uslyszalo???? czasem nie przez to ze przesylam mysli z raperami????, kazdy zna moje nazwisko

Gość dawid666

nawet teraz wasze mysli docierają do mnie, bede taki juz zawsze

Gość dawid666

zamykam sie juz, bo moje blaganie mi nic nie da, skazaliscie mnie na smierc