Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID222222222

jestescie bez serca, liczy sie tylko kasa???????? wiem ze tak(dla was dziewczyny)

Polecane posty

Gość DAWID22222

ZACZNIJ CIE PILNOWAC SWOJE BABY,TYLKO TAK ZEBY NIE WIEDZIALY, TO SIE DOWIECIE JAK W HUJA JESTESCIE ROBIENI

Gość DAWID22222

SPRAWDZAJCIE JE TAK ZEBY SIE NIE DOWIEDZIALY TO SIE DOWIECIE, ZALATWIC DOWOD I WYPIERDOLIC Z DOMU TAKOM KURWE!!!,W DZISIEJSZYM SWIECIE TRZEBA MIEC PARANOJE, BO TA PARANOJA TO WLASNIE PRAWDA

Gość DAWID22222

,,JESLI MASZ KURWE W DOMU TO WYPIERDOL ZA DZWI'' TYLKO DOWOD DO SADU TRZEBA ZALATWIC

Gość DAWID22222

,,TERAZ TO NAS ZALATWIL'' -SLYSZE WAS KURWY, RADZE WAM TO NA POWAZNIE WZIAC CHLOPY, NO CHYBA ZE MACIE WYJEBANE NA TO(JA BYM NIE MOGL MIEC WYJEBANE,ALE SA ROZNI LUDZIE)

Gość Bolo

A to znów ten dupek ze wsi, cyklicznie biadoli że żadna go nie chcę, ale zapomniał dodać że pod remiza wszystkie zwyzywał od kuref a na PKS nie ma kasy by jechać do sąsiednich wsi. Pozostaje mu program "chłopaki do wzięcia"

Gość DAWID22222

,,CHOIROBA GO ZNISZCZYLA'' jezeli slyszenie cudzych mysli jest chorobom,to wspolczuje wam biedaczki

Gość DAWID22222

Bolo-kolejna dzifka sie odezwala

Gość DAWID22222

chcecie to sie smiejcie chlopaki ,ale duuuuuuuuuuuuuzo z was ,jest regularnie zdradzanych, pluskiewka kosztuje pare stowek,jak ktos ma podejzenia

Gość DAWID22222

jak chlopak ma duuzego huja to to sie roznosi miedzy dziewczynami i wszystkie sie pchają na walek, ZADNEJ OPERACJI JEDNAK NIE ZROBIE 15 TO JEST DOSC DLA NORMALNEJ DZIEWCZYNY,ALE CZY TAKIE JESZCZE SA???? NO WLASNIE!!!

Gość DAWID22222

A JAK CHLOPAK MA NP.12 ALBO MNIEJ???? SA TEZ TACY, TO CO MA ZROBIC???? NIE WYBIERAMY SOBIE PTAKOW,  JESTESCIE ZWYKLYMI DZIFKAMI

Gość DAWID22222

CIEKAWE CO BYSCIE POWIEDZIALY JAK BYS MY WAS PO ROZMIAZE CYCKOW OCENIALI????? JAK MOZNA FACETOW PO HUJU OCENIAC???? JAK???? WSZYSTKIE TAK ROBICIE, A UDAJECIE ZE TAK NIE JEST

Gość DAWID22222

3LATA SIE O DZIECKO STARALISMY I NAGLE ZASZLAM W ,,CUDOWNY''SPOSOB- JESTESCIE NIEDOROZWINIECI CHLOPY???? TO TYLKO JEDEN PRZYKLAD, NA NECIE ZNAJDZIE CIE JAK GDZIE I JAK ZROBIC TEST DNA, I WYPIERDOLIC KURWE NA ULICE

Gość DAWID22222

JEZELI MACIE JAKIES PODEJZENIA

Gość DAWID22222

A DUZO Z WAS MA, CHCECIE ZYC CALE ZYCIE W KLAMSTWIE??? ZROBCIE SOBBIE TESTY PO CICHUTKU I SAD

Gość DAWID22222

WYSTARCZY WLOS,PATYCZEK ZE SLINOM.....ITP...... ,NIE RADZE WAM ZYC Z KURWAMI, TYLE DZIECI W DOMU DZIECKA CZEKA,JAK KTORES JEST BEZPLODDNE, A ROBICIE TAKIE JAJA CHLOPOM

Gość DAWID22222

,,ZACHOWUJEMY SIE NOWOCZESNIE(CZY COS W TYM STYLU)'' -TAK SOBIE TLUMACZYCIE TO ZE JESTESCIE ZWYKLYMI KURWAMI WYWLOKAMI???? NIECH BEDZIE

Gość DAWID22222

OFICJALNIE udaja cnotki, ale po cichutku sa kurwami, DAJE CIE ZA COS...... , SEX TO JEST PRZYJEMNOSC, I MA BYC ZA DARMO

Gość DAWID22222

JAK MOZNA SWOJE CIALA SPRZEDAWAC???

Gość haha

obiecywales sie zabic, skoncz zebrac o uwage i to zrob.

Gość DAWID22222

POTEM SIE DZIWICIE ZE W OCZACH CHLOPKAOW KURWAMI JESTESCIE???? CIESZCIE SIE ZE SIE DOBRZE PRZED NIMI UKRYWACIE!!! RADZIL BYM WAM MIEC SIE NA BACZNOSCI BO BABY MAJA W GLOWACH KISIEL

Gość DAWID22222

haha- CO TO JAKIS ZLOT KUREW SIE ROBI NA TYM FORUM??? AAA MAM SIE TERAZ ZABIC,ZEBYSCIE SIE MOGLY SPOKOJNIE KURWIC,SPOOKO

Gość DAWID22222

TERAZ SIE MAM ZABIC-WIEMZE PRAWDA BOLI WYWLOKI!!!, NIE WIEZY CIE MI CHLOPAKI???? WYSTARCZY POCZYTAC TO FORUM NP. Z MEZEM TYLKO NORMALNY SEX ,DUPKA DLA KOLEGOW,

Gość DAWID22222

POCZYTAJCIE SOBIE TO FORUM!!! , WPADACIE POMALU WYWLOKI, POCZYTAJKCIE SOBIE TEMATY EROTYCZNE

Gość DAWID22222

JEST TU 1000IACE KUREW, DALEJ MYSLICIE ZE JESTEM PARANOIKIEM CHLOPAKI??? WLASNIE DOCIERA DO MNIE COS W STYLU ,, ALE MY JESTESMY IDIOTKAMI,CZEMU MY TAKIE JESTESMY''

Gość DAWID22222

WEJDZCIE SOBIE CHLOPAKI NA TEMATY EROTYCZNE, WPADLYSCIE KURWY, TO TYLKO JEDEN DOWOD, BEDE SZUKAL CORAZ TWARDSZYCH , I POKAZYWAL WAM CHLOPAKI ZE JEDNAK MAM RACJE

Gość DAWID22222

NA ZADNOM OPERACJE NIE IDE!!!! JEBCIE SIE KURWY

Gość DAWID22222

wczoraj na imprezie u kolezanki bylam,Zrobila w ogrodzie ta impreze super bylo bo jedem koles zobaczyl ze bylam bez majdek zaraz usiadl sobie obok mnie,a ja na to czekalam, impreza dosyc dlugo byla. w kazdym razie fajnie bez majtek bylo-BRUDASKI, NIKT TAKIEJ KURWY NIE CHCE MIEC NA ZAWSZE

Gość DAWID22222

Gdy ide na randke to rzadko kiedy mam majtki,

Gość DAWID22222

JUZ WIEM CZEMU SIE DO MNIE ODZYWAC NIE CHCECIE, MACIE WYJEBANE NA PRAWDZIWYCH CHLOPAKOW, LUBICIE TAKICH SAMYCH KURWISZONKOW JAKIMI WY JESTESCIE DZIEWCZYNY, DO POZADNEGO CHLOPAKA SIE W ZYCIU NIE ODEZWIECIE

Gość DAWID22222

,,NIE WOLNO JECHAC PO HOROBIE'' - TO WY JESTES CIE CHORE!!! SWINIE PIERDOLONE WYWLOKI