Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lidziak

INTIMA CLINIC

Polecane posty

Hej dziewczyny, zakładam temat odnośnie Intima Clinic w Krakowie, prowadzonej przez pana dr Tomasz Bastę, ponieważ słyszałam ostatnio o badaniach, które prowadzi wraz z Uniwersytetem Jagiellońskim na temat wysiłkowego nietrzymania moczu, moja mama jest starszą osobą i własnie z tym problem się boryka. Czy któraś z Was może była u pana doktora albo w ogóle w klinice? Wie coś więcej na temat tych badań i darmowe leczenia?

Ja mam doświadczenie w Intima Clinic, ja akurat chodziłam tam do dr Kałamackiego i on prowdził moją ciąże, już od miesiąca mam swojego maluszka, więc jestem bardzo wdzięczna panu dotorowi, a co do tych badań... też o nich słyszałam, ale neistety nic wiecej nie wiem w tym temacie. Jeżeli o samą Klinikę chodzi oraz o personal to na prawdę porządne miejsce i ciepli, profesjonalni lekarze!

lidziak, tak ja słyszałam, a nawet tam byłam. Moja historia jest dość ciekawa, bo... na początku zupełnie nie wiedziałam, że coś takiego w ogóle istnieje. Po drugiej ciąży zaczęłam lekko posikiwać, a potem zaczęło mnie to coraz bardziej wkurzać. Dr. Tomasza Bastę i jego klinikę poleciła mi teściowa, bo chodziła tam do ginekologa. Ja się zgłosiłam pan doktor powiedział, że kwalifikuje się do leczenie darmowe w ramach włąśnie badań z UJ. Co ciekawe, byłam w innej klinice i tam polecili mi taśmy, powiedziałam o tym doktorowi a on powiedzial, że to ostateczność i warto spróbowac alternatywnych metod, ucieszyłam się. Jestem już po pierwszym zabiegu, ale czeka mnie kolejny, bowiem moje okolice intymne było dość mocno "zmęczone" liczę, że efekty będą wspaniałe! 

także jeżeli się wahasz, to śmiało udaj się może i Ciebie pan dr zakwalifikuje ;)trzymam kciuuuki!! :))

Iwciak258, właśnie to nie ja tylko moja mama, bo jest starszą osobą. Rozumiem, że nie tylko osoby młode po ciąży moga się zgłaszać, ale też osoby starsze? W sumie to pewnie w każdym wieku. Super dzięki za odpowiedź w tej sprawie. Tak ja też słyszłama o panu doktorze Tomaszu Baście same dobre opinie, ale właśnie byłam ciekawa tych badań i leczenia nietrzymania moczu, wielkie dzięki za taki odzew. A z mamą na pewno sie udam do kliniki! 

Gość kinia

Byłam już kilka razy w tej klinice. Jestem pacjentką dr Basty. Bardzo sympatyczny człowiek i taki z powołania lekarz. Czujesz, że możesz się otworzyć i opowiedzieć o swoich problemach miejsc intymnych. Ja na przykład tak zrobiłam i ze zwykłej wizyty cytologicznej zrobiła się wizyta o problemach w sferach łóżkowych. Co więcej zastanawiam się nad zabiegiem. Doktor mnie zachęca 🙂