Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchodze stad

mam wrażenie, że to forum zmierza w kierunku tematyki o kupie

Polecane posty

Gość odchodze stad

kiedys mozna bylo tu poczytac na wiele interesujacych tematow, uzyskac pomoc, dobra rade a teraz co drugi temat o sraniu, co sie stalo z tym miejscem?

Gość prawda prawda
13 minut temu, Gość odchodze stad napisał:

kiedys mozna bylo tu poczytac na wiele interesujacych tematow, uzyskac pomoc, dobra rade a teraz co drugi temat o sraniu, co sie stalo z tym miejscem?

najgorsze, że niektórym najwyraźniej to się podoba

Gość 132
1 minutę temu, Gość prawda prawda napisał:

najgorsze, że niektórym najwyraźniej to się podoba

mnie sie podoba, trzeba iść z duchem czasu

Gość SCATMAN JOE
29 minut temu, Gość 132 napisał:

mnie sie podoba, trzeba iść z duchem czasu

lubisz scat?

Gość 1111
3 minuty temu, Gość SCATMAN JOE napisał:

lubisz scat?

nie, ale lubie rozmawiać o sraniu, dzieleniu sie informacjami 

Gość SCATMAN JOE
2 minuty temu, Gość 1111 napisał:

nie, ale lubie rozmawiać o sraniu, dzieleniu sie informacjami 

opisz swoją ostatnią kupę

Gość 111

rano wstałem i sie wysrałem najpierw twardy korek a potem sraka bo piwa dużo wypiłem wczoraj, pisałem to dzisiaj ale mi usuneli tematy

Gość SCATMAN JOE

kurde też po piwie mam sraczke, co to może być? kiedyś tak nie miałem 😞

Gość sss

a                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             .

Gość 111

jak sie spożywa tylko płyny (piwo) to tylko płyny wychodzą, ale najgorsza sraka jest po wódce, pali aż odbyt 

Gość SCATMAN JOE

za chwile bede konsumowal fasolke, bedzie sie dzialo wieczorem

Gość gość

Najlepsze sraki to były po tanim winie ale już nie piję takich trunków, a bąka jak się puściło w pokoju to śmierdziało, że ho ho.

Gość gość

Ja jestem dziewczyną i też lubię się załatwiać a czym bardziej śmierdzi tym lepiej. Mam tak, że rzadko się załatwiam, to znaczy raz na dwa, trzy dni i wtedy jak pójdę do kibelka to siedzę nawet pół godziny. Zrobię jedną kupę i czuję, że to nie wszystko więc chwilę czekam i wychodzi następna, czasem tak mam, że robię cztery kupy. Zrobię np dwie normalne, potem na rzadko i ostatnia znowu normalna. W domu to ciul ale np w pracy to się ze mnie smieją, że tak długo siedzę😂😂

Gość gościówa
7 minut temu, Gość gość napisał:

Ja jestem dziewczyną i też lubię się załatwiać a czym bardziej śmierdzi tym lepiej. Mam tak, że rzadko się załatwiam, to znaczy raz na dwa, trzy dni i wtedy jak pójdę do kibelka to siedzę nawet pół godziny. Zrobię jedną kupę i czuję, że to nie wszystko więc chwilę czekam i wychodzi następna, czasem tak mam, że robię cztery kupy. Zrobię np dwie normalne, potem na rzadko i ostatnia znowu normalna. W domu to ciul ale np w pracy to się ze mnie smieją, że tak długo siedzę😂😂

fotografujesz? bo ja swoje tak

Gość Podpierd

Ja dodatkowo chodzę po lasach i fotografuje kupy dzikich zwierząt.Mam niezłą kolekcję.Robię też foto jeszcze w przepełnonych toytoyach[cool][czesc]

to forum

od zawsze

miało to przeznaczenie

i czekało

na ludzi

którzy je wypełnią

Gość analna anna

u mnie dziś jak na razie dzień bez kupy

Gość mmm

Gość analna anna jak coś to mogę przyjąć kupe do twarzy i siku przy okazji